Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Eskişehirspor - Galatasaray; 29.08.10, 22:00

xaty

Öne çıkan mesajlar

29 Ağustos 2010, Pazar; 22:00
Eskişehir Atatürk Stadyumu
Hakem: Kuddusi Müftüoğlu

Muhtemel 11'ler;
ESKİŞEHİRSPOR: İvesa, Koray, Nadareviç, Vucko, Volkan, Erkan, Doğa, Pele, Sezer, Jaycee, Batuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

GALATASARAY: Ufuk, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan Balta, Mustafa, Ayhan, Cana, Arda, Serdar, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard
Sosyal ağlarda paylaş

Eskişehir ilk iki maçta çok güzel oynadı ama maalesef başarılı sonuç alamadı. Bu maçta açılışı yaparlar diye umuyorum.

Ama maçın hakemi korkutuyor açıkçası, o yüzden çok da rahat değilim.

Bir de Batuhan çok rahatsız ediyor. İlk maç çok yetersizdi, üstelik Jaycee ile anlaşamıyorlar ve sorun çıkıyor. Ayrıca 90 dakika için yetersiz. 50-60'da çıkacağını bilerek oynarsa çok daha verimli oluyor. Yerine de Adem girse sonra çok güzel olur.

Tello da gösterilmemiş muhtemel kadroda, ilk maçta çok beğenmiştim onu sonradan girdiğinde, ikinci maçta ilk 11 çıktı ama çok etkili olamamıştı. Bu maç umarım ilk maçtaki gibi olur.

Galatasaray'ı hava alanında coşkulu taraftar kitlesi karşılamış, 3 kişi forma imzalatıyordu. Bulabilseydim videoyu koycaktım da bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskişehir'in ilk iki maçını izledim bence gayet kötü oynuyorlar, formaları dışında güzel birşey yoktu. Bizden bile kötülerdi o derece yani, ama kadrolara baktım da Arda-Baros'u çıkar resmen kalite farkı var arada ahah. Yazık valla, Elano'nun sakatlığı geçti Ayhan yerine mutlaka o başlamalı imkan varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

"... kulübümüz, abdul kader keita, giovani dos santos, jo silva, leo franco, uğur uçar, emre güngör, caner erkin ve mehmet topal ile ise yollarını ayırdı."

şimdi şöyle düşünüyorum, şu adamlardan hangisi ilk 11 oynamaz bugünkü galatasarayda diye, bir tek Caner, bir de belki Jo. Keita'nın yerine Serdar Özkan'ı izliyoruz bugün, fazla konuşmaya gerek var mı? Dos Santos yine Serdar'ın yerine olmadı şu formsuz Arda'nın yerine ideal adam değil mi? Jo takımda 2. forvet bile yokken oyuna girip forvet hattını güçlendirmeye, yeri gelirse Barosla çift forvet oynayıp taktik alternatifine yaramaz mı? Francoya laf edildi o kadar, aykuttan daha mı kötü? Uğur Sabri'nin yokluğunda sağ beki Ali Turan'dan daha iyi idare etmez miydi? Emre Güngör sırf Rijkaard'ın arkasından konuştuğu için bile Servet'i kesip onun mevkisine alternatif olmaz mıydı? Caner yine aman çıkmasın 11'e de, en azından Hakan Balta'nın performansını yükseltmez miydi? Mehmet Topal en azından Barış Ayhan Sarp üçlüsünden bir tanesinin sahada eksilmesini sağlamaz mıydı?

kepazeliğe bak
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

"... kulübümüz, abdul kader keita, giovani dos santos, jo silva, leo franco, uğur uçar, emre güngör, caner erkin ve mehmet topal ile ise yollarını ayırdı."

şimdi şöyle düşünüyorum, şu adamlardan hangisi ilk 11 oynamaz bugünkü galatasarayda diye, bir tek Caner, bir de belki Jo. Keita'nın yerine Serdar Özkan'ı izliyoruz bugün, fazla konuşmaya gerek var mı? Dos Santos yine Serdar'ın yerine olmadı şu formsuz Arda'nın yerine ideal adam değil mi? Jo takımda 2. forvet bile yokken oyuna girip forvet hattını güçlendirmeye, yeri gelirse Barosla çift forvet oynayıp taktik alternatifine yaramaz mı? Francoya laf edildi o kadar, aykuttan daha mı kötü? Uğur Sabri'nin yokluğunda sağ beki Ali Turan'dan daha iyi idare etmez miydi? Emre Güngör sırf Rijkaard'ın arkasından konuştuğu için bile Servet'i kesip onun mevkisine alternatif olmaz mıydı? Caner yine aman çıkmasın 11'e de, en azından Hakan Balta'nın performansını yükseltmez miydi? Mehmet Topal en azından Barış Ayhan Sarp üçlüsünden bir tanesinin sahada eksilmesini sağlamaz mıydı?

kepazeliğe bak

Söylediğin oyunculardan Sabri sakat olduğu için Uğur ve doğal olarak bu kadar üşümemize ve topu hücuma taşıyamamıza malolan Keita hamlesi dışında fark olmazdı.

Kanser ortada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...