Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=115781831809257 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 # Utku Noa Fake 14 hours ago · # Aykut Dündar değil 14 hours ago · # Utku Noa neresi değil ya profesyonel çekim fake bana mı inandırcaksn 13 hours ago · # Aykut Dündar diğer araba çarpma fake videolarınıda izle derim 6 hours ago · Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 teşekkürler fede. ayrı ayrı yazsak daha iyi olcaktı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 REEEEEEEYCHIIIIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 http://galeri.uludagsozluk.com/16/yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_16064.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 feyk olsa dahi üzülüyorum ben böyle videolara, yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 gefälscht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Rasmon said: feyk olsa dahi üzülüyorum ben böyle videolara, yapmayın etmeyin. fake ama çarpmadan sonra elinden o kameraya atsaydi üzülcektim,zaten ordan anlıyorsun fake olduğunu :( Rec. filminden beri uyuz oluyorum böyle sahnelere. Bi ağız tadıyla üzülemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 kızın hep ters tarafa bakma alışkanlığı var. hırsız var ters tarafa bakıyor, araba geliyor, ters tarafa bakıyor. ayrıca niye çöp kutusuna doğru koşar ki bir insan? yolun sağına soluna koşsun. diğer bir noktaysa daracık sokakta kişiyi ezecek kadar hızlı giden araba. fake yani de niye böyle bir şey yapma gereği duymuşlar onu anlamadım. Rasmon said: feyk olsa dahi üzülüyorum ben böyle videolara, yapmayın etmeyin. o da doğru tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 miller virali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kızın gideri var denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kizin gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 gideri filan yok, uydurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ekaF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hea arkadasımız öldü ama biz gene de videoyu koyalım nete noolur noolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 BEYLER FAKE BU. KIZ ARABANIN ALTINDA UZUNLAMASINA KALMASI LAZIM AMA ORDA YAN YATIYOR. %100(YUZDEYUZ)FAKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Rasmon said: feyk olsa dahi üzülüyorum ben böyle videolara, yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Kız oyuncu bu da imdb sayfası. Zaten feyk olup olmadığı artık konu değil ama baya baya CAST var bu videoda. Buyrun: http://www.imdb.com/name/nm1822623/ haa bir de gideri var mı yokmu tartışmasına şöyle bir katkı: Teen Latina Queen kulağa nasıl geliyor? Di mi? Evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi videonun başında OKEY OKEY OKEY DETZ HÖR diyiş ölümüne rol zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 siz buna inandınızmı ya?bi kere gerçek olsa,arkadaşı öldü zaten,bide facebook'a mı atıcak videoyu.kızın akrabaları saldırmıştır bu adama(tabi gerçekse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar