Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiler için 5 Adet Catacylsm Beta Key

Castiel

Öne çıkan mesajlar

Eski guild masterımız Blizzard'da (us) çalışıyor kendisinden 20 tane beta key aldım. Guilddekilere dağıttıktan sonra 5 tane arttı. Kim beta key ister ?

Pm olarak şu soruya cevap vermeniz yeterli.

Kaç yıldır wow oynuyorsunuz ?
Betaya ne kadar zaman ayırabilirsiniz ?
Neden Beta key istiyorsunuz ?
Neden diğerleri yerine siz seçmeliyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

Altı üstü beta key zaten aksini söylemedim keyleri istediğim gibi dağıtmakta serbest olduğumu düşünüyorum. Ben böyle bir yol izliyorum çünkü betada zaten yeteri kadar vasıfsız player mevcut aralarına oyun bilgisi sağlam aklı başında kimseler katmaya çalışıyorum bunda yanlış olan birşey yok.

Benim seçimlerimi yargılamayın boş yere beğenmiyorsanız mesaj atmaya gerek yok gidin başka konulara bakın.
Sosyal ağlarda paylaş

Castiel said:

Benim seçimlerimi yargılamayın boş yere beğenmiyorsanız mesaj atmaya gerek yok gidin başka konulara bakın.

[offtopic] "Forum" dediğin mecrada böyle bi olay yok yalnız, eğer bi topik açtıysan ve insanlar beğenmiyorsa yüksek sesle bunu dile getirebilirler. Bu yüzden seninle dalga geçebilirler hatta seni aşağılayabilirler.

http://media.ebaumsworld.com/picture/aequitas3/Welcome_To_The_Internet.jpg

bu arada googlea welcome to the internet yazınca goatse çıkması ne kötü lan =( [/offtopic]
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Castiel said:

[offtopic] "Forum" dediğin mecrada böyle bi olay yok yalnız, eğer bi topik açtıysan ve insanlar beğenmiyorsa yüksek sesle bunu dile getirebilirler. Bu yüzden seninle dalga geçebilirler hatta seni aşağılayabilirler.

http://media.ebaumsworld.com/picture/aequitas3/Welcome_To_The_Internet.jpg

bu arada googlea welcome to the internet yazınca goatse çıkması ne kötü lan =( [/offtopic]

çim adam mı şu yaw
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...