Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Keşke daha önce senin farkına varabilmiş olsaydım. KFC ve Popeyes franchiselerinin bu ülkedeki versiyonlarında 5 cm çapındaki ürünlerini 50 gram patates kızartmasıyla yerken sen daha ucuz halinde hep kendi köşende bekledin. Ama artık bitti. http://www.harveycentre.com/_assets/Tendercrisp3.jpg http://2.bp.blogspot.com/_WdZqmb3DRjw/SgfMkFl4rmI/AAAAAAAAAZo/NHsUQBDBvFk/s320/BKspicychixad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 tavuk etinde, tendersrisp ile burger king dana etinde quarter pounder ile mcdonalds eşek etinde ise bizim aşşağıdaki büfe yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 mcdonaldsın yeni mcdippers da baya iyi parça tavuk olarak, kaplamasını kfcninkilerden iyi buldum. pahalı ama. tabi bunların hepsi yağlı, kimyasal madde kaplamalı vb vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 senko said: tavuk etinde, tendersrisp ile burger king dana etinde quarter pounder ile mcdonalds +onyüzbinmilyonbaloncuk ama whooper'da iyi elklasiko olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 kalp krizi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 kollestrol ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Ben mcdonalds yerken haza geliyorum ama doymuyorum. Burgerda zevk almadan doyuyorum. Hep bir şey eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 şarkısıda var love me tendercrisp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Tenekeadam said: Ben mcdonalds yerken haza geliyorum ama doymuyorum. Burgerda zevk almadan doyuyorum. Hep bir şey eksik. Bagimlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 uzun süredir burger kingde yediğim tek hamburger. baya iyi kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 mc de bigmac i seviyorum ben.gerçi adı big ama kendisi minicik ama olsun seviyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 BigMac candır ya. Ama ufak dediğin gibi. O yüzden ya Quarter Pounder ya da MegaMac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 double quarter pounder yerim çok nadiren. böyle ETETETETETETETETETETETETETET diye bağırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Big Mac sadece Japonlara büyük gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 turşusuz cheeseburger tek geçerim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Ben şeyi özledim ya, Burger King bi ara 6-pack çıkarmıştı, onu. Tutmadı diye kaldırdılar galiba da, ben her gün yerdim onu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Burger King son 4-5 seferdir istisnasız her yemem sonrası, nesini yemiş olursam olayım deliler gibi karnımı ağrıtıyor. Normalde benim karnım kolay kolay ağrımaz. Dizanteri geçirdim karnım ağrımadı öyle diyeyim. Adamlar ne koyuyor bilmiyorum ama hoş şeyler koymadıkları kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 senko said: kollestrol ftw kollektif futbol gibi iki L ile yazmak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 abi ekmek arası tavuk fikrine alışamadım hala. dürüm olsa bi nebze lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 bugünlük bir kampanyası vardı. 10 milyona royal+king chicken menü. 2 tane aldım. 4 menüyüde yedim oturup. hiç üzülmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Laraken said: abi ekmek arası tavuk fikrine alışamadım hala. dürüm olsa bi nebze lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar