Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 korkusuz veletmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben 2 yaşımda the ring izlemiştim gülmüştüm izlerken. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 guzel oyun, her gece anca birkac saat oynayabiliyorum , cok basarlili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 aldım bugün başladım oynamaya da ne biçim gerdi be oyun, ilerleyemedim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Gündüz tüm panjurları kapatınca evdeki en büyük ışık kaynağı monitör oluyor, ses falan da pek yok. O halde de gece gibi oluyor zaten ve gündüz olduğunu bilmeme rağmen oyun gerebiliyor. Adamlar çok güzel oyun yapmışlar. Uzun zamandır oyun oynarken gerilmemiştim böyle, helal olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 vallahi geriyor. refinery de takıldım kaldım. ışık anca yetiyor, ağız tadıyla aydınlık gezemiyosunuz hiç, kaynaklar kısıtlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 laboratuvarda karışım hazırladığımız yerde takıldım ya. karışım için 4 tane değişik madde ve bir tanede kavanoz gerekiyor sanırım.bende bir tane madde eksikti,ulan dedim şunları yerleştireyim diğerini ararım sonra.yerleştirir yerleştirmez merdiven yıkıldı ,geriye dönüş yolu kapandı.nasıl yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Ahahaha :D ya şey var, orda merdivenin yıkıldığı ana alana gelince kaldırabildiğin böyle tahtadan şeyler var. Kaldır duvara daya, otomatik dayıyo zaten. Sonra oraya çık, merdiven işareti çıkıcak karşında direk tıkla çıkıyo yukarı. Duvara daya derken yukardaki asma katın duvarına, merdiven yerine yani :) Ayrıca refinery'dne geçerkenki sulubölümler çok pis geriyo. Zaten demin onlardan sonrasında da iyice gerildim kapadım, yarın gece devam ederim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 nileppezdel said: Ahahaha :D ya şey var, orda merdivenin yıkıldığı ana alana gelince kaldırabildiğin böyle tahtadan şeyler var. Kaldır duvara daya, otomatik dayıyo zaten. Sonra oraya çık, merdiven işareti çıkıcak karşında direk tıkla çıkıyo yukarı. Duvara daya derken yukardaki asma katın duvarına, merdiven yerine yani :) Ayrıca refinery'dne geçerkenki sulubölümler çok pis geriyo. Zaten demin onlardan sonrasında da iyice gerildim kapadım, yarın gece devam ederim artık uuu sulu bölüm acayip iyi.hayaletten şamarı yedikten sonra arkama bakmadan kaçıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Demin osmanlı zombisinden dayak yedim, tek tokatta bayılma noktasına getirdi. Zor kurtardım canımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 her yaratık cıktıgında tuylerı urperır mı adamın ya, alısmıs olmam lazım olmeye ama yooook her seferınde altıma sıcıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ben "lanet olsun genç yaşta ölecem" diyip sildim oyunu abi! asansörle aşağı inme noktasına gelmiştim. onun yerine aynı adamların eski oyunu penumbra serisini oynuyorum. türü falan aynı, grafiği daha cılız (daha az korkutuyor) bir de günümüze yakın geçtiği için mekanlar hiç değilse yeraltı tüneli, grönland buzulu falan. korksam da etkisi az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 http://blog.tanshaydar.com/amnesia-the-dark-descent-turkce-yama.html türkçe yama gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 son zamanlarda oynadığım en iyi gerilim. undying'i 2 kere bitirmiştim, halt etmiş. bunu bitiremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Undying'i artık çıktıktan çok sonra oynadığımdan mıdır nedir, hiç korkmamıştım o oyundan oynarken. Bu çok sağlam geriyor. Yani Undying şöyle süper korku, böyle gerilimli of altıma ettim oynayamadım falan diyenlere anlam veremedim. Bu oyundaysa korku filmlerine ve oyunlarına neredeyse immune hale gelmiş olmama rağmen cidden korkuyu ve gerilimi hissettim. Müthiş gerilimdi. Jericho da tırttı zaten, Clive amca emekli olsun meydanı bunlara bıraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bu salt gerilim zaten undying'le kıyaslanmaz. kaçıp duruyorsun oyun boyunca. sanırım bir kere bile yaratık öldürmüyorsun. o yüzden atmosferiyle geren bir oyunu kaçmaya çalışırken korkutan bir oyunla kıyaslamak yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Dün gece oyunun 10. dakikasında mouse'u elimden bıraktım, oyunu kapadım. Öyle birşey işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kalp atışlarım yükseldi baya bi sulu bölümde kapıyı açmak için manivelayı çevirirken arkamdan gelep şapırtıların bana ulaşmasına ramak kala kapının altından geçip deli gibi koşmaya başladım ve orada bi pause edip kalkıp nefes aldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 az spoiler sonlarının hepsi bayık ama, gerçi zaten ara videoları bile olmayan bir oyundan daha fazlasını beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 goldbären said: ben "lanet olsun genç yaşta ölecem" diyip sildim oyunu abi! asansörle aşağı inme noktasına gelmiştim. onun yerine aynı adamların eski oyunu penumbra serisini oynuyorum. türü falan aynı, grafiği daha cılız (daha az korkutuyor) bir de günümüze yakın geçtiği için mekanlar hiç değilse yeraltı tüneli, grönland buzulu falan. korksam da etkisi az... ben de başladım şimdi penumbra'ya, bi indie oyun pakediyle almıştım aklımdaydı hep oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 sulu bölümde arşiv odasını nasıl açıcaz ya da başka bir kapı mı var?tırsmaktan bakınamıyorum sağa sola,ne oyunmuş be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 youtubeda çeşit çeşit video walkthrough var, takıldığınız yerde onları kurcalayın az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 abi korku oyunlarını hiç oynayamıyorum, undying falan 10. dkda kapattım bunu denesem paçadan akar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Sesler yüzünden çok tribe giriyorum ama asıl nokta panik halinde kaçarken ortamı değerlendirmek.Fena değil oyun daha çok para dökülse ciddi bir yapım çıkar idi ortaya. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar