MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ana muhalefet partisi başkanı bile oy kullanamıyorsa, %58 evet bile az yahu. kemal kılıçdaroğlunun hangi vasıfla liderliğe soyunduğunu bilmiyorum da, ülkenin en yüksek eğitimli kesiminin oylarını alan ana muhalefet partisinin, tayyip gibi üniversite bile bitirememiş bir adama düzgün bir rakip çıkaramaması büyük bir dram cidden. bir dahaki seçimlerde %50 yi rahat geçer akp. bu kabul edilen anayasa ile de hacı kesim torunlarına yeticek servete daha rahat kavuşur devletin eliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sipeyskeyk said: Skyfire said: ben sakinim zaten merak etme; sen sakin ol bence her mesajın provake edici ben provoke etmiyorum. dünün demokratı bugünün elitisti, faşisti olan arkadaşlarla kafa buluyorum. Hadi be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 toggie gibi bir adamla nasıl seviyeli tartışılabilir ki? neyse kendi adıma özür dilerim sevgili yönetim, ben kaçtım esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 3 defa nefr nefr nefr demeden geldi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 UrsusMaritimus said: Bişi daha acaba başbakan şimdi hayır verenleri berteraf edicekmi ? ve ederse o zaman hala bana demokrasiden söz edebilecekmisiniz:??? Dediğime geri dönelim gerçekten bertaraflar başlarsa o zamanda DÖMOKRASİ diye barıcakmısnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 balon said: Boykotçuların çoğunun chp'ye oy verecek olduğuna da inanmayıp akp'nin bizi getirdiği nokta, tebrikler. "hayır"a oy vermeyi insanların kafasına "chp'ye oy vermek" olarak sokmuş. o değil de adam neden referandumu boykot yapıyor sanıyorsun ki? istemiyor adam böyle bir şeyi, protesto etmek için bu yolu seçmiş. bir şey deseydi hayır derdi. onların oylarıyla çok daha ilginç bir durum alırdı seçim. %2 kesmin oy kullandığı yerde %98 evet çıkınca, akp yarın çıkıp "bakın gördünüz mü doğunun %98'ı demokratik anayasa istiyor" diye ahkam kesicek. Mighty_THoR said: facede listemde bir hatun var,10 dakika önce bugün oy atmak yerine tatilde çektirdiği resimleri koymuş sonrada utanmadan status'e bu ülkenin cahil insanlarında bıktım yazmış be ebleh karı sen göya okumuş sözde cahil olmayan adam olarak kıçını kaldırıp oy atmak yerine tatile gidip de ,kalkıp birde yurdum insanına laf etme yüzünü nereden buluyorsun diye sorasım geldi. dediğim gibi bizim en büyük sorunumuz okumuş adamların kara cahil olması bu da var tabii... akp'nin beslendiği iki farklı kesim var, biri ona oy veren diğeri tam tersine oy vermeyen. birbirine zıt, ama ikisi de zengin olmasıyla kendini okumuş kültürlü sayan kişiler. biri oy vererek diğeri de seçime gitmeyerek destek olmuş oluyor. bir şeye karşıysan aktif eylem yapman gerekiyor. demek istediğim, hem akp'yi eleştirip hem de buna karşı bir faaliyette bulunmaman, sadece kafanı kuma gömmek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Estel_Anorien said: abi of. nüans zaten ince fark demek nüans farkı fail. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 @ursus bertaraf ne ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Hani başnakanın lafı varya . ondan bahsediyorum dediğini yapmaya başlarsa nolucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sipeyskeyk said: toggie gibi bir adamla nasıl seviyeli tartışılabilir ki? neyse kendi adıma özür dilerim sevgili yönetim, ben kaçtım esen kalın. yahu iki saattir referandum baslıgında referandum haricinde hertürlü provakatif, gerici mesajı atan sensin, sonra onla bunla nasıl tartısılır ki diyen yine sensin. coban koyun iliskisinde haddimi asmıssam affola. icimden dusundugum biseydi o, dısa cıkmıs istemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Amcaoğlum sunu dedi facebooktaki bunu dedi, Bugün oy kullanırken, ''hayır'' veren kadın gözümün önünde çarpıldı moduna getirirseniz olayı tartışılmaz normal olarak. Kendi fikirlerini söyleyecek insanlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Taraf olmayan bertaraf olur dediya başbakan bizimlesiniz yada karşımızda hatta saksıya fesleğen gibi oturturum anlamıda çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 @nilep bu sözünü ettiğin okumuş aristokrat kesim mesela medreselerde fıkıh ve hadis tedrisatı almış bir aristokrat kesim olabilir mi? ya da şöyle sorayım; önceki cümlede bahsettiğim kişilerin ülkeyi kapalı bir mekanizma içinde yönetmesini isteyenlerden farkı ne senin isteğinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 eğitim diyen adamlar başbakan üni bitirmemis diolar..(iktisatmıydı neydi) abi chp nin 2 dönemdir ist il başkanları lise mezunu. asıl sorun burda iste hem böle lgilenmiosunuz hemde maç gibi bakiosunuz olaya GOOOLLLL olucak bi gun ama kime gene bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sipeyskeyk said: ben provoke etmiyorum. dünün demokratı bugünün elitisti, faşisti olan arkadaşlarla kafa buluyorum. kimmiş bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Neyse zaten bize bir bardak su bile yok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 referandum 58 evet çıktı diye kesin yürürlüğe giricekmi bu paket şimdi aydınlatın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 umalım da gerçekten bu anayasa değişikliği yararımıza olsun pratikte de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 %58 yeterli mi - değil mi diye 2. referandumu yapacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 giriyo canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 EagleEye said: referandum 58 evet çıktı diye kesin yürürlüğe giricekmi bu paket şimdi aydınlatın beni yok canim, halk iradesi dedigin nedir ki? aym ye falan gitmek lazim simdi, onlar onaylamazsa yururluge girmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 deliği hazır nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Sufi said: @nilep bu sözünü ettiğin okumuş aristokrat kesim mesela medreselerde fıkıh ve hadis tedrisatı almış bir aristokrat kesim olabilir mi? ya da şöyle sorayım; önceki cümlede bahsettiğim kişilerin ülkeyi kapalı bir mekanizma içinde yönetmesini isteyenlerden farkı ne senin isteğinin? Zaten benimki şu sebeple ütopya, eğitimlilerin aristokrasisi daha fazla insanı eğitmeye çalışacak. Halkıbilerek cahilbırakıp bir de oy verdiren sistem sömürülmeye aistokrasilerden daha açık bir sistem bence. O aristokrasi lafı da yanlış oldu zaten. Yine partiler olur, farklı görüşler olur ancak seçme ve seçilme hakkı eğitimlilerde olur. Ve tabii ki pozitif bilimlerle eğitim görmüş, düşünmeyi analiz etmeyi biraz da olsa öğrenebilmiş üniversite mezunlarından bahsediyorum. Ama dediğim gibi ütopya zaten, sadece demokrasinin zararlı olduğunu düşünüyorum ve bugünkü sonuç da bu düşüncemi destekliyor benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bone said: balon said: Boykotçuların çoğunun chp'ye oy verecek olduğuna da inanmayıp akp'nin bizi getirdiği nokta, tebrikler. "hayır"a oy vermeyi insanların kafasına "chp'ye oy vermek" olarak sokmuş. o değil de adam neden referandumu boykot yapıyor sanıyorsun ki? istemiyor adam böyle bir şeyi, protesto etmek için bu yolu seçmiş. bir şey deseydi hayır derdi. onların oylarıyla çok daha ilginç bir durum alırdı seçim. %2 kesmin oy kullandığı yerde %98 evet çıkınca, akp yarın çıkıp "bakın gördünüz mü doğunun %98'ı demokratik anayasa istiyor" diye ahkam kesicek. Güneydoğu illerimizin genel seçimlere katılım oranı da aşırı yüksek değil diye biliyorum, sormak lazım. Fakat cumhurbaşkanlığı refarandumuna göre sanırım daha fazla katılım var. Ben bu arada evet ve hayır olayının partileşmesine bi şey diyemiyorum, 2 parti de düşünceleri için propagandalarını da gayet yaptılar çünkü. Kararsız kalanlar vardı, onların oyu da etkiledi büyük oranda. Yani bir tarafı suçlamanın pek de doğru olacağını düşünmüyorum. Keza o adam bir şey deseydi boykot eden, gerçekten hayır demezdi. Bdp'de diğer partiler gibi anti-akpleştirerek propagandalarıyla kendi taraf kitlesine sahip çıkmaya çalıştı. İsyandan falan, anarşi görüşten dolayı boykot edildiği olayına pek katılmıyorum, yüksek bir oran değildir o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar