hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hala bana gelmedi oyun, nasıl iş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 LathspeLL said: Banada bu sabah geldi oyun, acaip sevdim ya oyunu. Bildiğin Diablo olmuş bu ya. Kral. Tersten Diablo. Orada 5`er 10`ar biçerken burda teker teker dfg. Onun dışında katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ben battle axe ile 3 er 3er keser kivama geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 demonssouls oynamadan bunu oynamak risk.bence onun yerine 30-40 tl demons alın bitirin.o ara darkında fiyati düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Red'in dedigi dogru ama keske demon souls alaydim bir cok seyi gec ogreniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 one onu bıtırıyım ozaman. daha bı suru oyun alcam zaten uncharted serısını oynamam lazım 3 cıkmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Bende mi Demon Souls'u oynasam önceden ya, yani bu oyun çooook hoşuma gitti. Daha ilk 10 dakkada böyle sarması beni heyecanlandırdı yani. Skyrim'i pre-order edesim geldi direk. Interface benim hoşuma gitti o yüzden olabilir. "Diablo gibi oh harika!" dememin nedeni aksiyon odaklı olması. 1500 tane skill, talent, büyü ile başta boğuşunca gına geliyor bana. Burda direk L1 kalkan, R1 attack falan ooooh, yani basite indirgenmiş, simplistic olmuş. Skyrim'den bu yüzden korkuyorum ben işte. Siz detay metay seviyorsunuzda, bunu kolay sağlarsa sarar benide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Skyrim sistem olarak kompleks oyunlar arasına giriyorsa, rpg pazarının işi bitmiştir o zaman hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bi tower knight görmeden darksoulsa geçmeyin.o yuzden demons oanyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 17dolar falanmis ya demon souls ben bu aksam bi gidip alayim madem yol yakinken ilk oyunu oynayayim once sonra dark'a donerim olmassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ya bizim oyun halen torbadan çıkamadı be. FUCK YOU PTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Demon Souls'u aldim bugun , simdi basladim da bu da baya baya iyiymis :) Bundan sonra donucem dark soul'a oyle karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Red said: bi tower knight görmeden darksoulsa geçmeyin.o yuzden demons oanyın Bence Flamelurker'ı kesip öyle geçsinler. Tower Knight'ı böyle müzikle birlikte güle oynaya yenmiştim. HAĞ HAHAHAĞ HAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bizim oyun da yarim saat once ulasmis eve.. ve ben cuma aksamina kadar sehir disindayim ya meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bana gönder :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 umut'tan aldim haberi zaten.. pek oyunu bosta birakacagini sanmiyorum heue.. psn'den bak.. oynuyodur su an kesin =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 şuan karşımda duruyor bir dark souls cd si, o bana bakıyor bende ona =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 geldi sonunda. büyük bir heyecanla ps3 e doğru paketle koşarken sağ ayak serçe parmağımı koltuğa çarptım. Kısa süreli Manly Tears ardından Like a Boss anına geçiş yapıp o acıyla başına oturdum oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 benimki ay sonuna anca gelicek meeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Bu varken demons souls alınır mi yoksa bunun fiyatının düşmesi mi beklenmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ben dun dark souls'tan demon'a donup onu bitireyim once dedim. Demon da cok guzel ama dark'a gore nispeten kolay geldi simdilik. Bence demon oynamadiysan darkin fiyati dusene kadar ayni haz alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 demons souls, ilk defa dark souls oynayip bitirmis birinin bile zevkle oynayabilecegi bir oyun.. zaten iki oyun arasinda gameplay ve grafik kalitesi bakimindan nerdeyse hic fark yok.. sadece birkac yeni mekanik ve yepyeni mob ve bosslar var dark souls'da.. bir de daha zor.. demons souls'un fiyatinin daha fazla dusecegini sanmiyorum.. bence kesinlikle bu fiyata alinip oynanmayi hakeden bir oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yalniz oyun baya zor olmus ya. aptal oldum olmekten resmen. ucuncu bossun oraya gidemiyorum korkudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ya grafikler demon's souls dan kötü mü yoksa bana mı öyle geliyor. garip oldum. sanki çok fazla blur kullanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 LAN SHOPTO 5 POUNDDU 8 POUND YİNE KARGO neyse içerde 14 poundum vardı onun hatrına veriyorum siparişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar