Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bir ara vardı bu tarz bir problem doğru ancak sonradan gelen yama ile düzeltildi. bu sendeki problem senin kişisel bağlantın ile ilgili gibi durmuyormu sankim? biz baya yardır yardır takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 desync midir başka bişi midir bende de var o. misla bende şey de oluyor unuqie mob vuruyorum 4-5 defa canı %20 gidiyor sonra 1 vuruyorum çat diye ölüyor.yada üzerime gelen mob yokoluyor nadir de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Aynı durum bende de oluyor ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Xenocide said: şimdi ben sadece cold spelleriyle çalışan pure caster olmak istiyorum. yani wand attack falan uğraşmıcam, çıkarıcam zombilerimi, onlar tanklarken ben de geçicem o güruhun ortasına BASICAM ICE NOVAYI BASICAM ICE NOVAYI. AoE'ciyim tabi haliyle. http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAuMFQgVbB2MHpQj0EVAW8xdUHNwdFB6UHwIigSY8KpgsnC-dMYg2xTdHO-E8BT1fQZZEq0VHRZ1I50myTUFOulJTVa5WSlcrWBtaa13GYG1ilWZPZp5rrGvbbRlzU3i6eQN6qn_GgUmCEIIegziIQot6jjyOZI9Gj6aTJ5UEl5WX9Jrgm6GdgJ6hn3uf36cIpyusP6yYrrOvm7I4snCydbUEtvq4k7vWvHm_l8BUwcXB88k90NDVgdgk2QvcV93z37Di9-NW5CLk6-aB6XPr7u988h3yHvem99f6gPrS şöyle yaptığımı farz edelim, iyi midir, kötü müdür, neler eksiktir neler fazladır, bundan bi cacık olmaz mı nedir bi bilgilendirsenize beni. endgamede freezing pulse> ice nova ayrıcacok fazla templar bölgesine gitmişsin passive treede cast speed de fazla abanma derim ben pek bi işe yaramıyo, olay energy shield + critical nodelarında ice oynayacaksan şöyle benim build mercilessta fena gitmiyorum 1500 ES var http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAuMC_gdjB6UMfQ5IEH8RLREvEVARlhdUF9gigSepLJwsvzvhQsNJslZKVytd8l76bRlwUnDVdYp8g35Zf8aCEIIeiEKIa4t6jDaOPI6-lQSZmp2jnqGio6crr5u297iTu9bAUcHFwfPDbcaezfrQOdQF34TfsOL344TlGeaB62PsGPId_Ks= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 desync üzerine gelen mobun birden yok olması, veya etrafında bir şey yokken damage alma veya geriye teleport olması. teleport, stun, karakterini hareket ettiren skilleri kullanınca oluyor çoğunlukla. flicker strike, whirling blades gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Piety cruelda 3 kere falan öldüm o desync hedesi yüzünden. Charge atıp kaçtığımı sanıyorum ama etrafımda mob ya da spell effect vs. yokken kendi kendine damage alıp yattı karakter. Neyse ki lvl atlayıp öyle girmiştim combata, yoksa giden xpler saç baş yoldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 cruel da kaybedilen exp koymaz o kadar,hatta 70 e kadar merci de kaybedilende koymuyor sonrasi cok aci oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Quel-Thul said: Xenocide said: şimdi ben sadece cold spelleriyle çalışan pure caster olmak istiyorum. yani wand attack falan uğraşmıcam, çıkarıcam zombilerimi, onlar tanklarken ben de geçicem o güruhun ortasına BASICAM ICE NOVAYI BASICAM ICE NOVAYI. AoE'ciyim tabi haliyle. http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAuMFQgVbB2MHpQj0EVAW8xdUHNwdFB6UHwIigSY8KpgsnC-dMYg2xTdHO-E8BT1fQZZEq0VHRZ1I50myTUFOulJTVa5WSlcrWBtaa13GYG1ilWZPZp5rrGvbbRlzU3i6eQN6qn_GgUmCEIIegziIQot6jjyOZI9Gj6aTJ5UEl5WX9Jrgm6GdgJ6hn3uf36cIpyusP6yYrrOvm7I4snCydbUEtvq4k7vWvHm_l8BUwcXB88k90NDVgdgk2QvcV93z37Di9-NW5CLk6-aB6XPr7u988h3yHvem99f6gPrS şöyle yaptığımı farz edelim, iyi midir, kötü müdür, neler eksiktir neler fazladır, bundan bi cacık olmaz mı nedir bi bilgilendirsenize beni. endgamede freezing pulse> ice nova ayrıcacok fazla templar bölgesine gitmişsin passive treede cast speed de fazla abanma derim ben pek bi işe yaramıyo, olay energy shield + critical nodelarında ice oynayacaksan şöyle benim build mercilessta fena gitmiyorum 1500 ES var http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAuMC_gdjB6UMfQ5IEH8RLREvEVARlhdUF9gigSepLJwsvzvhQsNJslZKVytd8l76bRlwUnDVdYp8g35Zf8aCEIIeiEKIa4t6jDaOPI6-lQSZmp2jnqGio6crr5u297iTu9bAUcHFwfPDbcaezfrQOdQF34TfsOL344TlGeaB62PsGPId_Ks= dün holy'nin gazına gelerek ice skillerini refundlayıp fire'a verdim ama sonra biraz oynadım ve hiç tatmin olmadım. hatta fire bok gibi yani, 4 tane büyüsü var zaten fireball, firestorm, flammability curse, bi de dünyanın en saçma skillerinden olan bişey var 5-10 saniyede shieldını da canını da degenerate ediyor, düşmana da bunun yarısı hızında degeneration veriyor. ne anladık öle skillden. bana %50 düşmana %100 olsa neyse dicem. ayrıca açtıktan sonra kapatma da yok, 1'e inene kadar devam ediyor. nerede kullanıcam bunu aklım ermedi. sanırım bi refund daha çakıcam da çok pahalıya mal olacak :( 6 adet orb of regret lazım. şimdi diceksiniz ki baştan kas da uraşamam ya :/ fire'a vermemin tek sebebi de ice'da shatter olayı olduğu için summoning'i baltalıyor biraz ama yine de idare ediyodum yani. ileride çok sıkıntı olur mu ki bu shatter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 desync şu an teknik olarak oyunun en büyük problemi. kötü olan yıllardır varmış, nasıl yaparlar ederler düzeltirler hiç bilmiyorum. ben flicker kullandığım için cb'de inanılmaz desync yaşıyordum kafayı yedirtiyordu bazen. artık uzak duruyorum desync e sebep olan gemlerden. ob'da nerdeyse hiç desync olmadım bu sayede. fire'a çok yakında bir sürü gem geleceğine inanıyorum ben. şu an diğer elementlere göre çok az seçeneği var. koy kenara dursun. geldiğinde takarsın yeni gemleri oynarsın. righteous fire caster spell'i değil zaten. summoner gideceksen açık ara lightining daha iyi. çünkü shockladığında dmg. taken inc. debuff'ı veriyosun. petlerinin dps'i katlanarak artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 spell damage ve elemental damage nodlarını kimse almıyo mu ya witch le ben aldım onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 neden alınmasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 buraya konulan buildlerde hep bırakılmış da onlar ondan sordum ehü.bende mana problemi başladı şimdi de max manayı yükseltmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 clarity kullanıyor musun? pasif pointlerden aldığın reg. ile clarity saçma sapan stackleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 LAAAAAAAAAAN ZENGIN OLDUMMMMMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 clarity kullanıyorum da cold spear a çok şey bağladım mana cost 70 oldu :D bu stoya gene birinden ucuza bişi almıştır nerden buluyon hacı sen bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 1.50 APS 450 dps sword düstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 lige gain on hit %13 quality kaç para eder ya siz bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 2 tane aynı gem takıp kullansak ne oluyor. Mesela cleave veya shield charge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ne olmasını istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi bu kaça diorum make an offer diolar kafayı yicem yahudi mi arkadaş bu oyunu oynayan herkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Sparkcaster said: ne olmasını istiyosun? Özellikleri katlasa iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ayrı ayrı levellanıyor, farklı support gem takabiliyosun vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 reampage said: abi bu kaça diorum make an offer diolar kafayı yicem yahudi mi arkadaş bu oyunu oynayan herkez. düşük bişi söle hemen baya düşük hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 öyle yapınca da seriously... nvm diyorlar falan. uyuz olunmucak gibi değil bu tipler ya. make offer kısmını anlarım da sonuçta para birimi yok oyunda, düşük teklif gelince atar yapanın ümüğünü sıkasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar