Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 fairy tail zaten zamanında da baya esaslı guilddi ya adamlar hades, brain, jose porla gibi baya esaslı adamlarla çarpışıyordu. tamam laxus jura'yı yensin demiyorum da, bu turnuvada en az ilk üçe girmeleri gayet normal. quattro cerberus gibi garip gurup guildler, mageler var. bi de fairy tail'in rakibi acnologia olcak, bunlar hep show-off'lar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bu arada bacchus'u sting yeniyor bu tip şeyler oluyor yani arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Sam said: god slayer'ın tam kökeni ne onu anlatınca bileceğiz ama dragon slayer'lardan kuvvetliler, mantıken de öyle olmalı yani. orga tek yerken jura'dan, orga'nın yara bere içinde bırakıp yenişemediği adamın jura'ya kafa tutması saçma, yenerse zaten artık ne söylesem laf değil bu mangakaya. hayır gray yenemeyeceği adamı yendi hadi evvelden hesabı vardı, minerva'ya da öyle bir laf söyletti ki yenilecek, laxus yenilmeyeceğinin sinyalini verdi, gacilü yenilmedi. bütün takımlar dağıldı bizimkiler hala 5 kişi. bu kadar da abartılmaz yani. bütün guild'ler kapasın dükkanı çekilsin piyasadan wizard saint de yenemiyorsa. Direk god slayer>dragon slayer diyemeyiz bence. Natsu daha önce tokatlamıştı bi şekilde Wendy'de berabere kalmayı başardı ki Wendy yani. God slayer ney dragon slayer ney tam öğrenmek lazım önce derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 321 "beklenmedik, inanılamaz bir sonuç olacak" dediğinde prenses, FEARUN TEİRÜ'nün kaybedeceğini sanmıştım. tam tersiymiş lmao, nasıl beklenmeyen sonuç ahah erza'nın bankai açmasına bile sevinemedim bu kadar abartınca. 5 kişi de ayakta bitirecekler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://images.wikia.com/fairytail/images/9/97/Armor_of_Nakagami.png http://assets.diylol.com/hfs/83f/2c1/c6b/resized/pinkie-pie-smile-meme-generator-our-god-is-an-awesome-god-9eb6ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://www.keepcalmstudio.com/_gallery/1500/kcs_db3e491d.png esprisi ne bakalım, neyse ki gene bandajlı samurai kostümüyle bitirtmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 mavis falan mı verdi acaba o armoru ya ilk defa gördüm olayı ne bide ilk defa dagger kullanıyor erza lol ? laxusta bi siktirsin gitsin lütfean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 fairy tailin tek kuralı = allah olsan nakama powerın onunde duramassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 nakama power iyi güzelde moral faggotery bi yere kadar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yazarken aldığı kimyasaldan bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 322 ilk defa erza ownage'a sevinemedim ya, bu kadar mı kötü bitirebilirdi bu arc.. hayır zaten bir daha bankai açtığında kesin karşısındaki "AMA BENİM KULLANDIĞIM MACUTSU KESİLEMEZZZZ" diyecek, boşa gitti bankai burda meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 allah belasını versin bu nasıl bi chapter hani lol 10 yıldır kimsenin giymediği armormuş bık bık ulan insan bi efekt koyar bişey yapar o ne öyle hele i surrender dramı nedir nakama power lector anime gibi mangada bitebilir ya böyle boktan olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bu ne lan? girugamesh UBW de headshot yediğinden beri bu kadar anti climactic bi final gormedim nakagami armor da boşa gitti direk lulz, final getsuga gibi direk paçoz bandajalra geri dondu gene, hayır bari starlight koymasaydı adını orjinale haksızlık http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/tg/image/1337/05/1337055087762.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 iyi de kaç chapter önceden prenses sayıklıyodu bu turnuva kimsenin beklemediği şekilde bitecek diye. e 7 yıldır da fairy tail herkesten dayak yiyen sümsük bi guild olduğu için bu sonuç gayet beklenmeyen bişeydi. laxusun bu kadar güçlü olmasını makarov-dono bile beklemezken nası yener yeaa dememek lazım :D ayrıca her güçlü wizard ten-wizard'a girecek diye bişey yok vardır orda da bi torpil falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Her şeyi tek bölüme sıkıştırana kadar şu bölümü en az 1 aya paşa paşa yayabilirdi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 kopernik said: iyi de kaç chapter önceden prenses sayıklıyodu bu turnuva kimsenin beklemediği şekilde bitecek diye. e 7 yıldır da fairy tail herkesten dayak yiyen sümsük bi guild olduğu için bu sonuç gayet beklenmeyen bişeydi. laxusun bu kadar güçlü olmasını makarov-dono bile beklemezken nası yener yeaa dememek lazım :D ayrıca her güçlü wizard ten-wizard'a girecek diye bişey yok vardır orda da bi torpil falan :D hayır, avantaj sting'teyken pes etmesi, beklenmeyen sonuçtu. sabertoth dışındaki bir loncanın kazanması, bu kadar beklenmedik bir sonuç yaratmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 avantaj mı? :) çok fena dayak vardı o işin sonunda avantaj yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ya natsunun tek başına aldığı adam bu sting hatta yanında shadow dragonda varken unuttum adını neyse laxus varken orda nereye alıcak hepsini kaldı ki daha diğerleri açmadı second origin'i. bana da pek avantaj gibi gelmedi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 erza var orda lan laxusu gectım, hot dese inerdi aşaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 minerva yalnız minerva'nın o kediyi gerçekten kurtaracağına inanmıyordum, İÇİNDE İYİLİK VARMIŞ. RAYVALÜ ALERT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ekibin savaş yorgunu ve yıpranmış olmalarını kastetmiştim. sting açısından, bu bir avantajdır. erza diğerleri içinse normal savaş halleridir. minerva lector'u sting'i kontrol etmek için kurtardı. zevk için milena'ya işkence eden birisinden, çok fazla iyi taraf beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mıllıana tam dayalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yeni değil bu ya geçen hafta fazlamı çıktı acaba Gloria'ya baktımda dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Gayet yeni bu: http://www.mangareader.net/fairy-tail/323 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar