Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 said: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun halk oylamasında oy kullanamamasıyla ''Türkiye'yi tüm dünyaya rezil ettiğini'' öne sürerek, ''Ben de bir Türk vatandaşı olarak kendime pay çıkarıyorum ve utanıyorum'' dedi. ''Ben defalarca söylemiştim. Adamcağız beni tanımıyor. Hafıza kaybına uğramış vaziyette. Oy kullanamaması herhalde ondan olsa gerek. Beni tanımayan bir kişinin oy kullanamaması son derece doğal. Ana muhalefet lideri, oy kullanmayarak Türkiye'yi dünyaya rezil etti. Ben de bir Türk vatandaşı olarak kendime pay çıkarıyorum ve utanıyorum.'' http://www.haberturk.com/polemik/haber/551478-kilicdaroglu-turkiyeyi-rezil-etti-utaniyorum http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 adam archtroll önünde saygıyla eğiliyoruz.
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Habertürkün haberleri nedense bu aralar sürekli kendini tekrarlayan cümlelerden oluşuyo... bide kemal reröre.
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Misafir14 Eylül 2010 Salı 11:00""> "sen utanma nedir biliyormuydun çok şaşırdım Misafir14 Eylül 2010 Salı 11:00" said:
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 said: Sanatçı Sezen Aksu'nun, referandumda ''evet'' oyu vereceğini açıklaması üzerine İzmir'in Konak ilçesindeki Sezen Aksu Sokağı'nın tabelasının mahalle sakinlerince yerinden indirilmesini hatırlatan bir gazetecinin, ''Ankara'da bir sokağa Sezen Aksu'nun ismini vermeyi düşünüyor musunuz?'' sorusunu Gökçek, ''Bu, meclisin işidir. Meclisimize böyle bir öneri gelirse, bunu değerlendiririz'' diye yanıtladı. Şehrimizde yalaka sanatçı istemiyoruz=)
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 En çok şu heriften kurtulduğuma seviniyorum.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Sizin yalaka sanatçı dediğiniz kadının ne kadar iyi bi müzik insanı olduğunu söylememize gerek yok herhalde. Siyasi amaç uğruna bu insana bile ağzını bozabilen chp'li montofonlara benzemeye çalışmanız gerçekten üzüntü verici. Konuyla ilgili olarak, gökçek sen naapıyosun bilader.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Yalaka sanatçı olmak ile iyi müzik insanı olmak arasında bir bağ yok yalnız. Ayrı ayrı ikisini de olabilirsin.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 meslegi olan trolluk sanatini icra ediyor, ne yapcak asdfasfdfads adam master troll
balon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Sezen Aksu'ya yapılanlar aslında ayrı bir konuyu hakediyor. Sezen Aksu isimli sokağın isminin değiştirilmesi, Türkiye'de mahalle baskısı diye ağlayanların aslında mahalle baskısının kralını nasıl yapabileceklerini kendi elleriyle ispatlarıydı.
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 dereye mi atılsaydı minik serçe? olmadı linç karambolünde ısırsa mıydık etini budunu? en güzelini yapıyorlar kenk takılmayın böyle şeylere.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Sezen'in geçimişi araştırırsanız biraz bulabilirsiniz neden izmir'linin böyle yaptığını. O veya buna oy verdi diye değil, her iktidara gelene yalakalık yaptığı için yapılmıştır o hareket. Gayet muhafazakar bir aileden kaçıp istanbula şarkıcı olarak giden, ve bu alanda başarı sağlayan bir kadında bu hareket yakışmıyor.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 said: sen utanma nedir biliyormuydun çok şaşırdım Misafir14 Eylül 2010 Salı 11:00 budur.
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Sezen AKSU olayına gelince sanatsal kişiliği yüzünden asılmış bir tabela neden siyasi kimiği/seçimleri yüzünden indiriliyor o halde? Hani İzmir gâvurdu? Bıreaah allasen ya. Harbiden mahalle baskısıymış yani...
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Sanatcılardan 1gr beyin olsaydı oylarını acıklamazlardı.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Şu da gerçekten Zaytung haberi gibi: http://www.haberturk.com/gundem/haber/551601-butun-koy-hayirciyi-ariyor
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Rotweiler said: Sezen AKSU olayına gelince sanatsal kişiliği yüzünden asılmış bir tabela neden siyasi kimiği/seçimleri yüzünden indiriliyor o halde? Hani İzmir gâvurdu? Bıreaah allasen ya. Harbiden mahalle baskısıymış yani... siyasi kimliği yüzünden değil karakteri yüzünden indirilmek isteniyor. Ha izmirde mahalle baskısı yokmudur, vardır. Ama bu olay onunla alakalı deil yani, karaktersiz sanatçı istemiyoruz.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ZaugnaKhaldun said: Şu da gerçekten Zaytung haberi gibi: http://www.haberturk.com/gundem/haber/551601-butun-koy-hayirciyi-ariyor viktor bu ya, çaktırmadan gitmiş oy kullanmış.
Öne çıkan mesajlar