escape Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 dalga geçmeyin insanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 dershane abisi tipi var elemanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Xenocide said: Dartanian said: said: Tolga Aktemur Kim midir? 25 yaşındayım.Ardahan Çıldırlıyız.Koyu İbrahim Erkal hayranıyım.Ufak çapta oto alım satım işi yapıyorum.ALLAH kısmet ederse yarım kalan hukuk fakültesini bitirmeyi istiyorum. Amaçlarıma gelince ilk önce ALLAH'ın bana güzel kader yazmasını istiyorum.Sonra Hukuk fakültesini bitirip daha sonra hem kendi işimi yapıp hem oto alım satım ve diğer sektörlerde ilerlemeyi istiyorum. -Son olarak ite kopuğa maskara olmaktansa ölmeyi yeğlerim.Ucunda ölüm olsa bile kendimi ezdirmem öleceğimi bilsem bile küfür ederim ve dalarım ölümü yakındır. allah rahmet eylesin. remzinin pipisi küçük diye etrafında döneceksin bunun kulaklara bak allahın kepçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 xunn said: Yandı mı devreler bro? o kadar çok fiil var ki cümlenin içinde başım döndü resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 öleceğimi bilsem bile küfür ederim ve dalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 reyou said: http://www.youtube.com/watch?v=iPRbaUkOiM4 haritalar guzelmis dostum (hababam sinifini coktandir izlemedim be, bi ara 0dan tekrar baslayayim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 delikanlılık bu kitapla yazıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Dartanian said: http://site.mynet.com/aktemursite/resimlerim/8.jpg Birine benzeticem ama kime. FEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ben de ilk anda fedeye benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ben ilk anda bişeye benzetemeyince 30 saniye burnuna bakıp sonra sandalyeyle döndüm dönerken git gide fedeye benzemeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 fede bu kadar yakışıklı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bu adam fedenin tırnağı bile olamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 "giriş sayfam yap", "favorilere ekle" ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 fede said: yuh ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Selam http://26.media.tumblr.com/fd1M41NO1pba793bDsbjNP5xo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şu resimden anlıyoruz ki bu arkadaşımız feto'cu. Bide sahibinden.com ilanı fake adam siteye yazar dimi böyle birşey olsa ilk ama olsun hak ediyor bu adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Hergonan said: reyou said: http://www.youtube.com/watch?v=iPRbaUkOiM4 haritalar guzelmis dostum (hababam sinifini coktandir izlemedim be, bi ara 0dan tekrar baslayayim) bu köylü ahmet okula nasıl öğretmen oldu ben onu anlamamışımdır hep. Lise'den ilkokul öğretmenliğine geçti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Hayir abi ya cok yakisikliyim yazma, ya o fotografi oraya koyma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Masticore said: Hergonan said: reyou said: http://www.youtube.com/watch?v=iPRbaUkOiM4 haritalar guzelmis dostum (hababam sinifini coktandir izlemedim be, bi ara 0dan tekrar baslayayim) bu köylü ahmet okula nasıl öğretmen oldu ben onu anlamamışımdır hep. Lise'den ilkokul öğretmenliğine geçti adam. ozamanlar 70 lerde ilkokul öğretmeni olmak için lise mezuniyeti yetiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 CthuLhu said: wtf? AHAHAHAHAHAHA NASIL YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar