Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Nickimin nesi kötü :( ayrıca parayla satıp 5 exalted almıycam zaten, 2-3 transmute alırdım ama artık vermem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 fikibok akımı bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 öyle diyosunda delibok alınmıştı. geçen zenci açtım adını da tokmakci yapayim dedim o da alınmıştı. bize diyosunda oyunu türkiyeden çok garip bi comunity daha oynuyor ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 donanım haber'den şüpheleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 pekmez almak istedim geçen, alınmış. tahin aldım sonra ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi general chatden kendimden bşka türkçe konuşan görmedim ben klavye azizliğinden sürekli her chat kanalında barzo gibi türkçe konuşuorum. US layoutun azizliğine uğruorum paso sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Bu arada benden başka bütün potları, urnları falan kırarak gezen manyak var mı bilmiyorum da baya güzel şeyler düşüyor. biraz önce quality arc gem düştü de, sorıym dedim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ben de başladım bakalım ranger açtım. build falan bakmadan kafama göre gidecem bakalım ilk olarak. öğrenmiş oluruz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 arc fena değil, ben spark kullanıyorum, diğer buildler nasıl bilmiyorum. urn ve cratelerden çok item düşüyor cidden. son karakterim en büyük düşmanları. hiçbir şekilde dmg vuramadığı için tek tek gidip tekme atmam gerekiyor asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 biraz da witch deneyeyim diyorum ama summoner olmasın istiyorum. var mi tavsiye edebileceğiniz bir build ya da skill set, hardkordan vazgeçemediğimi de belirteyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 summoner ne abi hakkaten bin kişi gezio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 benimki tam summoner sayılmaz ya, totalde 4 summon node'u almışım. dual totem alınca dmg veremiyorsun hiçbir şekilde. totemi atsan da atmasanda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ben şimdi bowlar için physical dmg node'u alırsam lightning arrowu etkilemiyor di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 tooltipde yüzde kaçını lighteninge çevireceği yazar abi atıorum yüzde 40, 100 physical vuruosan 60 phyiscal 40 lightening vurucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 haritalar arasi gecis yaparken hata verip oyundan atmasi bayiyor ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 oyunda gold olmayınca farmer olmayacaktı hani. az once spam mesaj geçti egpal.com en uygun fiyatlı orblar bizde diye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 trade olayı olduğu sürece bot da olur. gold olmayınca bot olmayacağını düşünmek komiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 AH yok bot var ama item dengesini bozmaz 19 dolar bi exalted bu arada. Bot olmaz demedik ayrıca bot olucak ama trade pazarlık usulü ve chat pencersinden yapıldığı için dengeleri bozmaz dedik. (yani sabit olmayan kurlardan) adam 19 dolar fiyat biçio exalteda geçen hafta daha değerliydi exaltad. misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 kim olmayacak dedi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 öyle kalmış aklımda. two handed nodelarına bakıyorum habire bi stun duration arttirma çıkıyor karşıma. stun'ı neyle vuruyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 physical vurduğun her damage vurduğun damage'ın target'ın HP oranına ve stun treshold'una göre stun ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yanlız orb of regret ucuzmuş lan sdlfjsd 120 dolara respec atarsınız full euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bingildak said: delibok, kocasik - yaratıcılığın son noktalarını itmeye devam ediyoruz. Kasap yapayım dedim alınmış :p Baytar benimki de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 BlackRose said: Kimsenin başına geldi mi bilmiyorum ama Merveil kes diye bi görevi var ya Act I'in, eleman buglandı tırmanmış duvara ne hareket ediyo ne bişe :) sadece summon edip duruyo ne yaptıysam düzelmedi...Bozdum oyunu ya la. knockback vuruyorsan bug oluyor duvara karsi yatirip tirmaliyosan bossları,biz çok patates ettik maplerdeki uniq bossları öyle eheh. bingildak said: BlackRose said: Itemları id etmeden satmakla id ederek satmak arasında fark oluyo o yüzden id edip satıyorum bi sürü scroll of wisdow harcama pahasına doğru mudur? Yoksa düştüğü gibi mi satsam? aslında çok ciddi bir fark yaratıyor, eğer item özel bir item değil ise, özelden kastım chromatic olması veya belli bir quality'de olması gibi, eğer itemi identify etmeden satarsan sana "orb of transmution" verir, diğer yanda eğer identify edersen sana "orb of alteration" verir. bunların ikisi de trade'de kullanılan currencyler değil. fakat gel gelelim şöyle bir durum var. oyunda senin oyuncu olarak en çok kullanacağın itemlar: 1) socket sayısını değiştirme 2) socket linklerini değiştirme 3) socket renklerini değiştirme bu noktada fusing ve jewelers orb'a ihtiyacın var deli gibi, trade anlamında çok değerli olmasalarda. vendor recipe'ı şu şekilde : 2 alteration = 1 jeweler's orb 4 jeweler's orb = 1 orb of fusing. diğer yandan transmution'u ancak flaskların üzerinde falan kullanırsın veya 60'dan sonra maplerde, onun dışında hiçbir değeri yok. şuna ufak bir ek yapmak istiyorum, transmute prismatic ring craftlarında kullaniliyor, transmuteları patates etmeyin kısaca çünkü mapten başka bişi yapmıcaksınız highlevlede eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 stoya istediğin plateden buldum la XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar