Law Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 AKP ve demokrasi !!!. Haberde doğruysa zaten kendilerinden beklenen bir davranış şaşırılacak birşey yok ortada.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 beyaz saraya mail atıp obamaya küfreden ve tehdit savuran henüz reşit olmamış ingilterenin bir köyünde ikamet eden bir ingiliz gencinin de ABD'ye ömrü boyunca girişi yasaklandı :D dünya değişiyor yok öyle küfretmek yuhlamak kaçmak. çip falan gelcek zaten yakında durun az
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Yanlız çip gibi girmeli çıkmalı şeyler türk millet bozar, gelmez bize öyle şeyler :P
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 onu yaparsin, bak "ingiliz" diyorsun adamin vatandasi degil nigga ngga nigga demsitir obamaya, irkci bisiler yazmistir yasaklanmistir demorkasi diyorsan elestiri hazmin olucak oncelikle, bizim basbakanda o yok, herkez on usevicek onun yaptiklarin itakdir edicek kimse karisip elestirmiycek cunki o demokrasi ile secildi !!11 akp ye oy verenler, elestirmeyip destekliyenler halk, istemeyen karsi cikanlar ise halk degil boyel acayip bri millet olduk iste
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 erdoğan ve karısı ABD maçında ponpon kızları izlememiş. ulan bu adamların müslümanlığı bile şov ya uçakta namaz kılıcam diye çıngar çıkaran hıyarlardan farkları yok
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 akpliler oruç tutmaz mesela ne kadar dinci görünseler de
Mino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Umarım Tayyip'in kaderi Mussolini gibi olur.
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Olm bu adam basket maçina gidio yuhalanıyor futbol maçina gidiyor yuhalanıyor miting harici insan içine çıkıyor yuhalanıyor bu adama kim oy veriyor peki?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Annem telefonda konuşmaya korkuyor. Hepi topu müdür yardımcısı emeklisi. Daha nasıl korku imparatorluğu olacak?
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Yeri ve zamanı değilmiş. Bundan sonra protesto için başbakanlıktan randevu alsınlar.
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Tenekeadam said: Annem telefonda konuşmaya korkuyor. Hepi topu müdür yardımcısı emeklisi. Daha nasıl korku imparatorluğu olacak? da bu komik kaçmış biraz :)
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Lancelion said: "belirlemeye çalışmalarını" savunsun biri lütfen, rica ediyorum. tamam ben savunacam abicim. neden? siyasi boyuttan bakarak 1 kelime yazıoysam elim kopsun 1-Bu organizasyon türkiyeye turizm ekonomi spor tanıtım açısından kattığı paha biçilemez ve mükemmelliği iza edilemez.bu organizasyonu turkiyede olmasının en baş faktörü hükümet dir.Oraya ak parti lideri değil Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ünvanıyla çıkan insan milyonlarca kişinin izlediği ödül anında kendi iç siyasi mevzuların yüzünden(helede o gun yine siyasi arenada bu adama yenilmenin kuyruk acısıyla)' yuhalanması' yapılabilcek en büyük terbiyesizliktir. 2-o adamları seversin sevmezsin takdir etmezsin eyv.Ancak hayatında ABD nin NBA nin yıldızlatını tv ekranından öte görme fırsatı ve şansı olmayan insanlar böyle bir imkan sağlanması yüz lerce binlerce insanin organizasyon için ugraşıp ödül anında ki en izlenen dk larında yuhlama ıslık sesleri ile koca bir organizasyon ödül anı yerle bir edilmesi dünya arenasında Türkiyeyi yobaz bir ülke olarak tanıtır. 3-Bu organizasyonun her ayrıntısına tamamıyla kovalayan ve ülkesinde düzgün başarılı bir organizasyon için uğraşsan bir başbakan cumhurbaşkanı orda alkışlanmsı gerekirken tekraren sölüyorum ' KENDİ İÇ SİYASİ HEZİMETİN' PİSLİĞİ orada çıakrtılmaz. 4-Siyasi propaganda yapılacak arenalar bellidir.Siz protestonuzu izinlerinizi alıp miting gösteri yerlerinde yaparsınız.Ancak Türkiye Cumhuiryetinin Cumhurbaşkanı Başbakanı siyasi eziklikler ile orada yuhalanmaz. 5-bunu söyle düşününün.Siz Chp li yada başka partinin yoğun girişim ve cabaları ile ülkemizde güzel bir oganizasyon oluyor ve başarı ile bitirme anında ' akpartili' gençler yada tipler gidip orda partisel ünvanla olmadığı halde bir devlet erkanından birini dünyanın gözü önünde yuhalamaya başlıyor.bunu siz gerçekten doğru AKSİ BALİ bir hareket olarak nitelendirebilirmsiniz? 6-Böyle insanların ülkemizde toplumun en güzel anını siyasi bir atmosfere çevirdikleri için SPOR MÜSABAKLARINA sokulmamasını teklif ederim ben.Çünkü spora siyaset karışmasın diyip bu şekilde yaygara koparıp melih gökçeke troll denip kendileri Ultra trolluk yaparsa.defolsun gitsinler tribünlerden.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 söylediklerinin hiç birisi kişilerin fişlenmesini savunmuyor...
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 valla 1 sayfa yazı kasmışsın ama söylediklerinin hiçbiri insanların fişlenmesini haklı göstermiyor kusura bakma. orda olsam bende ıslıklardım herifleri sırf ponpon kızları çıkarmadıkları için. ulan huri gibi kızlar ta ukraynadan rusyadan gelmişler, dünyanın parasını verip bilet almışsın izleyemiyorsun şovlarını. sonra ıslıklanıncada insanları kamerayla tespit etmeye kalkıyorsun. ponpon kızlardan rahatsız oluyorsan gitme lan maça, oraya bilet alıp giden insanlara biraz saygın olsun.
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bencede yuhalamalari iyi olmamis. herkesni anda ayaga kalkip secde etmelilerdi dimi padisahim cok yasa diye. Saka bi yana yuhalama diilde hekesin ayaga kalkip arkasini donmesi daha etkili bir potesto olurdu. Bide fislenme meselesi var hala yapilanin hakszligini savunmayi degilde bu kisilerin cezalandirilmasi meselesi var. Hani Demisti ya TARAF OLMAYAN BERTARAF OLUR DIYE iste basladi.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 haber doğru mu bilmiyorum ama amaç nedir yani basketbol seyircisini fişleyerek ne elde edebilirsin ki dava mı filan mı açacaksın ne alaka yani bir fişleme de referandumdan asker köylerde sandıktan çıkan sonuçları ayrı olarak kayda geçmiş köyler fişleniyor
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Turkceplease said: Lancelion said: "belirlemeye çalışmalarını" savunsun biri lütfen, rica ediyorum. tamam ben savunacam abicim. neden? siyasi boyuttan bakarak 1 kelime yazıoysam elim kopsun 1-Bu organizasyon türkiyeye turizm ekonomi spor tanıtım açısından kattığı paha biçilemez ve mükemmelliği iza edilemez.bu organizasyonu turkiyede olmasının en baş faktörü hükümet dir.Oraya ak parti lideri değil Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ünvanıyla çıkan insan milyonlarca kişinin izlediği ödül anında kendi iç siyasi mevzuların yüzünden(helede o gun yine siyasi arenada bu adama yenilmenin kuyruk acısıyla)' yuhalanması' yapılabilcek en büyük terbiyesizliktir. 2-o adamları seversin sevmezsin takdir etmezsin eyv.Ancak hayatında ABD nin NBA nin yıldızlatını tv ekranından öte görme fırsatı ve şansı olmayan insanlar böyle bir imkan sağlanması yüz lerce binlerce insanin organizasyon için ugraşıp ödül anında ki en izlenen dk larında yuhlama ıslık sesleri ile koca bir organizasyon ödül anı yerle bir edilmesi dünya arenasında Türkiyeyi yobaz bir ülke olarak tanıtır. 3-Bu organizasyonun her ayrıntısına tamamıyla kovalayan ve ülkesinde düzgün başarılı bir organizasyon için uğraşsan bir başbakan cumhurbaşkanı orda alkışlanmsı gerekirken tekraren sölüyorum ' KENDİ İÇ SİYASİ HEZİMETİN' PİSLİĞİ orada çıakrtılmaz. 4-Siyasi propaganda yapılacak arenalar bellidir.Siz protestonuzu izinlerinizi alıp miting gösteri yerlerinde yaparsınız.Ancak Türkiye Cumhuiryetinin Cumhurbaşkanı Başbakanı siyasi eziklikler ile orada yuhalanmaz. 5-bunu söyle düşününün.Siz Chp li yada başka partinin yoğun girişim ve cabaları ile ülkemizde güzel bir oganizasyon oluyor ve başarı ile bitirme anında ' akpartili' gençler yada tipler gidip orda partisel ünvanla olmadığı halde bir devlet erkanından birini dünyanın gözü önünde yuhalamaya başlıyor.bunu siz gerçekten doğru AKSİ BALİ bir hareket olarak nitelendirebilirmsiniz? 6-Böyle insanların ülkemizde toplumun en güzel anını siyasi bir atmosfere çevirdikleri için SPOR MÜSABAKLARINA sokulmamasını teklif ederim ben.Çünkü spora siyaset karışmasın diyip bu şekilde yaygara koparıp melih gökçeke troll denip kendileri Ultra trolluk yaparsa.defolsun gitsinler tribünlerden. http://2.bp.blogspot.com/_pK-T2t4f_4s/ReVuDHgeZDI/AAAAAAAAACE/QD8H4WvOuxA/s320/koyun.jpg
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 hahahaha sebep sonuç ilişkisi cılız wot okudum hiç güleceğim yoktu. "kuyruk acısına" bağlanmış esas kuyruk acısı kimilerinde 80 yıldır devam ediyor :P
GEd Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?30,4508243,page=106#msg-5090231
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Turkceplease said: Lancelion said: "belirlemeye çalışmalarını" savunsun biri lütfen, rica ediyorum. tamam ben savunacam abicim. neden? siyasi boyuttan bakarak 1 kelime yazıoysam elim kopsun 1-Bu organizasyon türkiyeye turizm ekonomi spor tanıtım açısından kattığı paha biçilemez ve mükemmelliği iza edilemez.bu organizasyonu turkiyede olmasının en baş faktörü hükümet dir.Oraya ak parti lideri değil Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ünvanıyla çıkan insan milyonlarca kişinin izlediği ödül anında kendi iç siyasi mevzuların yüzünden(helede o gun yine siyasi arenada bu adama yenilmenin kuyruk acısıyla)' yuhalanması' yapılabilcek en büyük terbiyesizliktir. 2-o adamları seversin sevmezsin takdir etmezsin eyv.Ancak hayatında ABD nin NBA nin yıldızlatını tv ekranından öte görme fırsatı ve şansı olmayan insanlar böyle bir imkan sağlanması yüz lerce binlerce insanin organizasyon için ugraşıp ödül anında ki en izlenen dk larında yuhlama ıslık sesleri ile koca bir organizasyon ödül anı yerle bir edilmesi dünya arenasında Türkiyeyi yobaz bir ülke olarak tanıtır. 3-Bu organizasyonun her ayrıntısına tamamıyla kovalayan ve ülkesinde düzgün başarılı bir organizasyon için uğraşsan bir başbakan cumhurbaşkanı orda alkışlanmsı gerekirken tekraren sölüyorum ' KENDİ İÇ SİYASİ HEZİMETİN' PİSLİĞİ orada çıakrtılmaz. 4-Siyasi propaganda yapılacak arenalar bellidir.Siz protestonuzu izinlerinizi alıp miting gösteri yerlerinde yaparsınız.Ancak Türkiye Cumhuiryetinin Cumhurbaşkanı Başbakanı siyasi eziklikler ile orada yuhalanmaz. 5-bunu söyle düşününün.Siz Chp li yada başka partinin yoğun girişim ve cabaları ile ülkemizde güzel bir oganizasyon oluyor ve başarı ile bitirme anında ' akpartili' gençler yada tipler gidip orda partisel ünvanla olmadığı halde bir devlet erkanından birini dünyanın gözü önünde yuhalamaya başlıyor.bunu siz gerçekten doğru AKSİ BALİ bir hareket olarak nitelendirebilirmsiniz? 6-Böyle insanların ülkemizde toplumun en güzel anını siyasi bir atmosfere çevirdikleri için SPOR MÜSABAKLARINA sokulmamasını teklif ederim ben.Çünkü spora siyaset karışmasın diyip bu şekilde yaygara koparıp melih gökçeke troll denip kendileri Ultra trolluk yaparsa.defolsun gitsinler tribünlerden. adam şükürcü beyler kaçın
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Olm bu da savunulmaz lan turkceplease :) demokratik kongo cumhuriyeti mi lan burası?
akinci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 @Turkceplease Zaten yobaz bir ülke oldugumuz icin o sekilde tanitilmamizda sorun yok demektir. Kasimpasaliyi aslinda calgicilarla tanitmak isterdik ama onun stili bu zaten.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Fişleme neresinde lan bu olayın, fişlemeden hallediceklermiş işte. Ömür boyu "küfretti" yazmıcaklar ya arkasına.. Şakasını geçeyim de, çok dangalakça işler yapıyorlar bazen, net. Turkceplease in söylediklerine katılıyorum, hiçbirşey olmadıysa turnuvanın tatlılığına gölge düşüren bişey, ama dediğiniz gibi olayın vehametini örtebilecek bişey değil elbette.
Öne çıkan mesajlar