Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 freezing pulse aoe değilmiş. ben 2 puan aoe increase vermişim. onları kaldırsam mı diye düşünüyorum şimdi. bitanesi %4 area increase, diğeri %8 area increase+%12 aoe damage. bunları kaldırıp spell damage versem daha karlı gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yazıyo üstünde ne olduğu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 AoE skill build ı yapmıyorsan bir anlamı yok hacı vermenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 İlk mesaja baktığımda şu anda bu ne demek internetin keşfi gibi olucak ama diyeyim yinede. Nedir bu oyun free bişey sanırım gireyim deneyim dedim denenir mi? Bulaşma mı dersiniz? Kısaca bi bilgi verebilcek olan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ya bişi sorucam bu projectile damage bonusu ok'larıda etkiliyor mu? etkiliyorsa hepsini mi etkiliyor sadece belli olanları mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Diablo3ten daha iyi olan parasız ve p2w olmayan bi h&s. Oyun zor, çok farklı tür karakter yapabiliyorsun ve class seçmek yalnızca başlangıcı etkiliyor, her skill her classa açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Nekro said: 70+ söyle orta halli gear ı olanlarla Map yapalım bir ara Ortanın üstü var burda eheh yapalım valla ninjasız loot derdi olmadan map yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Myshkin said: ya bişi sorucam bu projectile damage bonusu ok'larıda etkiliyor mu? etkiliyorsa hepsini mi etkiliyor sadece belli olanları mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 axedice said: Diablo3ten daha iyi olan parasız ve p2w olmayan bi h&s. Oyun zor, çok farklı tür karakter yapabiliyorsun ve class seçmek yalnızca başlangıcı etkiliyor, her skill her classa açık Anladım tamam hack and slash oyunlarını seviyorum başlangıç için önerceğin 1-2 temel kural var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 var skillerini geri almak masraflı bir iş ingame olarak yani skill puanlarını kafana göre dağıtma tree'nin bütününü baz al en iyisi forumdan bi kaç örnek build yap senin gözünden kaçan pasifleri fark edip ona göre yol çizersin. En önemlisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Myshkin said: Myshkin said: ya bişi sorucam bu projectile damage bonusu ok'larıda etkiliyor mu? etkiliyorsa hepsini mi etkiliyor sadece belli olanları mı Hepsini etkiliyor okların yani ok spellerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Şu talent treeye bi göz at aşinalığın olsun http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree Bi karakter yap kurcala anlarsın ya çok karışık değil. Ama ilk karakter çöp olabilir onu göze al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Osuran_boğa said: raise specter rare değilse verin bana o zaman . Cıkarsa vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 WTB CHAIN orb of malbuş veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 axedice said: Şu talent treeye bi göz at aşinalığın olsun http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree Bi karakter yap kurcala anlarsın ya çok karışık değil. Ama ilk karakter çöp olabilir onu göze al. karakteri 10-15 yapsın biraz karaktere alışsın sonra forumlarda araştırma ile çöp etmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 harcore stash ayrı öldüğünüzde stashteki itemler kalıyor sanırım hardcore tarafında başladım biraz önce 2 karkaterle girip ayrı ayrı baktım ölünce de default'a düşüyor karakter heyecanlı geçecek :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Aribabakun nick, shadow açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bende başladım 25 oldum. ranger actım ilk charı fena deil hoşuma gitti fakat build konusunda sıcmamak adına tecrubeli ranger arkadaslar güzel bi build linki atabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 /summon flashh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ben kendime bir duelist buildi yaptım.internetten build bulmayı pek sevmiyorum kendim yapınca daha eğlenceli oluyor http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAAAYBvAHcAwADhwbuCC4OrRHVEiAS4RR1FfYXHRjbGbQbyB0mHcohYCSlJP0otSjbKaUshSzpMgk0NTSTNYY6szrtQzFDnESeSlNKfU4qU7tVqVeXWhpbPVuvXotgQWCIYSFhUmJ5YxdjcGegapNsjXBydPF-mod2kL6XcJe0mSubLZuNnaqeuZ-jouqnn6y6rOqwc7DStkG34rnNvqe_1cAPwQfBi8HYwo7K086oz_jQ7tGp0k3TftP81FLVANXt137dDd_v4urlxedU7Lbtg-9O73rv4_H096P4ofzF dual sword kullanacağım.eksikleri neler sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 eğer survivalın oyunun ilerde oynanabilir seviyede olsun istiyorsan o atladığın bütün life nodelarını alman gerek, ayrıca dual wield block chance arttıran nodeları alman gerek. ayrıca buildini kademeli olarak yapman gerek bilmiyorum öyle mi yaptın. demek istediğim 1-100 buildini yaptın güzel, eğer sen büyük resmi görerek yaptıysan level 20 de atıyorum dex. node u almadığın için sword kullanabilirsin vb. genel olarak bakmadım oyundan çıkınca bakarım ama life nodelar + dual wield block is a must. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 75+ gameplayde life node almayan thrash mobdan tek yer bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 life nod ney yuzde lifelar mi _ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar