Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçinden geleni söyle rahatla topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Etrafımdaki çoğu insandan rahatsızlık duyuyorum. Duymuyormuş gibi yapmaktan da artık yoruldum. Bu yüzden bir bir etrafımdakileri uzaklaştırıyorum, sanırım yakında sevenim kalmayacak.

OH.
Mesaj tarihi:
sayın çöplük modları, bu konuyu kişisele atsanıza ya. güzel bir konu gayet. insanlar ciddi, yarı ciddi istediklerini doksunler işte. gunlukten başlka bişi olur 1 er cümle yazmak için.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Feministler tamamen gerzek bir topluluk.

Reverse sexism direk.

Bir de günümüzde kadınların özgür cinsellik adı altında herkesle yatıp bunda ahlaki hiçbir sorun görmemesi benim cinselliğe olan inancımı soğutuyor.

Hayır başına buyruk ve asi değil, kaşarsınız. Bunu kabul ettiğiniz sürece isterseniz Papa'yla yatın, kknp.

+1
ayrıca ultimayı bırakıp da ultima muhabbeti yapanlara çok uyuz oluyorum, ya oynayın ya susun!
edit: herşeye post kasma uyarısında bulunanlar da beni rahatsız ediyor, adam post kassa nolacak 10 bin post kasana cennet mi vaadediyorlar?
Mesaj tarihi:
knight metin2 gibi oyunlar deli gibi oynanırken ultimada adam kalmamış olması çok üzüyor beni, ondan oyunu bırakan insanlara kıl olmaya başladım artık
Mesaj tarihi:
Rüzgarın yönünü değiştiremiyorsan, yelkeni rüzgara göre ayarla.

xunn said:

Bir de günümüzde kadınların özgür cinsellik adı altında herkesle yatıp bunda ahlaki hiçbir sorun görmemesi benim cinselliğe olan inancımı soğutuyor.
Mesaj tarihi:
gece yarısı raide girip de, ne kadar surecegini bilmesine ragmen tamam kalıcam diyip, elli defa uyarılmasına ragmen gene de cıkan adamlar. siz elime geçmeyin.
Mesaj tarihi:
law & order:criminal intent jeff goldblum'a hasta olmama, chris noth'u da seksi bulmama rağmen vincent d'onofrio olmadan bok gibi diziymiş gibi geliyor. onsuz izlemek sanki ölmüş gibiymiş gibin oluyor üzülüyorum.
Mesaj tarihi:
12'de izmirden arayıp, hacı biz geziyorduk seni aradık diyen arkadaşlarıma Allah uzun ömür versin. Nispet yapmak için aramadınız biliyorum, bensiz eksik hissettiniz aradınız tamam. Ulan tamam da, ben burada şimdi nasıl durayım? Duvarlar üzerime üzerime geliyor. Uykumda gelmiyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...