keldron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Shadowa blood magic/hp/resist/dagger talentlerini alıcam bakalım kafamda baya oturttum ama nasıl olacak blooda gitmek icin 18 talent harcıyorsun ama stat fena degil cok op oluyor bu arada blizzarddın bi türlü yapamadıgı pvp yi koymaları beni baya sasırttı adamalara resmen saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Masticore said: sadsaf build ini yaptıgım adam sildi eski build'i forumdan,yeni tamamen farklı bir tane koydu. Mal gibi kaldım ortada. Niye sildin dedim bu daha iyi diyo hah levelın yüksekse paticik ruhunu gösterelim sana bi 40-50 regret toplarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yok abi degil sağolun,lvl 30 . Baştan kasmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Osuran_boğa said: şu skill gemlerini kaçtan satalım. misal cold trap-punishment-lighting strike gibi.benim aklımda 8-10 orb of alteration gibi fiyat var ama bilemedim şimdi. bıngıldağını yidiğim şuna da bi cevap yazsana yav.10 tane filan oldu bende satayım mı 10 alteration dan. özellikle değerli olan gem var mı? support olanlar bi de + quality olanlar daha değerli o kadarını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 blackheart ring diye uniq düştü 5% Increased Physical Damage Adds 1-3 Chaos Damage +20-30 to Maximum Life 3.3 to 3.5 Life Regenerated per second 10% Chance to Cause Monsters to Flee şu özellikleri var. chaos dmg veriyor diye iyi item sanıyorum da ne kadar eder ki 1 chaos falan teklif ettiler de az geldi gibi. koskoca chaos damage veren item diyorum kendi kendime lsjdglgdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hc ise 2 bişi atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 @ Osuran : ben prensip olarak gem`lere gem trade ediyorum. quality olmadigi surece. fakat trade sistemin en guzel tarafi sen ne istersen onu vermek durumdalar. fakat alteration veya transmutation (scroll of wisdom/portal) efektif currencyler degiller. yani bunlara trade etme. belki alteration olabilir o da vendorda fusing e cevirebiliyorsun diye. yine de tavsiye etmiyorum. peki diger currencylere ne kadar vericem dersen piyasayi yoklayacaksin. trade chat i ac, satan 2-3 adama whisper cak ne kadara diye. nabiz yokla, ona gore sat. ama dedigim gibi trade sisteminin en guzel tarafi adam ne kadar istiyorsa sana o kadar sacma tekliflerde bulunacaktir. WTS de gelen teklifleri degerlendir. cok ucuza satamazsin dedigim currencylere satmadigin surece. @ flash : 3 chaos civari eder. WTS gec teklif topla. eninde sonunda iyi bir teklif gelecektir. hadi cok ihtiyacim var ugrasmak istemiyorum dedin o zaman 2 e verir gecersin. tek chaos`a verirsen zarar edersin. vendor recipelari kontrol et, orda bir tane formul guzel bir sey veriyordu unique verdiginde bak neler eksik, tamamla vendora ver duruma gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 tek chaos a sattım kafam attı da ya :( hiç kasamadım bugün ya sinir oldum peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Boss'a art arda ölünce exp gitmeye devam ediyor mu? Item kasmak için gidip sürekli boss kessek mantıklı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ehh trade çok zor ya bi yazı yazıyorum 10 cevap geliyor hangisine bakıcağımı şaşırıyorum 1 tane vitality diye gem sattım 1 chaosa ucuz mu pahalı mı o kalabalıkta anlayamadım bide frenzy verdim frost wall aldım witch için işe yarar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Quel-Thul said: greater projectile, clarity, power siphon ve fire totem aranıyor 2 chaos a vereyim fire totem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 8 alch e clarity veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 %12 power siphon var. ama pahalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ya hayır madem ah yok istediğim yerden istediğim adamla trade edebileyim . haritanın yarısını kesmişim trade için köye dön uğraş derken resetleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 kırmızı gem arıyorum arkadaşlar elemental dmgi arttıran bide 30 level güzel 2 handed mace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 WP aç, trade et, geri gir. neden resetlensin anlanamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Belirli bir zaman geçince resetleniyorya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 LethE said: 8 alch e clarity veriyim clarity buldum gerek kalmadı. Nekro said: Quel-Thul said: greater projectile, clarity, power siphon ve fire totem aranıyor 2 chaos a vereyim fire totem fire değil de spell totem lazım yanlış yazmışım, var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ne verirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 spell totem yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sarı 2handed mace 29-30 level ne verilir kazık yemiyim alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 http://www.pathofexile.com/item-data/prefixmod http://www.pathofexile.com/item-data/suffixmod bunlara gore bakabilirsin. Perfect statlari varsa falan degeri artiyor. Tabi diger özellikleri birbiriyle alakali olmasi onemli. Yani sunun gibi mesela; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Added Lightning Damage gemi için 2 Orb of Fusing teklif ettim adam anında zıpladı. Sanırım Fusing aranan bi' orb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 heheh ben 2 chromatic orba aldım onu. chromaticleri de vendorda bulduğum 3 soketli-linkli itemleri al-sat yaparak aldıydım zaten, 2 transmutation'a almış oldum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi oyunu bırakacam yakında sinirden ya. dodge veren skilleri açmıştım, armour'um sıfır gelen geçen tek atıyor oynayamıyorum % life gitmeme rağmen. bütün takımlarımda all resist var yine fayda etmiyor bütün o dodge skillerini geri almam gerekiyor sanırım. Bir ölüyorum 2 bar gidiyor zaten of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar