Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Fairy Tail

GERGE

Öne çıkan mesajlar

fairy tail zaten zamanında da baya esaslı guilddi ya
adamlar hades, brain, jose porla gibi baya esaslı adamlarla çarpışıyordu.

tamam laxus jura'yı yensin demiyorum da, bu turnuvada en az ilk üçe girmeleri gayet normal. quattro cerberus gibi garip gurup guildler, mageler var.

bi de fairy tail'in rakibi acnologia olcak, bunlar hep show-off'lar ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

god slayer'ın tam kökeni ne onu anlatınca bileceğiz ama dragon slayer'lardan kuvvetliler, mantıken de öyle olmalı yani.

orga tek yerken jura'dan, orga'nın yara bere içinde bırakıp yenişemediği adamın jura'ya kafa tutması saçma, yenerse zaten artık ne söylesem laf değil bu mangakaya.

hayır gray yenemeyeceği adamı yendi hadi evvelden hesabı vardı, minerva'ya da öyle bir laf söyletti ki yenilecek, laxus yenilmeyeceğinin sinyalini verdi, gacilü yenilmedi. bütün takımlar dağıldı bizimkiler hala 5 kişi. bu kadar da abartılmaz yani. bütün guild'ler kapasın dükkanı çekilsin piyasadan wizard saint de yenemiyorsa.

Direk god slayer>dragon slayer diyemeyiz bence. Natsu daha önce tokatlamıştı bi şekilde Wendy'de berabere kalmayı başardı ki Wendy yani. God slayer ney dragon slayer ney tam öğrenmek lazım önce derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

321

"beklenmedik, inanılamaz bir sonuç olacak" dediğinde prenses, FEARUN TEİRÜ'nün kaybedeceğini sanmıştım. tam tersiymiş lmao, nasıl beklenmeyen sonuç ahah

erza'nın bankai açmasına bile sevinemedim bu kadar abartınca. 5 kişi de ayakta bitirecekler lol

Sosyal ağlarda paylaş

allah belasını versin bu nasıl bi chapter hani lol
10 yıldır kimsenin giymediği armormuş bık bık ulan insan bi efekt koyar bişey yapar o ne öyle

hele i surrender dramı nedir nakama power lector anime gibi mangada bitebilir ya böyle boktan olacaksa.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne lan? girugamesh UBW de headshot yediğinden beri bu kadar anti climactic bi final gormedim

nakagami armor da boşa gitti direk lulz, final getsuga gibi direk paçoz bandajalra geri dondu gene, hayır bari starlight koymasaydı adını orjinale haksızlık

http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/tg/image/1337/05/1337055087762.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de kaç chapter önceden prenses sayıklıyodu bu turnuva kimsenin beklemediği şekilde bitecek diye. e 7 yıldır da fairy tail herkesten dayak yiyen sümsük bi guild olduğu için bu sonuç gayet beklenmeyen bişeydi.

laxusun bu kadar güçlü olmasını makarov-dono bile beklemezken nası yener yeaa dememek lazım :D ayrıca her güçlü wizard ten-wizard'a girecek diye bişey yok vardır orda da bi torpil falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

kopernik said:

iyi de kaç chapter önceden prenses sayıklıyodu bu turnuva kimsenin beklemediği şekilde bitecek diye. e 7 yıldır da fairy tail herkesten dayak yiyen sümsük bi guild olduğu için bu sonuç gayet beklenmeyen bişeydi.
laxusun bu kadar güçlü olmasını makarov-dono bile beklemezken nası yener yeaa dememek lazım :D ayrıca her güçlü wizard ten-wizard'a girecek diye bişey yok vardır orda da bi torpil falan :D

hayır, avantaj sting'teyken pes etmesi, beklenmeyen sonuçtu. sabertoth dışındaki bir loncanın kazanması, bu kadar beklenmedik bir sonuç yaratmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

ekibin savaş yorgunu ve yıpranmış olmalarını kastetmiştim. sting açısından, bu bir avantajdır. erza diğerleri içinse normal savaş halleridir.

minerva

lector'u sting'i kontrol etmek için kurtardı. zevk için milena'ya işkence eden birisinden, çok fazla iyi taraf beklemeyin.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...