Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sağ kolum alçıdaydı üç haftadır pek bakamadım o yüzden oyunlara Myshkin said: Saeros said: tank ranger gidicem ben, çünkü lulz ben gittim abi full resist+armor+hp rangerlar zaten fazla vurdugu icin eline adam gibi bir bow aldiginda yine yikiyorsun ortaligi. ranger OP yok ben tam anlamıyla tank gidiyorum, kılıç kalkan falan ahahah str problemi doğucak galiba ama eğlencesine takılıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 imamizer said: Saeros said: tank ranger gidicem ben, çünkü lulz aaa sende mi geldin? geldim de çok az oynuyorum işte, h&s bi yere kadar sarıyor sonra sıkılıp minecraft falan oynuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/129003 Şu item'a elimdeki tüm değerli şeyleri teklif ettim. 2 Chaos + 1 Gcp + 6 Alch + 2 Fusing + Mana Reduced Gem + Faster Casting Gem; teklifim bu. Millet 10 chaos falan vermiş, fakirliğin gözü kör olsun! Bu bebek benim olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 level 45 itema neden herşeyini veriyosun abi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ya o kadar zırladım ettim birisi de al şuna bakarak yap tradeini pis cahil diyerek hala koymadı şu dönüşüm tablosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 asdasd 3 kere falan sadece ben koydum insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yok oradaki dönüşümler hepsini kapsamıyordu. eksikler vardı. çaktırmayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bingildak said: level 45 itema neden herşeyini veriyosun abi :S Soketler, renkleri ve linkler o kadar uygun ki. 1500 dps heavy strike 2000 olucak bununla. Değmez mi? Vermiyim mi la o kadar? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 65 den önce verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 İyi madem, sana güveniyorum. Geri çektim teklifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 currency : http://www.poeex.info/ 2. güncel değil ama aşağı yukarı aynıdır. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/31365/highlight/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi 1500 dpsler 2000 dpsler nedir ya, napionuz siz level 52yim max 600 gördüm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Reampage, senin ilk char mı bu? Ya da socketler, linkler vs. konularını biliyor musun? Benim ilk char (45 lvl Shadow) bunları bilmediğimden ziyan olmuştu. İkinci char -bu bahsettiğim lvl56- şu an. Doğru sup. gemleri, ana skillere güzel linklenmiş itemlar ile bağlayınca gayet artıyor. 1500 dps örneğini verdiğim; "Heavy Strike+Melee Damage Buff+Attack Speed+Blood Magic" kombosu. Güzel bir silah ile çıkıyor bu rakamlara kolayca. E bir de "Add Fire Damage" eklersem (+%30 civarı) 2000'e vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ilk charda buildim felan doğru ya benim iyi yani survival açıdan sağlamım ama dps garip geldi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kasın da akşama act 2 merciless yardıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 valla siz yürüdünüz gittiniz ben artık yetişemem solo bayıo bide xp gelmio, sırf xp olayı yüzünden random girmeye başlıcam güzel bi grup felan çıkıo arada grind yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 lvl 35 duelistle 380-400 dps falan yapıyorum, ki elimdeki sword / axe falan tırt ötesi. hakkaten bi sıkıntı var 55 lvl charla 600 dpsi zor gördüysen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 valla öle bilmiorum hani level 35de ende 400 felan görüodum ama artmadı pek o zamandan beri. http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBAdEEfgX5Dq0UdRUgFfAZtCU_KaUshSzpMHw51DpYOrM-z0p9TZJRR1b6WhpnoGqTbmlv8nRBdPF3138rhxmHdo19ks2bjZ65oJ-iQKfUqn-quKvSrEev67QatkG95sAPxKLEuNX43BXdDeKA4svqYvT4-WP6sfzF_sg= hatta build bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 reampage said: valla siz yürüdünüz gittiniz ben artık yetişemem solo bayıo bide xp gelmio, sırf xp olayı yüzünden random girmeye başlıcam güzel bi grup felan çıkıo arada grind yapan 52 olmuşsun ya, zaten bizlesin, biz de 70 değiliz ya. 3-5 level yukardayız. 2 saatlik iş :) İlla xp almak istiyosan Ledge farmı yakala Merciless Act1'de. Dün yarım saat, kırkbeş dakikada falan 2,5 level aldım. Hatta grup yakalama, sen aç grubu. Adam gelmeme ihtimali yok. Bu akşam Leyla ile Mecnun var, oyun yalan olur benim için ama beraber bile yapardık farmı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 D: valla öle yapacam şu crueli bi bitireyim şu exaltedi felan bozdurup üst baş bakıyım zaten RoA gidicem bnde herahalde crit gemlerini kullanıp inte dönücez mike mike. STR'ye gidip regen alıp takılmak zor artık çok gear lazım o iş içiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Flassh said: STOYA BİZE TİCARETİ ÖĞRET BİZE ZENGİN OLMAYI ÖĞRET ben bulamıyorum aradığım hiç bir şeyi ya. forumda falan item peşinde koşmak ölüm haha. its blessing bro. gel benim karakteri gör lan acayip bişi oldu 80levelde 8000hp 500regen olcak lan. maplerde faceroll atiyorum 2 boss tankliyabiliyorum örümcek hariç oda chaos vurdugu icin resist -17 de mi ne. sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 axedice said: Bide link alabilsek. One hander mace arıyorum para gömmeye hazırım ama hep bi hatası bi kusuru oluyor yok crit yok accuracy bilmemne. Düz str 1hander mace 3 linkli kırmızı soket no crit no accu bol physical. Çok mu şey istiyorum =/ Stoya senin de EŞŞEK yüküyle itemın var, mace in de çılgın zaten bide hala niye imba oldum diyorsun ahah. Bu arada molten shell kullanan bütün mara kardeşlerime iron will tavsiye ederim, 2 katına çıkarıyor damage ı. Çokzel maymun grindlanıyor. this isnt even my final form.. 1 haftaya çok acayip olucam. 73/75+ arkadaşlara map tanklarım, hertürlü boss ölmeme garantili kesilir,act mapleri temizlenir.dfgsdfg imamizer said: 2h marauder yapıyorum. iyi mi yapıyorum? şu anki haliyle bile biraz itemin varsa çok güzel iş yapıyor. kaldı ki boost geliyor melee sınıfa çılgın atıcak marauder eminim. bingildak said: saçma dediğin şey ticaret abi. oyunda ticaret var. serbest piyasa. bir itemin sabit bir değeri olmaması demek satıcının ne kadar fiyat koşması ve alıcının ne kadar istediği ile ilgilidir. şu tarz bir item sistemi olan oyundan iki adet aynı itemdan çok zor zaten (uniqueleri saymıyorum). ah olduğu zaman borsa oluşur, büyük balık her zaman küçük balığı yer. hacim = güç. şu an ki sistemde ticari yetenekler > güç. bir malı elde etmek kadar satabilmek / alabilmekte yetenek isteyen bir şeydir. this. ticarete yetemeyen go go farm abi, bakarsın mirror düşer 15 e okutursun Nekro said: Blink atan recluse ler var Chaos vuruyorlar Poison yiyorsun oyunun en tehlikeli moblarindan bence o cold atan undeadler falan yalan yani. Birde su Lunar temple da gezinen ablalar var Physical vuruyorlar sanırım taramali gibi saydiranlar. Onlardan 3 5 tanesinin arasında bulunca kendini muhteşem bir burst dmg yapıyorlar map farmlayana kadar şu vaal snakeleri çok tehlikeli chaos vuruyor ve aşırı hızlılar, 1 grup blue vaal snaketen projectile yedinmi tek yiyiorsun. 69 level spider caverndeki unique boss blink olup chaos vuruyor şu halimle takımdakiler noob olduğunda zor tanklıyorum. chaos resist min. +50 olmalı gerisi flask ile halledilir. Myshkin said: life regen kasıp kasmama konusunda kararsız kaldım ya. full HP gidiyorum, millet gibi manayı kaldırıp hpden yedirten nodu alıp üstüne life regen mi alsam kesinlikle çok iyi regen. şöyle söyliyim; 470 hp/persecond var 9 saniyelik flask 1200dolduruyor,2 saniye kite yaptigimda doluyor o hp nerdeyse bu sayede x2 4000armor duruma göre 1-2 resist ve movespeed kullanıyorum. lifenode gidiyorsan hp/persecond önemli kısaca. axedice said: Cap 75, maranın biraz solunda bi notable var +5 cap veriyor. Onu da aldım ben paso %80 all resist geziyorum endurance chargelarla birlikte. Casterlar artık bahar rüzgarı gibi. Bi işte docks köpekler acımasızca vuruyor, onları da vurkaç vurkaç uğraşmaktansa skipliyorum o köpeklerin allah belasını versin docks farmda çok öldüm mavi packlere, şu anda bile 69 mapinde denk geldi rare mob 2 saniyede 7000hp çekti benden resistler 70 eğer chaos vurmuyorsa onlar. çok OP o köpeklere nerf lazım imamizer said: ya o kadar zırladım ettim birisi de al şuna bakarak yap tradeini pis cahil diyerek hala koymadı şu dönüşüm tablosunu. poeex.info buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 mys ; bloodmagic 3 aura kullanmana yarıyor 3 kuruş life costa. lifeleech/regen/hp pool yeterliyse bloodmagic almanı tavsiye ederim ama ben belli bir gear toplamadan bloodmagic vermemistim mana kullanıyordum manaleech takip silaha 5Link bir silahta manaleech takmak için attack gemlerinden fedakarlık etmek zorunda kaliyorsun buda dps e olumsuz olarak yansıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bazı reserves 40% mana pool isteyen auralar cok kotu zarar veriyor hp'ye sen hangi auralari kullaniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Wrath/Anger/Grace iron reflex node açık bence all evasion to armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar