lifeplus54 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Merhaba ben cok yeniyim ama benimde bir site çalişmam yapar geleceğe yönelik www.store2013.com birde www.otomatikparakazan.com şimdilik bu ikisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Bu da benim blog. Değişik şeyler yazıyorum, videolar koyuyorum, linkler koyuyorum(cağım). falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yicit said: yicit.com Reklamcılık, Sosyal Medya, Tiyatro ve Beşiktaş üzerine yazdığım, ödüllü bir blogdur kendisi. rahimpolat said: Abi ödüllü dediğin topik açtın paticik abandı, öyle aldın ödülü yani. Kaç sitede senin eleştirini okudum "asla haketmiyor" diye. Bir özelliği de yok yani bu nasıl bir crittir yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Hm bu konuyu yeni gördüm. Benimki de Otokritik.com. Otomobil üzerine baya geniş veritabanları, haber, forum, makaleler vb olan site. Ayrıca en önemli özelliği Benzinli-Dizel Hesaplama Uygulaması. Bir diğer özelliği de forum dahil tüm kodların benim tarafımdan yazılmış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 DynamicK said: GoLondra Sitesi ile uğraşıyorum. Site İngiltere'nin başkenti Londra hakkında. Eğitim, barınma, ulaşım, turizm vb konulara değiniyorum. Siteyi yapmamdaki amaç Londra'ya gelecek her arkadaşın aynı soruları sorması ve her defasında saatler harcayarak onu bunu açıklamam ile bari bunları bi sitede toplayım bir dahakine daha az vakit harcarım, aha başkaları da okur, hepsi birleşsin ileride belki iş yaparım para da kazanırım ideolojisinin eseridir. facebook'a uye olanlar girip bir like falan atin bari forumculuk ise yarasin:) guncelliyorum her gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Bu da benim portfolio sitem. Backlinks appreciated :) http://www.tolga-ozdemir.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bu da benim sitem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Blogumuz daha bir haftalık. Girişimci Günlüğü Blogun 4 yazarından biriyim. Amacı, Türkiye’de internet girişimi gerçekleştirirken karşılaşılan sorunlar, girişimi gerçekleştirmede izlenebilecek yollar ve ülkedeki internet girişimleriyle ilgili yenilikler – haberler… Henüz çok yeni… O kadar yeni ki daha 4-5 yazı var. Yazılar makaleden ziyade günlük dilde. Kişisel tecrübeler ve tavsiyeler şeklinde. Her gün güncelleniyor. Keyifle okumanız dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 toggie said: Bu da benim portfolio sitem. Backlinks appreciated :) http://www.tolga-ozdemir.com ahahah Inspration. lol. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Özel istek üzerine yapmış olduğum bir sitedir. Soyut resimle ilgilenenleri bekleriz. Site en yakın arkadaşımın... http://www.neslihankamali.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 nasi sile lan bu korku filmi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Oce4n said: toggie said: Bu da benim portfolio sitem. Backlinks appreciated :) http://www.tolga-ozdemir.com ahahah Inspration. lol. :D neye güldün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 togi, portfolyodaki hangi resme bassam enfa cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 #name çekmemişin aga portfolyoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 çekeyim onu eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 vaperon said: Özel istek üzerine yapmış olduğum bir sitedir. Soyut resimle ilgilenenleri bekleriz. Site en yakın arkadaşımın... www.neslihankamali.com çok kasmış site fakat kasıcak birşeyi yok sitenin. removeChild() kullansaydın biraz rahatlar biraz site bence. Site değil de çalışmalar garip olmuş biraz ya. Gotik eserleri severim ama yani ne biliyim nasıl bakacağımı bilemedim resimlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bir de orjinal boyutunda görsen... :D Aralık gibi sergisi olacak. Görmek isteyen olursa bilgilendirebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 vaperon said: Özel istek üzerine yapmış olduğum bir sitedir. Soyut resimle ilgilenenleri bekleriz. Site en yakın arkadaşımın... http://www.neslihankamali.com annecim korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Erasmus Günlükleri 3 arkadaş Erasmus'a giderken bi gaza gelip açmıştık, yazarız ederiz diye. Hepimiz bir kaç yazı yazıp bıraktık sonra. Yazcak binlerce şey varken öyle boş kaldı biraz. Wordpress tasarımını da ben yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sahife görüntülenemiyore :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 pnoise said: http://dinliyombenya.tumblr.com/ hergün bir yeni parça ! followlanırsam çok makbule geçer :) nellie mckay denen muthis kadın ve super sarkısı ile tanıstırdın beni. cok tesekkur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppflzarllazarecazal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sadece sinema konuşulan konsept sözlük. ffsözlük.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 pascal ın yeri can sıkıntısından girdim site isine ama bayagi kaptirdim kendimi isten geldigimden beri bi suru sey eklemeye calistim birkac sarki ekledim aslında ama quiktime menusunde sonraki sarki gorunmuyor paso aynı sarki donuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayaronunbabasi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 salma dil kurumu.içinizden geldiği gibi salın gitsin. www.salmadilkurumu.com Salma dil kurumu kurduğumuz yeni bir oluşumdur. Arkadaş arasında kullandığınız terimleri,betimlemeleri,kelime oyunlarını salın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 http://www.kuyruk.com İmzamda da var. Kişisel web sitem. Asp.net c#'la yazdığım programlar filan var. İlgilenenlere domain'i 1000tl'den satabilirim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar