Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (Hack & Slash RPG)

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

şimdi ben sadece cold spelleriyle çalışan pure caster olmak istiyorum. yani wand attack falan uğraşmıcam, çıkarıcam zombilerimi, onlar tanklarken ben de geçicem o güruhun ortasına BASICAM ICE NOVAYI BASICAM ICE NOVAYI. AoE'ciyim tabi haliyle.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAuMFQgVbB2MHpQj0EVAW8xdUHNwdFB6UHwIigSY8KpgsnC-dMYg2xTdHO-E8BT1fQZZEq0VHRZ1I50myTUFOulJTVa5WSlcrWBtaa13GYG1ilWZPZp5rrGvbbRlzU3i6eQN6qn_GgUmCEIIegziIQot6jjyOZI9Gj6aTJ5UEl5WX9Jrgm6GdgJ6hn3uf36cIpyusP6yYrrOvm7I4snCydbUEtvq4k7vWvHm_l8BUwcXB88k90NDVgdgk2QvcV93z37Di9-NW5CLk6-aB6XPr7u988h3yHvem99f6gPrS

şöyle yaptığımı farz edelim, iyi midir, kötü müdür, neler eksiktir neler fazladır, bundan bi cacık olmaz mı nedir bi bilgilendirsenize beni.

endgamede freezing pulse> ice nova

ayrıcacok fazla templar bölgesine gitmişsin passive treede

cast speed de fazla abanma derim ben pek bi işe yaramıyo, olay energy shield + critical nodelarında ice oynayacaksan

şöyle benim build mercilessta fena gitmiyorum 1500 ES var

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAuMC_gdjB6UMfQ5IEH8RLREvEVARlhdUF9gigSepLJwsvzvhQsNJslZKVytd8l76bRlwUnDVdYp8g35Zf8aCEIIeiEKIa4t6jDaOPI6-lQSZmp2jnqGio6crr5u297iTu9bAUcHFwfPDbcaezfrQOdQF34TfsOL344TlGeaB62PsGPId_Ks=
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

Xenocide said:

şimdi ben sadece cold spelleriyle çalışan pure caster olmak istiyorum. yani wand attack falan uğraşmıcam, çıkarıcam zombilerimi, onlar tanklarken ben de geçicem o güruhun ortasına BASICAM ICE NOVAYI BASICAM ICE NOVAYI. AoE'ciyim tabi haliyle.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAuMFQgVbB2MHpQj0EVAW8xdUHNwdFB6UHwIigSY8KpgsnC-dMYg2xTdHO-E8BT1fQZZEq0VHRZ1I50myTUFOulJTVa5WSlcrWBtaa13GYG1ilWZPZp5rrGvbbRlzU3i6eQN6qn_GgUmCEIIegziIQot6jjyOZI9Gj6aTJ5UEl5WX9Jrgm6GdgJ6hn3uf36cIpyusP6yYrrOvm7I4snCydbUEtvq4k7vWvHm_l8BUwcXB88k90NDVgdgk2QvcV93z37Di9-NW5CLk6-aB6XPr7u988h3yHvem99f6gPrS

şöyle yaptığımı farz edelim, iyi midir, kötü müdür, neler eksiktir neler fazladır, bundan bi cacık olmaz mı nedir bi bilgilendirsenize beni.

endgamede freezing pulse> ice nova

ayrıcacok fazla templar bölgesine gitmişsin passive treede

cast speed de fazla abanma derim ben pek bi işe yaramıyo, olay energy shield + critical nodelarında ice oynayacaksan

şöyle benim build mercilessta fena gitmiyorum 1500 ES var

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAuMC_gdjB6UMfQ5IEH8RLREvEVARlhdUF9gigSepLJwsvzvhQsNJslZKVytd8l76bRlwUnDVdYp8g35Zf8aCEIIeiEKIa4t6jDaOPI6-lQSZmp2jnqGio6crr5u297iTu9bAUcHFwfPDbcaezfrQOdQF34TfsOL344TlGeaB62PsGPId_Ks=

dün holy'nin gazına gelerek ice skillerini refundlayıp fire'a verdim ama sonra biraz oynadım ve hiç tatmin olmadım. hatta fire bok gibi yani, 4 tane büyüsü var zaten fireball, firestorm, flammability curse, bi de dünyanın en saçma skillerinden olan bişey var 5-10 saniyede shieldını da canını da degenerate ediyor, düşmana da bunun yarısı hızında degeneration veriyor. ne anladık öle skillden. bana %50 düşmana %100 olsa neyse dicem. ayrıca açtıktan sonra kapatma da yok, 1'e inene kadar devam ediyor. nerede kullanıcam bunu aklım ermedi.

sanırım bi refund daha çakıcam da çok pahalıya mal olacak :( 6 adet orb of regret lazım. şimdi diceksiniz ki baştan kas da uraşamam ya :/

fire'a vermemin tek sebebi de ice'da shatter olayı olduğu için summoning'i baltalıyor biraz ama yine de idare ediyodum yani. ileride çok sıkıntı olur mu ki bu shatter?
Sosyal ağlarda paylaş

desync şu an teknik olarak oyunun en büyük problemi. kötü olan yıllardır varmış, nasıl yaparlar ederler düzeltirler hiç bilmiyorum. ben flicker kullandığım için cb'de inanılmaz desync yaşıyordum kafayı yedirtiyordu bazen. artık uzak duruyorum desync e sebep olan gemlerden. ob'da nerdeyse hiç desync olmadım bu sayede.

fire'a çok yakında bir sürü gem geleceğine inanıyorum ben. şu an diğer elementlere göre çok az seçeneği var. koy kenara dursun. geldiğinde takarsın yeni gemleri oynarsın.

righteous fire caster spell'i değil zaten.

summoner gideceksen açık ara lightining daha iyi. çünkü shockladığında dmg. taken inc. debuff'ı veriyosun. petlerinin dps'i katlanarak artıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...