Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (Hack & Slash RPG)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
freezing pulse aoe değilmiş.

ben 2 puan aoe increase vermişim. onları kaldırsam mı diye düşünüyorum şimdi. bitanesi %4 area increase, diğeri %8 area increase+%12 aoe damage. bunları kaldırıp spell damage versem daha karlı gibi geldi.
Mesaj tarihi:
İlk mesaja baktığımda şu anda bu ne demek internetin keşfi gibi olucak ama diyeyim yinede.

Nedir bu oyun free bişey sanırım gireyim deneyim dedim denenir mi? Bulaşma mı dersiniz?

Kısaca bi bilgi verebilcek olan varsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
Diablo3ten daha iyi olan parasız ve p2w olmayan bi h&s.
Oyun zor, çok farklı tür karakter yapabiliyorsun ve class seçmek yalnızca başlangıcı etkiliyor, her skill her classa açık
Mesaj tarihi:
axedice said:

Diablo3ten daha iyi olan parasız ve p2w olmayan bi h&s.
Oyun zor, çok farklı tür karakter yapabiliyorsun ve class seçmek yalnızca başlangıcı etkiliyor, her skill her classa açık

Anladım tamam hack and slash oyunlarını seviyorum başlangıç için önerceğin 1-2 temel kural var mı?
Mesaj tarihi:
var skillerini geri almak masraflı bir iş ingame olarak yani skill puanlarını kafana göre dağıtma tree'nin bütününü baz al en iyisi forumdan bi kaç örnek build yap senin gözünden kaçan pasifleri fark edip ona göre yol çizersin. En önemlisi bu.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Myshkin said:

ya bişi sorucam

bu projectile damage bonusu ok'larıda etkiliyor mu? etkiliyorsa hepsini mi etkiliyor sadece belli olanları mı

Hepsini etkiliyor okların yani ok spellerinin
Mesaj tarihi:
Şu talent treeye bi göz at aşinalığın olsun

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree

Bi karakter yap kurcala anlarsın ya çok karışık değil. Ama ilk karakter çöp olabilir onu göze al.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Şu talent treeye bi göz at aşinalığın olsun

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree

Bi karakter yap kurcala anlarsın ya çok karışık değil. Ama ilk karakter çöp olabilir onu göze al.

karakteri 10-15 yapsın biraz karaktere alışsın sonra forumlarda araştırma ile çöp etmeyebilir
Mesaj tarihi:
harcore stash ayrı öldüğünüzde stashteki itemler kalıyor sanırım hardcore tarafında başladım biraz önce 2 karkaterle girip ayrı ayrı baktım ölünce de default'a düşüyor karakter heyecanlı geçecek :d
Mesaj tarihi:
bende başladım 25 oldum. ranger actım ilk charı fena deil hoşuma gitti fakat build konusunda sıcmamak adına tecrubeli ranger arkadaslar güzel bi build linki atabilir mi ?
Mesaj tarihi:
ben kendime bir duelist buildi yaptım.internetten build bulmayı pek sevmiyorum kendim yapınca daha eğlenceli oluyor

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAAAYBvAHcAwADhwbuCC4OrRHVEiAS4RR1FfYXHRjbGbQbyB0mHcohYCSlJP0otSjbKaUshSzpMgk0NTSTNYY6szrtQzFDnESeSlNKfU4qU7tVqVeXWhpbPVuvXotgQWCIYSFhUmJ5YxdjcGegapNsjXBydPF-mod2kL6XcJe0mSubLZuNnaqeuZ-jouqnn6y6rOqwc7DStkG34rnNvqe_1cAPwQfBi8HYwo7K086oz_jQ7tGp0k3TftP81FLVANXt137dDd_v4urlxedU7Lbtg-9O73rv4_H096P4ofzF

dual sword kullanacağım.eksikleri neler sizce
Mesaj tarihi:
eğer survivalın oyunun ilerde oynanabilir seviyede olsun istiyorsan o atladığın bütün life nodelarını alman gerek, ayrıca dual wield block chance arttıran nodeları alman gerek. ayrıca buildini kademeli olarak yapman gerek bilmiyorum öyle mi yaptın. demek istediğim 1-100 buildini yaptın güzel, eğer sen büyük resmi görerek yaptıysan level 20 de atıyorum dex. node u almadığın için sword kullanabilirsin vb.

genel olarak bakmadım oyundan çıkınca bakarım ama life nodelar + dual wield block is a must.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...