xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 29 Ağustos 2010, Pazar; 22:00 Eskişehir Atatürk Stadyumu Hakem: Kuddusi Müftüoğlu Muhtemel 11'ler; ESKİŞEHİRSPOR: İvesa, Koray, Nadareviç, Vucko, Volkan, Erkan, Doğa, Pele, Sezer, Jaycee, Batuhan TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay GALATASARAY: Ufuk, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan Balta, Mustafa, Ayhan, Cana, Arda, Serdar, Baros TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 banko eskişehir ivesaya gol atamıyoruz ztn şansımız tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Evi arabayı satıp basıyorum Eskişehir'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 EsEs'ler taraftarı önünde mutlak galibiyet parolasıyla başlayacaklar, bol ataklı ve renkli bir maç olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Eskişehir ilk iki maçta çok güzel oynadı ama maalesef başarılı sonuç alamadı. Bu maçta açılışı yaparlar diye umuyorum. Ama maçın hakemi korkutuyor açıkçası, o yüzden çok da rahat değilim. Bir de Batuhan çok rahatsız ediyor. İlk maç çok yetersizdi, üstelik Jaycee ile anlaşamıyorlar ve sorun çıkıyor. Ayrıca 90 dakika için yetersiz. 50-60'da çıkacağını bilerek oynarsa çok daha verimli oluyor. Yerine de Adem girse sonra çok güzel olur. Tello da gösterilmemiş muhtemel kadroda, ilk maçta çok beğenmiştim onu sonradan girdiğinde, ikinci maçta ilk 11 çıktı ama çok etkili olamamıştı. Bu maç umarım ilk maçtaki gibi olur. Galatasaray'ı hava alanında coşkulu taraftar kitlesi karşılamış, 3 kişi forma imzalatıyordu. Bulabilseydim videoyu koycaktım da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 berabere diyorum bu maça : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Eskişehir'in ilk iki maçını izledim bence gayet kötü oynuyorlar, formaları dışında güzel birşey yoktu. Bizden bile kötülerdi o derece yani, ama kadrolara baktım da Arda-Baros'u çıkar resmen kalite farkı var arada ahah. Yazık valla, Elano'nun sakatlığı geçti Ayhan yerine mutlaka o başlamalı imkan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ya saçma goller yer yatarız, ya da berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Eskişehir büyükler için 2 senedir çok zor deplasman, Beşiktaş'a karşı değil ama Fenerbahçe ve Galatasaray ile yapılan 4 iç saha maçının 3ünü kazanıp 1'inde berabere kalmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 haydi 3'te 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 EsEsli olarak eses alsın istiyorum ama mümkünse maçta 4 gol olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Silphatos said: haydi 3'te 3 Go Tiger! Ben de farklı mağlubiyet bekliyorum takımımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 gs acisindan cok sıkıntılı gecebilir yenilgi durumunda rijkard a gg demek lazim tr basınının da etkisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 gs bi beraberlik alır dicem ama eses tehlikeli sans lazım gsye biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ESKİŞEHİRSPOR: İvesa, Koray, Nadareviç, Vucko, Volkan, Erkan, Doğa, Pele, Sezer, Jaycee, Batuhan GALATASARAY: Ufuk, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan Balta, Mustafa, Ayhan, Cana, Arda, Serdar, Baros Eskişehir kadrosu galatasaraydan daha iyi. ardayı çıkart 5 çekerler hatta. Zevkli maç olur eskişehir için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Zevkli maç olcak umarım, uzun bi aradan sonra yeniden açıkta olcam.. Saçma sapan sorunlar çıkcak gibi geliyor, içim rahat nedense hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bu kadar adam gs yenilir diyorsa Gs yener muhtemelen. Genelde hep öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 "... kulübümüz, abdul kader keita, giovani dos santos, jo silva, leo franco, uğur uçar, emre güngör, caner erkin ve mehmet topal ile ise yollarını ayırdı." şimdi şöyle düşünüyorum, şu adamlardan hangisi ilk 11 oynamaz bugünkü galatasarayda diye, bir tek Caner, bir de belki Jo. Keita'nın yerine Serdar Özkan'ı izliyoruz bugün, fazla konuşmaya gerek var mı? Dos Santos yine Serdar'ın yerine olmadı şu formsuz Arda'nın yerine ideal adam değil mi? Jo takımda 2. forvet bile yokken oyuna girip forvet hattını güçlendirmeye, yeri gelirse Barosla çift forvet oynayıp taktik alternatifine yaramaz mı? Francoya laf edildi o kadar, aykuttan daha mı kötü? Uğur Sabri'nin yokluğunda sağ beki Ali Turan'dan daha iyi idare etmez miydi? Emre Güngör sırf Rijkaard'ın arkasından konuştuğu için bile Servet'i kesip onun mevkisine alternatif olmaz mıydı? Caner yine aman çıkmasın 11'e de, en azından Hakan Balta'nın performansını yükseltmez miydi? Mehmet Topal en azından Barış Ayhan Sarp üçlüsünden bir tanesinin sahada eksilmesini sağlamaz mıydı? kepazeliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Gs aslında fena girmemişti transfere, ama sonra durdu. Muhtemelen Üstünel ayrılınca birşeyler ters gitmeye başladı yoksa doğru düzgün ilerliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bir yönetim başarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Karamsarlığa gerek yok beyler. Geçen sene 90 puanla şampiyonuz, gol rekoru geliyor OoOoOo dediğimiz kadroyla; Sivas (D) 1 puan Bursa 1 puan Eskişehir (D) 0 puan 2 puan çıkmış geçen sene bu 3 maçtan. Bugun balımız tutar da yenersek geçen seneden daha iyiyiz! hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 oha lan adamların kadroda pele varmış. korktum şimdi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Ooo kavruk kral:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 eskişehir traş ya. artık yener galatasayar. arda yedek soyunabilir yalnız. sakatlanmışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Rewendor said: "... kulübümüz, abdul kader keita, giovani dos santos, jo silva, leo franco, uğur uçar, emre güngör, caner erkin ve mehmet topal ile ise yollarını ayırdı." şimdi şöyle düşünüyorum, şu adamlardan hangisi ilk 11 oynamaz bugünkü galatasarayda diye, bir tek Caner, bir de belki Jo. Keita'nın yerine Serdar Özkan'ı izliyoruz bugün, fazla konuşmaya gerek var mı? Dos Santos yine Serdar'ın yerine olmadı şu formsuz Arda'nın yerine ideal adam değil mi? Jo takımda 2. forvet bile yokken oyuna girip forvet hattını güçlendirmeye, yeri gelirse Barosla çift forvet oynayıp taktik alternatifine yaramaz mı? Francoya laf edildi o kadar, aykuttan daha mı kötü? Uğur Sabri'nin yokluğunda sağ beki Ali Turan'dan daha iyi idare etmez miydi? Emre Güngör sırf Rijkaard'ın arkasından konuştuğu için bile Servet'i kesip onun mevkisine alternatif olmaz mıydı? Caner yine aman çıkmasın 11'e de, en azından Hakan Balta'nın performansını yükseltmez miydi? Mehmet Topal en azından Barış Ayhan Sarp üçlüsünden bir tanesinin sahada eksilmesini sağlamaz mıydı? kepazeliğe bak Söylediğin oyunculardan Sabri sakat olduğu için Uğur ve doğal olarak bu kadar üşümemize ve topu hücuma taşıyamamıza malolan Keita hamlesi dışında fark olmazdı. Kanser ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar