Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 the dark tower filmini en son jj abrams yapacakti ama sonradan vazgecti. universal ile nbc hayvan bi proje yapiyor. trio olarak filmleri cektikten sonra her film arasi 1 sezon tv dizisi olarak yapacaklarmis ki oha. yani ilk film ciktiktan sonra tv'de 1 sezon film ve film sonrasini anlatan dizi olacak. ilk sezon bitince 2. film yayinlancak sonra ayni sekilde 2. sezon dizi yayinlancak. ustelik film ve o filmle alakali diziyi ayni yonetmen cekecek. mesela ron howard hem ilk filmi hemde dizinin ilk sezonunun tamamini yonetecek. ustelik hem dizide hem filmde ayni oyuncu kadrosu olacak. su an icin 3 film & 3+ sezon dizi dusunuluyor. eger yapabilirlerse efsane olur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 iyi çekerlerse efsane olur. çekmezlerse çok yavan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 birazda darktower nedir ne değildir ögrenseydik keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 dark tower, stephen king'in bir roman serisi. türkçe'ye kara kule diye çevrilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ben de bugün gördüm haberi. link: http://www.stephenking.com/promo/dark_tower_film_and_tv/news_tracker/ düzgün birilerini bulmaları lazım ama hem oyunculuğa hem de teknik ekibe. Gidip Shyalaman falan gibi abup subuk tiplere çektirirlerse işimiz var. King izin vermez gerçi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 kara kulenin romanları müthiştir. O atmosferi tvde yakalamak oldukça zor gibi. Kaliteli bi proje olursa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 OHAAA GELSİİİNNN NOOOOLUR GELSİİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Ka-têt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 universal çıkış tarihini açıklamış filmin: The Dark Tower, an Imagine Entertainment and Weed Road production to be directed by Ron Howard, will be released on Friday, May 17, 2013. http://www.deadline.com/2010/10/universal-dates-its-tent-pole-hopefuls/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ohoo 2013'e kadar kim öleee, kim kalaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Kitapları okumadım ben hala. Bir ara alırım artık, daha 3 yıl varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 4.kitaba başlıycam inşallah bi ara (kitaplar arasını uzun tutmamak lazım 3.kitap nasıl bitiyo unuttum :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 adam gibi yapsınlar, direk efsane olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kaç film yapcekler ki acaba 7 kitapti seri 5. kitap efsaneydi diye hatirliyorum onun disinda 1. ve 2. kitaplar ile sonuncu kitap biraz iyiydi diger 3 kitap bos isti, okudugum zamana yazik ayrica gergenin okumadigi fantastik seri okuyup bitirmisim gurur duydum kendimle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 iyi yaparlarsa epik bir proje olur, hikayeyi bilmiyorum gerce, ama konsept iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 kitaplar king'in nirvanasi abi. hepsini toplasan bu seri etmez bile. roland'i javier bardem oynayacak. vito morgensen ile yarisiyordu ama kapmis rolu badem gozlu. bu arada kesin oldu film ve dizi kadrosu ayni olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Yalan olur o dizi. Öyle film kariyeri olan adamlarla dizi çekmek zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yahu dizi dediysek 5 sezon 100 episode dizi degil sonucta. filmde oynayan dizide de yer alacak ona gore kontrat var. ha adam dizide oynamam derse o zaman filmde de yer alamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 patlar bu. ellemesinler. sanki bana roland ın uyuyo numarası yaptığı yerdeki suspense i verebilecekler, tamamen alakasız ilerleyen bir kitapta çat diye kara kuleye gönderme yapıp dumur yaşatabilecekler bi bu bi de zaman çarkı, uzak dursunlar plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Roland'ı javier tipsizi kapmış. http://www.nndb.com/people/733/000109406/javier-bardem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Becerebilirlerse muhteşem olur ama ne biliyim kitapların o güzelliği bozulmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 zor proje valla , neyse iyi de olsa kotu de olsa izleriz. ne kaybedebiliriz ki ? patide 1 saat az zaman kayip eder onu izleriz, herhalde daha iyi zaman gecirme formulu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar