Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Magnum said: yaptığım tercihlerden çok pişmanım ama kimseye bundan bahsedemiyorum! abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 içimde rakun ölmüş. resmini çekmem lazım içimden gelenin. söyleyemem çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bu akşam bursanın maçını ertem şenere verirlerse starın abv. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Etrafımdaki çoğu insandan rahatsızlık duyuyorum. Duymuyormuş gibi yapmaktan da artık yoruldum. Bu yüzden bir bir etrafımdakileri uzaklaştırıyorum, sanırım yakında sevenim kalmayacak. OH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 issizim, yarismaci arkadaslara basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sol tarafta bir sarkma, bir ağrı var ama çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sayın çöplük modları, bu konuyu kişisele atsanıza ya. güzel bir konu gayet. insanlar ciddi, yarı ciddi istediklerini doksunler işte. gunlukten başlka bişi olur 1 er cümle yazmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Asker uğurluyorlar dışarda ve apachi marşı çalıyor saatlerdir... Kafayı yemek üzereyim. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 hahahha. apaçi marşı ile askere gitmeler. ülkemiz nelere kaldı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 xunn said: Spor konusan insanları hor görüyorum. Oh.senin kafanı kırarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paticiğe arada ayar oluyorum, burası beni sinir ediyor ama yine de giriyorum. xunn a da kaşarlık konusunda katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 xunn said: Spor konusan insanları hor görüyorum. Oh. benim boks maceralarımı dinlerken gözlerinin içi parlıyodu ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 xunn said: Feministler tamamen gerzek bir topluluk. Reverse sexism direk. Bir de günümüzde kadınların özgür cinsellik adı altında herkesle yatıp bunda ahlaki hiçbir sorun görmemesi benim cinselliğe olan inancımı soğutuyor. Hayır başına buyruk ve asi değil, kaşarsınız. Bunu kabul ettiğiniz sürece isterseniz Papa'yla yatın, kknp. +1 ayrıca ultimayı bırakıp da ultima muhabbeti yapanlara çok uyuz oluyorum, ya oynayın ya susun! edit: herşeye post kasma uyarısında bulunanlar da beni rahatsız ediyor, adam post kassa nolacak 10 bin post kasana cennet mi vaadediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 ne alaka be? lisede olmadığımız halde lise hikayelerimizi konuşuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 knight metin2 gibi oyunlar deli gibi oynanırken ultimada adam kalmamış olması çok üzüyor beni, ondan oyunu bırakan insanlara kıl olmaya başladım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 televizyonda e2 de spartacus izliyorum ama MEME YOk 1!! spartaküsü memesiz izlemek... öf ne kötü bişi Allah belanı RTÜK versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Rüzgarın yönünü değiştiremiyorsan, yelkeni rüzgara göre ayarla. xunn said: Bir de günümüzde kadınların özgür cinsellik adı altında herkesle yatıp bunda ahlaki hiçbir sorun görmemesi benim cinselliğe olan inancımı soğutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 gece yarısı raide girip de, ne kadar surecegini bilmesine ragmen tamam kalıcam diyip, elli defa uyarılmasına ragmen gene de cıkan adamlar. siz elime geçmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 law & order:criminal intent jeff goldblum'a hasta olmama, chris noth'u da seksi bulmama rağmen vincent d'onofrio olmadan bok gibi diziymiş gibi geliyor. onsuz izlemek sanki ölmüş gibiymiş gibin oluyor üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Uyuyordum ne güzel. Telefona mesaj geldi. Dayanamadım baktım. Meme içerikli bir mms almışım... Uyku muyku kalmadı bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 cinselliğe inanmıyorum ama bir güç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Çok gücüme gitti Estel anlatamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 12'de izmirden arayıp, hacı biz geziyorduk seni aradık diyen arkadaşlarıma Allah uzun ömür versin. Nispet yapmak için aramadınız biliyorum, bensiz eksik hissettiniz aradınız tamam. Ulan tamam da, ben burada şimdi nasıl durayım? Duvarlar üzerime üzerime geliyor. Uykumda gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar