Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Demin GoG'da gezerken Arcanum'a gözüm çarptıda. Şimdi aynı anda 1 oyunu oynamak lazım, ben FO1-2 oynamadım hiç, epey methini duydum. Arcanum'da cüce her fırsatta övüyor, yüksek ihtimalle güzel oyunlar. Hangisi alsam acep? Benzer oyunlar diye düşünüyorum, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 3u de eger illa tek biri diyorsan setting olarak Fantasy-Steampunk tercih ediyorsan Arcanum, Post-Apocalyptic tercih ediyorsan Fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 HellHound said: 3u de sırayla oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 evet hepsini oynamak lazım. üç oyunun da benzeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 fallout 2 yi oyna direk, dönemi geçtikten sonra ilk oyuna başlayanları pek sarmayabiliyor, ama 2. oyun her ihtimalde (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ne diyosun abi fallout 1de brotherhood of steel var direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 benimde canım 1 çekiyor çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 arcanum derim ciddi anlamda fallout dan daha çok zevk aldım ve konsept olarak gayet eğlenceli herhalde 6.oyunumu oynuyorum arcanum da o derece. oyunda çok fazla gönderme mevcut ve yan görevler müthiş ötesi. hele bir tanesinde komplo teorisi üzerinden çıkıyorsun yola paranoyak bir adam ile karşılaşıyorsun olaylar gelişiyor,bulduklarınla şok oluyorsun tüm bunları gazetecilere söylemek için dolaşıyorsun gazeteciye söylüyorsun belgeleri veriyorsun öbür gün gazeteci ortadan kaybolmuş belgeler yok hali ile sonra organizasyonun müthiş ötesi olduğunu anlıyorsun ve olayı takip etmekten vazgeçiyorsun.ki bu görevin başlı başına hastası oldum diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 arcanumda npc arka planı zayıf beni en çok soğutan odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 zayıflıktan cok, lore'u oyunun ıcınden söküp cıkartmak gerekiyo oyunun ıcınden. o acıdan konuya girmek cok zor arcanumda. bir sürü insan rpgyi oynıyıp geciyo. senaryya cok bulaşamıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 oyun çünkü npclerin hayat hikayelerinden ziyade baş karakterin üzerinden dönüyor ancak virgil gibi bir npcnin arka planı gayet yerinde 2 3 tane daha öyle npc var.yani npclerde o kadar sığ değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi virgilin arka planı olduğunu anladığım tek nokta adamı eskisi gibi serseri olmaya ikna ettiğimiz an konuşması falan değişiyordu zevkli oluyordu ki oda klasik oyunda seçeneklerin arasında yok kötü adam olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 party npclerinden bahsettiğini varsayarak torian kel var mesela waromon var arronax var ki üzerinden dönen hikayeler kitaplar falanda ayrı hikaye bunlarda fena değil ama senin arka planı olan npc kastın nedir bilmiyorum illa npcler için görev mi yapmalısın ? oyunun tüm yan görevlerini oynadınmı onun dışında bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Arka planı olan npcden kastım arka planını bize yaşatması ve ana senaryoyla yoğrulması . Oyun bu bakımdan sönük kalıyor mesela torian kelin oyun sonunda seçim yapması dışında varlığı ile yokluğu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ya arcanum un diyolgları, dünyası filan inanılmaz ayrıntılı ve güzel olmuş. bi kere good bi kere evil bitir. oyun bi yerden sonra baya bi değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 paparnoz said: arcanum derim ciddi anlamda fallout dan daha çok zevk aldım ve konsept olarak gayet eğlenceli herhalde 6.oyunumu oynuyorum arcanum da o derece. oyunda çok fazla gönderme mevcut ve yan görevler müthiş ötesi. hele bir tanesinde komplo teorisi üzerinden çıkıyorsun yola paranoyak bir adam ile karşılaşıyorsun olaylar gelişiyor,bulduklarınla şok oluyorsun tüm bunları gazetecilere söylemek için dolaşıyorsun gazeteciye söylüyorsun belgeleri veriyorsun öbür gün gazeteci ortadan kaybolmuş belgeler yok hali ile sonra organizasyonun müthiş ötesi olduğunu anlıyorsun ve olayı takip etmekten vazgeçiyorsun.ki bu görevin başlı başına hastası oldum diyebilirim. Dediğin gibi bende defalarca oynadım arcanum bu anlattığın questi ilk defa yaptım.Çok derinlik var gerçekten oyunda verdiğiniz kararlar ileride çok etki ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Arcanum 2-3-4-5-6 diye devam etsin FF serisinden çok oyunu olsun, sonra online'ı çıkartılsın bin yıl oynayalım istediğim bir oyun; ama mümkün değil. Oyunda partiye katılan tüm NPC'lerin irili ufaklı da olsa; hayatlarıyla, düşünceleriyle, kararlarıyla yüzleşiliyor. Virgil'in background'u falan baya ayrıntılıydı yani. Bence çoğu insan üstün körü oynamış oyunu. Arcanum öyle garip bir oyun ki, mapte rastgele rota çizip gezerek, harabeleri vs. araştırarak, random encounterlarda drop toplayarak ya da basitçe şehirler arası sıralamalara ve tercihlere göre değişen onlarca quest chainini takip ederek bile günler geçirilebiliyor. Bugün kurduktan 2 gün sonra dosyaları corrupt olmasa hala bıkmadan sıkılmadan oynayacağım belki tek oyundur Arcanum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 3 oyunda kesinlikle oynanmalı. Steampunk veya büyü falan istiyorsan önce arcanum'a gir. Öyle şeyler açmıyorsa önce falloutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Fallout > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 biz burda arcanum sevmeyenleri sevmeyiz gringo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hepsini oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Sam said: biz burda arcanum sevmeyenleri sevmeyiz gringo. planescape sevmeyenleri de direk dövüyoruz buarada lafı gelmişken hatırlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 gaza gelip arcanum kurucam ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ha bir de arcanumdan zevk almak istiyorsan arcanumda harm gitme bir de magic spamleyen buglı itemlar var (takıp çıkardıkça magicin artıyor) onları kullanma yoksa ortada vecna gibi dolaşıyosun hiç zevkli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Peki RPG sevmeyenleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar