Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazıl Say yerine Müslüm Gürses

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Fazıl Say açılışı Müslüm Gürses'e kaptırdı
said:
Fazıl Say, 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası için hazırladığı açılış projesinin iptal olduğunu facebook'ta açıkladı. AKP'yi sık sık eleştiren ünlü piyanist Fazıl Say, 28 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de gerçekleştirilecek şampiyonada kendisini yerine Müslüm Gürses'in tercih edildiğini söyledi:

Dünya Basketbol Şampiyonası açılışına bir proje yapmam istenmişti. Proje piyano- orkestra -koro ve Türk enstrümanları için Türk Marşı çeşitlemeleri olacaktı. Haber geldi; 'Olmuyor' denildi. Federasyonu uyarmıştım, 'AKP'li zihniyet beni istemez' diye. Nitekim öyle oldu, Müslüm Baba'nın basketi... 'Ne mutlu AKP'liyim diyene. Benimse hiçbir sorunum yok. Bütün dünyada yılda verdiğim 120 konser ve her yıl bestelediğim 3-4 eser siparişi ile hakikaten yok. Ve şimdiden yazalım, bu zihniyet, bunlar sorulduğunda kendini savunurken hep, 'Fazıl Say çok pahalı fiyat verdi' demiştir. Yine öyle diyecektir. (Akşam)

Şaka gibi ya Fazıl say'ı geçtim müslüm gürses ne abi. Başka adam mı kalmadı türkiye'de. Böylemi tanıtcaz dünya ya kendimizi
Sosyal ağlarda paylaş

müslüm gürses, sezen aksu, mfö ve anadolu ateşi çıkıcakmış açılışta. sirkdöseil de çıkıcakmış. da hakkaten müslüm gürses ne alaka. ama solede bi mallık var tabi. açılış cuma gunu. lan sen cuma gunu olcak açılış için 3 gun onceden mi belirliyosun çıkıcakları. lan ilkokullar bile tiyatro oyunu yapıcaklarsa 3 ay onceden prova yapıolar...
Sosyal ağlarda paylaş

yapmayın lütfen ya, müslüm gürses tüm dünyada sesi en çok beğenilen sanatçılardan ve pek çok yabancı sanatçıyla vs. çalışmış bir insan. Her ne kadar arabeskin allahı gibi dursa da özünde çok kültürlü ve aşmış bi insandır.

tüm bunların yanı sıra fazıl say'ın akp hükmüeti yüzünden seçilmediğini düşünmüyorum. Çünkü müslüm gürses'te akp zihniyetine sahip bir insan değil pek. "kapasın caamiler, açın meyhaneler" diye şarkısı olan bir insan nası akpli olabilir ki =D
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
Penthesilea said:

muslumun hastasiyim, da dunya sampiyonasina cok ama cok komik kacicak

fazil say'a da inanilmaz gicik oluyorum bu aralar, herif tam bir attention whore ya, inanilir gibi degil

Müslüm ve Sezen ikilisinden Sebahat Abla'yı dinlemek gerek şimdi... Adam ayrı âlem, sesi ayrı âlem :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...