moncici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bi gidin avrupa avustralya falan görün diyorum sadece.
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 topiki okumadım da kesin alkollü araba kullanmayı savunmaya çalışan arkadaşlar vardır. yok artık diyip çekiliyorum
gecko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 moncici said: bi gidin avrupa avustralya falan görün diyorum sadece. Avrupa'da şöförler mi teklif ediyor?
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 o bahsettiğin avrupa ülkelerinin ölçeklerine bakarsak şehirlerarası yol gitmişsin kadar mesafe gidiyosun kurtköy-taksim arasında, oralarda da o mesafede o kadar iyi ulaşım bulamazsın. telefon kodu bile değişiyor, insaf. Ha kazara belli başlı yerlerde bulursan da adamların yolsuzluk, terör, işsizlik, eğitim sorunlarıyla bizimkini karşılaştır ona göre bütçe planlamalarıyla bizimki arsında bir kıyaslama yap bakalım. bi zahmet evine 1 şehir uzaklıkta yere gidip içip sonra da dönemiyorum diye şikayet etme, taksimden başka yerde içki mi satılmıyor?
olitere Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ben ilk defa direksiyona kör kütük sarhoşken geçtim.Vites birde ümraniyeden üsküadara arkadaşı bıraktım sonra eve geri döndüm.Yine kör kütük sarhoşken sabiha gökçenden üsküdara gittim yolda tanımadığımız adamları alıp alıp evlerine bırakıyoruz o derece.Boğaz köprüsünün orda rampadan aşağı uçuyordum polis geldi burası resmi bölge giremezsiniz dedi , ehliyet sormadı.Gece polis çevirir ruhsat sorar ehliyet sormaz..vs hala ehliyetim yok saygılar
Osso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Of bende bir tanesini tanıyordum çok kötü oluyormuş gerçekten böyle bir haberi görmek. Yazcak bişi bulamıyorum gerçekten.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Abi neler olmuş bu topicte... Biri gelmiş alkollü araç kullananları savunmuş etmiş. Alkollü araç kullanan "hayvandır" çünkü en az kendisi kadar başkasının da hayatını tehlikeye atar bu bu kadar basit. Oraya tırnak içinde kelimenin çok daha ağırını da yazdım önce ama uçmayayım sonra sağa sola, milleti de kırmayalım. Böyle saçmalık mı olur? Orada o kızlar palmiyeye değil de 2 masum yayaya çarpsa ne olacaktı? O yayaların aileleri neler çekecekti boş yere. Ölmelerine hak etmişler diyemiycem ama yaptıkları büyük hayvanlık. Biri çıksa ölmelerine hiç üzülmüyorum dese bile ona kızmam yani. @Red, abi 200 le gitmekle 100 le gitmek arasında dağlar kadar fark var. Bildiğin 2 kat yani hani bunun durması var, durana kadar aldığın mesafe var, viraj alması var. Geçtiğin tümsek, çukur sonrası kontrolünü kaybetme ihtimalin var, var da var yani. 200 le giderken ölümcül kaza yaşama riskin belki 2-3 kat artıyordur. @moncici, evinin bilmem ne kadar uzağında içki alıp gece devletin seni almasını beklemek de süpermiş be. Eğlenceni akşam 11 de bitecek şekilde yapsan eğlenmeyecek misin? Hadi onu geçtim taksimde mi eğlenmek zorundasın, toplan daha yakın bir yerlerde.
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Ehliyetsiz kısmını yok sayalım. Alkollü araç kullanmak, bir önceki postta dendigi gibi hayvanlıktır. Alkollü araç kullanırken, seninle aynı arabadaki veyahut çarptığın (arabanın içindeki veyahut yolda yürüyen) insanın ölümüne sebebbiet vermek.. Bunun adına ben cinayet diyorum. Alkollü araba kullanip ölüme sebebiyet izin vermek cinayettir, arabayı öyle kullanan kişide katilin dikalasıdır. Aksini iddia etmekte abesle iştigaldir.
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Alkollu arac kullanmak baskalarinin hayatiyla oynamaktir. Asiri hizlar ve gereksiz saklabanliklar da oyle. Sevenleri uzulebilir, kizabilir de bildiginiz gerzeklik bu kusura bakmayin. Genc kisilerin bu sekilde olmesini hic birimiz istemeyiz lakin bu tip bir kazada birilerini oldurup kendileri sag cikinca kendi ellerimle bile oldurebilirim bu zihniyette kalanlari. Genc yasli farketmez. Hic alinmayin, gucenmeyin. Benim ya da sokakta yuruyen herhangi birinin hayati, yukarida saygidim atraksiyonlara girenlerden cok daha degerli. Edit: Okumadan daldim ben lakin benden once de ayni seyi yazanlar olmus, bunlara ek sayalim benimkini de.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 olitere said: ben ilk defa direksiyona kör kütük sarhoşken geçtim.Vites birde ümraniyeden üsküadara arkadaşı bıraktım sonra eve geri döndüm.Yine kör kütük sarhoşken sabiha gökçenden üsküdara gittim yolda tanımadığımız adamları alıp alıp evlerine bırakıyoruz o derece.Boğaz köprüsünün orda rampadan aşağı uçuyordum polis geldi burası resmi bölge giremezsiniz dedi , ehliyet sormadı.Gece polis çevirir ruhsat sorar ehliyet sormaz..vs hala ehliyetim yok saygılar tebrikler yarın gel de altın madalyanı vereyim
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 olitere said: ben ilk defa direksiyona kör kütük sarhoşken geçtim.Vites birde ümraniyeden üsküadara arkadaşı bıraktım sonra eve geri döndüm.Yine kör kütük sarhoşken sabiha gökçenden üsküdara gittim yolda tanımadığımız adamları alıp alıp evlerine bırakıyoruz o derece.Boğaz köprüsünün orda rampadan aşağı uçuyordum polis geldi burası resmi bölge giremezsiniz dedi , ehliyet sormadı.Gece polis çevirir ruhsat sorar ehliyet sormaz..vs hala ehliyetim yok saygılar Buyuk marifet hakkatten.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Eralp said: @moncici, evinin bilmem ne kadar uzağında içki alıp gece devletin seni almasını beklemek de süpermiş be. Eğlenceni akşam 11 de bitecek şekilde yapsan eğlenmeyecek misin? Hadi onu geçtim taksimde mi eğlenmek zorundasın, toplan daha yakın bir yerlerde. pek değerli arkadaşlar son kez söylüyorum. devlet beni almalı demiyorum. istanbul'daki ulaşım ağı, içmeye ve eğlenmeye büyük bir talep olmasına rağmen, bu tarz eğlenceler için yeterli değil. ve ekliyorum, ancak bu durum alkollü araç kullanmayı haklı çıkarmaz. yazdıklarımı dikkatlice okursanız, alkollü araç kullananlara salak diyenlerin fikirlerine de bir şey demiyorum. sadece kullanılan kuralcı ve gereğinden fazla itaatkar bakış açısının yanlış olduğunu söylüyorum. ve ülkemizde çok sık görülen alkollü araç kullanımının sosyoekonomik sebepleri olabildiğini ve devletin, kurumların bu konuda bir şeyler yapmasını istediğimi söylüyorum. ideal devlet kural ve kültür dayatmasını minimuma indirmeye çalışan ve herkesin talebine herkesi kırmadan yanıt verebilen bir devlettir. akşam 11'de bitir ya da eve yakın iç gibi tavsiyeler, eğer benim arkadaşımsanız bana verebileceğiniz tavsiyeler. ama demokratik hak arama sürecinde değersizler.
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Alkollu arac kullanilmamali diye yasaya aykiri oldugundan degil, sonunda bok yoluna gidip hem kendini hem baskasini olduruyorsun diye soyluyoruz zaten. Hatta kanun da bunun ustune cikmis birsey. Ozetle fena sacmaladin.
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 moncici said: bi gidin avrupa avustralya falan görün diyorum sadece. ne varmis avrupa da merak ettim senelerdir avrupa dedigin yerdeyim bilmiyorum taksici bile almiyor asiri sarhosken arabasina
Mino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Başınız sağolsun. Bundan sonra ne denilse boş.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 olitere said: ben ilk defa direksiyona kör kütük sarhoşken geçtim.Vites birde ümraniyeden üsküadara arkadaşı bıraktım sonra eve geri döndüm.Yine kör kütük sarhoşken sabiha gökçenden üsküdara gittim yolda tanımadığımız adamları alıp alıp evlerine bırakıyoruz o derece.Boğaz köprüsünün orda rampadan aşağı uçuyordum polis geldi burası resmi bölge giremezsiniz dedi , ehliyet sormadı.Gece polis çevirir ruhsat sorar ehliyet sormaz..vs hala ehliyetim yok saygılar yaşın kaç sincap. ha bi de iyi bok yemişsin, marifetmiş gibi.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 sipeyskeyk said: sabah böyle bir haberle uyanmak pek hoş olmuyormuş. daha kötüsü, ehliyetsiz, alkollü ve aşırı hız yapan birisi tarafından tanıdığın veya yakın birisinin ölmesi.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 yazık olmuş. ehliyetine el konulduğu halde üstüne üstük alkollü olarak trafiğe çıkmakta iyi cesaret. onu geçtim hani ailesinin hiç mi haberleri olmaz..
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 olitere said: ben ilk defa direksiyona kör kütük sarhoşken geçtim.Vites birde ümraniyeden üsküadara arkadaşı bıraktım sonra eve geri döndüm.Yine kör kütük sarhoşken sabiha gökçenden üsküdara gittim yolda tanımadığımız adamları alıp alıp evlerine bırakıyoruz o derece.Boğaz köprüsünün orda rampadan aşağı uçuyordum polis geldi burası resmi bölge giremezsiniz dedi , ehliyet sormadı.Gece polis çevirir ruhsat sorar ehliyet sormaz..vs hala ehliyetim yok saygılar ''böyle böyle halt yedim hiçbişey olmadı o zaman aynen devam'' diyosun da bi kere yapıcaksın o kritik kazayı bi kere öleceksin veya sakat kalacaksın farkında mısın?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kız da soyadı gibi harbi sütmüş yalnız. corsayla makasa mı girmiş ne yapmış. Konakta çarpacak ağaç bulması da baya ilginç olmuş zaten.
Karasakal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Üzülmeye çalıştım ama ne bileyim hacı. Niyazi olmuşlar. pisipisine ölmüşler ne yazıkki. Alkollü araç kullandığı için ehliyeti alındığı halde tekrar alkollü direksiyon başına geçmek resmen Azrail gel canımı al demek gibi birşey.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Yalnız ehliyetsiz araba kullanmak konusu biraz esnek. Ne yazık ki araçları ehliyet kullanmıyor. ehliyetim var lan durun her ehliyeti olan imba olamıyor ne yazık ki.. Hatta nil kaç bin yuro harcadıydı di mi, di mi NİL?
Öne çıkan mesajlar