Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz adam öldürmeyi iyi bilirsiniz!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mmorpg'ler çok yaygın, herkes epic item grindliyor, peki ya fps?
serverlarda frag rekorları kıran var mı aramızda.

uzun zamandır doğru düzgün fps oynamıyorum gerçi ama yabancı serverlara girdiğimde birincilik kolay yakalıyorum.
türk public serverlarında oynamak daha zor, oyuncular çok salla pati olunca sıklıkla 1v10 durumları çıkıyor, pek frag kasılamıyor.
Mesaj tarihi:
frag noobuyumm ben, benimle aynı seviyede 10 tane adam varsa daima 7. falan olurum anca çakallık yapıp yada pusuya yatarak çoğalıyor rankler

amacın frag yapmak olmadığı oyunlarda daha iyiyim
misal left 4 dead2 de dudeeee help diye baariyolar gidip hep ben kurtarıyom
Mesaj tarihi:
CoD:MW'de baya iyiydim aslında da, MW2'de o başarıyı yakalayamadım ya. BFBC2'de de bi ara baya gelişmeye başlamıştım, sonra bi süre oynamayınca bi daha iflah olmadım falan. TF2'de de çok bi şey yaptığım söylenemez.
Şunda takılıyorum ben bi süredir, golcüyüm falan. Şu sıra biraz formum düşük de ısınıyorum yavaştan sdfsddfg http://s4.en.alaplaya.net/
Bikaç defa daha demiştim aslında bi bakın diye bu oyuna da, harbi bi bakın lan. Fena diil hatta güzel bile sdfdfjk
Mesaj tarihi:
jonq said:

Bone, öyle bir konu açtın ki şimdi herkes "kırıyorum" , "genelde 1 numara oluyorum" diyecek.

Türk milleti olarak süper bir EGO'ya sahibiz :)

Ben dedim ama :) Şimdi akıllarda kalan soruyu soruyorum!!!

Herkes birinci oluyorsa 2. olan kim ????
Mesaj tarihi:
valla yalan yok fps artık beceremiyorum.konsolda bc2 oynarken arada ilk 3 e girdiğim oluyor ama genelde squad tayfası iyi kasıyorlar ilk sıraları alıyorlar

dod source hl2 dm falan oyniyim demişmtim pcde.rezillik yani :)
  • Yeni Oluştur...