Eralp Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 an corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 reskille bağlarsınız siz ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 an corp u in noxa çevirecektim de patidaşımıza reskill çekmeyelim diye yapmadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 in por ylem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 karısız geçen 3. gün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 iki saattir türkiye'ye bedava kargo yollayan bi kitapçı arıyorum. ama kitabın e-book'unu "satın" almak yeni aklıma geldi. çok gerizekalıyım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 toto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 alarm gürültü falan olmadan kalkmam gereken saatten daha erken kalktım vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 lanet olsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Canın cehenneme!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 canım acıyor lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Cv mi gönderdiğim denyo az önce beni arayıp "doğum saatinizi" hatırlıyormusunuz dedi. Az kalsın evet ...... saatle çıkdım o anda diyecekdim. Neyse ne yapacakısnız doğum saatimi astrologmusunuz dedim, akabinde olaylar gelişdi. Doğum saatimi soruyor adam yıldız haritamı çıkarıp beni ona göre görüşmeye çağıracak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 var öyle manyak İK çalışanları ya. boş boş oturmaktan kafayı sıyırıp salak salak uğraşlara sarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bunu soran 25 yıllık avukat olunca ister istemez adama bir küfür etmediğim kaldı telefonda ama pişman değilim. İş değiştirmeyeceğim şimdiki işim iyi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Kuşluk vakti doğdum deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 içimde çok ilginç kıpırdanmalar var. lan yoksa aşık mı öluyorum? :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 cırcır oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 burada küfür var -> #@$*!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 En azından bundan kötüsü olamaz herhalde diyen şom ağzımı mike tyson kırsın istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bugun ıyı kufur ettım, ellerim ayaklarım titredi bır tavsıye verıyım, fmf lıysenız ve adını anmak ıstemedıgım bır şeye gıtmek zorunda kalcak duruma geldıysenız lutfen ıstanbulun anadolu yakasındaki yerini tercih etmeyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şeker hastalığı ne pis bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 jacabo said: bugun ıyı kufur ettım, ellerim ayaklarım titredi bır tavsıye verıyım, fmf lıysenız ve adını anmak ıstemedıgım bır şeye gıtmek zorunda kalcak duruma geldıysenız lutfen ıstanbulun anadolu yakasındaki yerini tercih etmeyın haha abi nereye gittin allah aşkına fmf illetini iyi biliyorum.. aklıma bi yer geliyo ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Blizarda da internet baglantısına da yurtdısıcıkısılarına da kafam girsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 facebook sevisgenlerini sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar