Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1306323232553 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Dusun simdi kizin var, sevgilisi de boyle bisi. Gelio tanistiriyo falan.. Sarki soyluyolar beraber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 şu ana kadar çok apaçi, çok arabesk rap videosu açıldı ama... ama... abi bu ne? abi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 said: MâhŚum DǾğân ya abi süber ya August 23 at 6:20pm · Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 said: Ahasabiy Qennç Osgablan amotör rap ama çak fena değil güzel ben kilisliyim bolu demiş beurda ama yinede ben bu şarkıyı ve rapı çok beğendim şikayet eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 vernon_sullivan said: Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ofiste bakamıyoruz. SS var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 "Barzo sıtayla" dedi di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 barzo stayla of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bu arada arabeks rap diyo adam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 of aaabiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Murat Şengül onun yerinde ben olmak isterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 güya aşk şarkısı ama ACI AKIYOR EKRANDAN ODAMA RESMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 AHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Kız şarkı söylemeye başlayınca 5 saniye dayanamadım... İzleyen var mı sonuna kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Çılgın Qızz Sedef : ben amerikalıyım Tuba Altın : hastayım sana cok güzelsiniz Arzu Özkaya Satılmış: KİM BUNLAR YA ÇOK TATLILAR Mizgin Marasli : ت Super olmu$ yhaa :D Taa burda yani londrada bile dinleniyoo, Cok yakisiyorsunuz :) Leyla ile Mevzun gibisiniz...! Murat Şengül : onun yerinde ben olmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 tam "herifin kıza yakınlaşmak için uyguladığı headset verme taktiği pricelesss" diyecektim ki, lan bunlar zaten aynı evde. sevgilisinden yeni ayrılmış bir bünye olarak, bu çiftin bile mutlu mesut hayatlarına devam edebiliyor, şarkılar söyleyip eğlenebiliyor, hatta birbirlerinin evinde kalıp, yiyişip sevişebiliyor olmaları, benim için gerçekten kahredici bir detay oldu. barzo stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yeahh barzo stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 aslında benzer konularda yapılan saçmalığı es geçmemek lazım.. ADAM YAPMIŞ OLM! SİZ YAPIN SİZ DE GÖRELİM BAKALIM! UZAKTAN AHKAM KESMEK KOLAY! evet.. bu klişe de eksik kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 abiyyyyyyyyyyyyyyy bu neyyyyyyyyyy allah cızırtınızı vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 fondakı vıy vırı vııııııy bığrıy vıyvıy bığrıy rıy şeklindeki melodi de, üzerine bu insanlara şarkı söyleme imkanı yaratan boş kaydı vssi acilen yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Inci Sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar