Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarla tanışmanız neyle oldu?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

konsol bebesiydim ben, amiga ya zar zor yetiştim adam gibi hatırlamıyorum bile. küçükken abim şifresini 550 yapmıştı açmaya çalıştığımda harfler benim için birşey ifade etmiyordu giremiyordum :( :(

ps1 aldıktan çok çok sonra pc ve windows denilen kavramla tanıştım, çok acayipti. ah eski günler ah :(
Sosyal ağlarda paylaş

İlk tanışmam komşumuzda schneider vardı
ağlaya zırlaya kendimede aldırmaya karar verdim derken herkeste comodore64 türemeye başlamadan az önce diye düşünüyorum Comodore16/plus4 ile babam beni benden aldı. Airwolf, ninja en net hatırladığım oyunlarımdı. Ben bunu epey bi kullandım ev joystick çöplüğüne dönmüştü yer gök kaset olmuştu. Sonra amiga geldi paperboy, robocop oyunlar feci halde zihnime kazınmıştı o dönem. Artık hediye alınıp verileceği zaman oyun alınıp verilirdi.
Sonrasında eski takoz Sega Master System ile tanıştım goldenaxe, basketball nightmare, forgotten worlds, moonwalker, duckhunt, alex, wonderboy, sonic, crush ile bu aletin başında artık kaçar saat geçirmişimdir belli değil. Ta ki nintendo gameboy ardından supernintendo piyasaya çıkana kadar.

Sosyal ağlarda paylaş

Sene 90 da 5yasinda iken ilk oyuncagim amiga olmustu teknolojik anlamda daha sonrasinda 90-93 yillarina kadar hep Mac kullandim en son Colour kullaniyodum pekte severdim sahsen. Daha sonra 93te fuarda gezerken IBM ile karsilastim ilk dos tabanli cihazim o idi. 4 ay sonra mini tower ekrandan sesli packerdbell oldu ve windows ile tanistim. Sonrasinda gelenlerin sayisi yok zaten. En son sene 2008de kendim kasaya 2000TL lik bir harcama yaparak o donemin baya iyi makinelerinden birini topladim. Halende tum oyunlarda en ufak birseyi kismadan oynayabiliyorum. Mutluyum iyi varsin PC diyorum butun kotu aliskanliklardan korudu beni sigara yok icki yok bar pavyon yok :) Sanirim annemde tek o acidan sempati duyuyordur...
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

dreagloth said:

Ben ilk defa maymunların birbirine muz attığı oyunu oynamıştım, babamın pc`de, maymun değil de king kong`da olabilir onlar :). Açı ve hızı yazıyorsun falan. Sene 87-89 arası bir yerlerde olması lazım.

gorilla.bas

(tu)(tu)

bu arada hafızaya bravo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...