Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bana göre; Win 95 sonrası 98 98 sonrası Xp Xp sonrası Win 7 olmuştur. linux, opera falan kullanacak durumda olmadığım için beni microsoft domine ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 XP ama bana sorarsan client base bütün işletim sistemlerinin içine edeyim bundan dolayı linux kullanıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Ben nedense beleşe ısınamıyorum pek. Ondan bende windows derim başka birşey demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 windows dan sonra mac os a gecmem cıgır actı benım ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Arch Linux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 solaris sharky'nin kulakları cınlasın :) hatta sparc üstüne kurulmuş solaris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 allah onun belasını versin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 AmigaDOS 2.05 http://oldcomputers.net/pics/amiga-os-205.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 amcamın macintosh'u vardı, böyle o minik ekran/kasalar var ya, onlardan.. sonra bize vermişti. o zaman "classic mac os" vardı üzerlerinde. benim için çığır açan işletim sistemidir. siyah beyaz ama grafik ara yüzü var en nihayetinde. dosyayı tıklayıp da açıyorum, şekle bak. tıkladığım dosyaların hepsi de oyundu galiba.. bi formula yarışı vardı, aracın gitmesinden çok yolun gelmesiyle ilerlenen cinsten. açarken böyle "akıleyd prezents cıp cıp tas tı ka cıpa cıp tas tı ka" diye 8bitlik şarkı çalardı falan. vay be görülmemiş bir şey. inanılmaz çığır açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 çığır açan dört tane windows işletim sistemi var, - windows 1 - windows 3 - windows 95 - windows vista tabii win 98 ve win xp fanları vista'yı sevmedi, iyi olup olmamasıyla alakası yok, reputation kasamadı vista. ama şu var ki, 95'ten beridir kendini tekrar edip duran windows, vista ile ciddi bir atılım başlattı. windows 7 ise vista'nın yenilenmiş versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 vista ?! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 win3.1 dicem heralde, ilk bilgisayarımda o vardı, ama hiçbişeyini hatırlamıyorum, dos filan da kullanıyoduk o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 7thBreath said: vista ?! :D evet vista, ne oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 freeBSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 işletim sisteminin insan için çığır açması... dos lan.. atari matari, commodore falan neyse de pc geldi hayatımız kaydı (#@᧿҂হ!!) çığır mığır açmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 vista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 xp -> win7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dasaaa said: (#@᧿҂হ!!) ayıp, alan yetkilisi küfretmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Windows 7 iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar