Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 mmorpg'ler çok yaygın, herkes epic item grindliyor, peki ya fps? serverlarda frag rekorları kıran var mı aramızda. uzun zamandır doğru düzgün fps oynamıyorum gerçi ama yabancı serverlara girdiğimde birincilik kolay yakalıyorum. türk public serverlarında oynamak daha zor, oyuncular çok salla pati olunca sıklıkla 1v10 durumları çıkıyor, pek frag kasılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bone, öyle bir konu açtın ki şimdi herkes "kırıyorum" , "genelde 1 numara oluyorum" diyecek. Türk milleti olarak süper bir EGO'ya sahibiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 "kırıyorum" , "genelde 1 numara oluyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 jonq said: Bone, öyle bir konu açtın ki şimdi herkes "kırıyorum" , "genelde 1 numara oluyorum" diyecek. "ss or dident happen" hesabı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 o kadar iyiyim ki ss bile alamiyorum, hem kiriyorum, hem yeniyorum, hem cok hizliyim, yakalanamiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 tf2 için konuşayım d: rahatlıkla pubstar olurum ama competitive için geç kaldım ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 insanlar bana ölmek için oyunlarıma giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hangi fps en yaygın oynanıo? modern warfare? battlefield? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 knoxville said: tf2 için konuşayım d: rahatlıkla pubstar olurum ama competitive için geç kaldım ): geçen günkü faillerimizi hesaba katmazsak eğer tabi dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ortaokul zamanlarımda quake2 de yaptım o rekorları. Sonra emekli oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://img826.imageshack.us/img826/2091/adszkg.jpg http://i39.tinypic.com/2j5o2tu.jpg var bole 4 5 tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 frag noobuyumm ben, benimle aynı seviyede 10 tane adam varsa daima 7. falan olurum anca çakallık yapıp yada pusuya yatarak çoğalıyor rankler amacın frag yapmak olmadığı oyunlarda daha iyiyim misal left 4 dead2 de dudeeee help diye baariyolar gidip hep ben kurtarıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 CoD:MW'de baya iyiydim aslında da, MW2'de o başarıyı yakalayamadım ya. BFBC2'de de bi ara baya gelişmeye başlamıştım, sonra bi süre oynamayınca bi daha iflah olmadım falan. TF2'de de çok bi şey yaptığım söylenemez. Şunda takılıyorum ben bi süredir, golcüyüm falan. Şu sıra biraz formum düşük de ısınıyorum yavaştan sdfsddfg http://s4.en.alaplaya.net/ Bikaç defa daha demiştim aslında bi bakın diye bu oyuna da, harbi bi bakın lan. Fena diil hatta güzel bile sdfdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 mardox said: insanlar bana ölmek için oyunlarıma giriyor. adeta bir ölüm makinesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bc2 betadayken 17. idim mesela okul açıldı sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://img819.imageshack.us/img819/7844/fdsp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Sayılmaz o, ben yokum o listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 jonq said: Bone, öyle bir konu açtın ki şimdi herkes "kırıyorum" , "genelde 1 numara oluyorum" diyecek. Türk milleti olarak süper bir EGO'ya sahibiz :) Ben dedim ama :) Şimdi akıllarda kalan soruyu soruyorum!!! Herkes birinci oluyorsa 2. olan kim ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 sensin di mi, itiraf et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 i am a man of constant sorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Yok bende 1.yim ondan 2.yi merak ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 valla yalan yok fps artık beceremiyorum.konsolda bc2 oynarken arada ilk 3 e girdiğim oluyor ama genelde squad tayfası iyi kasıyorlar ilk sıraları alıyorlar dod source hl2 dm falan oyniyim demişmtim pcde.rezillik yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 demin çıktım bc2 yi uzun zamandır oynamamış halim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 şu efesler bc2'e gelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bir ara Soldat'da çok rekordum ama kanıtım yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar