reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Kripi bende sevmezdim ama adam kungen gibi seyirci sayısına değil ideallerine oynadı o yüzden takdir ediorum. Edit: Kungen profilinde bir daha asla wow oynamıcam yazmıştı fakat gw 2 ve diablo 3 yetericne seyrici çekmeyince tükürdüğünü yaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kungen poe oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 zamanında benim dediklerim şimdi istediğini oynasın o diablo 3 den gw 2 ye ordan pandanın çıktığı dönemden bahsediorum. O arada krip epey seyrici kaybetti biraz panda oynadı ama ondan sonra çoğunlukla poe close beta takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 LethE said: kafası güzel oynuyo gibi bakıyo, yada ekrana bakmaktan gözler sulanmış. Adam surekli high abi zaten belli degil mi? Krippi bende seviyorum digerleri gibi seyirci pesinde kosturmuyo en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Tamam adamın adamlığına bişe demiyoruz zaten tipine kıl oluyorum o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 tipi uyuz evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 çok ciddi oyuncu kazandırdı adam PoE'a, millet onu izleyerek heves edip aldı hep closed beta'da. şu oyuna katkısı olan herkese saygım sonsuz, cidden böyle oyunlara ihtiyacımız var. wow'un burning crusade'inden beri ki shitstorm'a biri dur demeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 aynen bende kripi izleyerek aldım. normalde obye kadar beklerim diyordum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Bu arada en son pietye giden yol size bi yeri anımasattımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi fetid poolda bir tane mob kaldı bulamıorum lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fetid pool tuzak quest direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bingildak said: kungen poe oynuyor? abi kungen o ara ne popülerse onu oynuyor. işin tam ırıspısı olmuş herif. Ünlü stream'cilerin çoğunluğu izleyenlerden item alan, para bağışlasınlar diye her bku yiyen herifler. Krippi farklı kılan hem para mara işleriyle uğraşmaması hem canı ne istiyorsa onu oynaması hem de belirgin bir şekilde kafası çalışan bir oyuncu olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 massosoit said: Marra-1H/Shield HC build yaptım, bi göz atsanız LethE said: o %3 mana costları alcağına direk unwavering stancein ordaki 10-5-5 olan nodeları al, üstüne unwavering stance alırsın de alırsın stun yenmen. solda 2 tane body and soul var, endurance charge felan da var aralarında, olmadı aşağıdan kısıp oralara git. ilk başladığın yerde direk sola %15 redcued ccrit damage tarafına gidip 30 life 20 stryi alırsın alttaki 10strlik chaini kırarsın. (critler acı bi süpriz yapmamış olur hem) tercih meselesi tabi. Resolute Technique e gittiğim için, gerek duymadım reduce crit e vermeyi. Yanlışmı düşünüyorum. Ama heart of Gladiator a ustten inebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 reso tec iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bu skill tree'de Critical Strike Chance bonusları speller için geçerli mi? çünkü mesela Doom Cast skillinde %60 increased critical strike chance for spells yazıyor, ama bele küçük yuvarlaklar var %15 increased critical strike chance yazıyor sadece. bunlar da spelleri etkiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 resolute alınca sen crit vuramıyorsun. altta aldığın deadly precisionlar falan hep çöp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ha crit verdiyse çöp tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi crit vuramama ama kesin vurma olayı life steal buildler için iyi değil mi sonuçta misslememen lazım hayatta kalman için gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 everydayimslamming marauder oynuyorum resolute vrdim kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Xenocide said: bu skill tree'de Critical Strike Chance bonusları speller için geçerli mi? çünkü mesela Doom Cast skillinde %60 increased critical strike chance for spells yazıyor, ama bele küçük yuvarlaklar var %15 increased critical strike chance yazıyor sadece. bunlar da spelleri etkiliyor mu? crit chance global. kisaca etkiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 şimdi ben sadece cold spelleriyle çalışan pure caster olmak istiyorum. yani wand attack falan uğraşmıcam, çıkarıcam zombilerimi, onlar tanklarken ben de geçicem o güruhun ortasına BASICAM ICE NOVAYI BASICAM ICE NOVAYI. AoE'ciyim tabi haliyle. http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAuMFQgVbB2MHpQj0EVAW8xdUHNwdFB6UHwIigSY8KpgsnC-dMYg2xTdHO-E8BT1fQZZEq0VHRZ1I50myTUFOulJTVa5WSlcrWBtaa13GYG1ilWZPZp5rrGvbbRlzU3i6eQN6qn_GgUmCEIIegziIQot6jjyOZI9Gj6aTJ5UEl5WX9Jrgm6GdgJ6hn3uf36cIpyusP6yYrrOvm7I4snCydbUEtvq4k7vWvHm_l8BUwcXB88k90NDVgdgk2QvcV93z37Di9-NW5CLk6-aB6XPr7u988h3yHvem99f6gPrS şöyle yaptığımı farz edelim, iyi midir, kötü müdür, neler eksiktir neler fazladır, bundan bi cacık olmaz mı nedir bi bilgilendirsenize beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ice bütün mobları kırarak öldürecek nası summon yapıcan cesetler olmadan. bence ya lighting ya fire git.totem+summon buildi de iş yapar gibime geliyoronu da bi düşün + cast speedlere vermişsin ama summoner olarak cast speedler ne kadar önemli ki, cast speed support gemi var kullandığın büyüye onu bağlarsın..hem +cast speed veren gearler de var ya aslında doğruyu sölim hiç beğenmedim bu tabloyu bi ordan bi burdan vermişin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Xenocide said: şimdi ben sadece cold spelleriyle çalışan pure caster olmak istiyorum. yani wand attack falan uğraşmıcam, çıkarıcam zombilerimi, onlar tanklarken ben de geçicem o güruhun ortasına BASICAM ICE NOVAYI BASICAM ICE NOVAYI. AoE'ciyim tabi haliyle. http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAuMFQgVbB2MHpQj0EVAW8xdUHNwdFB6UHwIigSY8KpgsnC-dMYg2xTdHO-E8BT1fQZZEq0VHRZ1I50myTUFOulJTVa5WSlcrWBtaa13GYG1ilWZPZp5rrGvbbRlzU3i6eQN6qn_GgUmCEIIegziIQot6jjyOZI9Gj6aTJ5UEl5WX9Jrgm6GdgJ6hn3uf36cIpyusP6yYrrOvm7I4snCydbUEtvq4k7vWvHm_l8BUwcXB88k90NDVgdgk2QvcV93z37Di9-NW5CLk6-aB6XPr7u988h3yHvem99f6gPrS şöyle yaptığımı farz edelim, iyi midir, kötü müdür, neler eksiktir neler fazladır, bundan bi cacık olmaz mı nedir bi bilgilendirsenize beni. son zorluk seviyesinde ve asıl end game olan maplerde 3-4 vuruştan fazlasını yiyebilen karakter pek olmuyor hele energy shieldla hiç olmaz o iş ice novayı unut frost istiyorsan freezing pulse + Benim build http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgYBAuMC_gdjB6UMfQ5IEH8RLREvEVARlhOeFecWvxbzF1QigSY8KU8snCy_L50y0TrYO-FBlkLDRUdG10myTdhWSlcrXcZd8mBta9ttGXBScNVzU3OzdYp8g31Tf8aCEIfbiEKMNox2jjyOZI6-lQSdgJ2joi6io6SRpyuvm7UEtve2-riTu9bAVMHFwfPGns361AXVT90F3fPed9-E37Di9-Qi5oHrY-w48GvyHfPq96b8qw== witch yada shadow açabilirsin witchin başlarda daha fazla mana regeni oluyor ama yada 2x totem ice spear gidiceksin oda http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/61726 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 çok mana almışın bence, rasgele dğiştirdim biraz bence daha bi dayanıklı olur, eyvallah minionlar tanklıyor ama flicker strike yada chaos dmgla tek atıcaklar karaktere. str yeterine aldırdımmı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Şimdi resist cap 75 ya. üstüne çıktığımızda nasil calisiyor acaba. andvarius ring takmak icin soruyorum, gear ile 75 leyip hepsini 6 tane node ile +30 all res yapmayi düsünüorm -40 resist vericek andvairuslar... böyle yapinca acaba 35 e mi düser resist yoksa 105-40 mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar