Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bayılırım neyin komik olup neyin olmadığını söyleye insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 aquila said: kadın da komik ama mutfakta olması lazım yatakta komikse zaten bi sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hiç okumadım tabii videoyu da izlemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abi çok efsane diyaloglar dönmüş lan ahasfdgkj bildiğin keyif aldım okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 atatürk rozeti satın alıp atatürkçü olduğunu düşünenler var mesela. güzel şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ataturk dovmesi yaptiranlar var, onlara daha da bir sasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://img253.imageshack.us/img253/1928/picture001gt4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 BEYLER BU TOPIKTE ATATÜRK RESMİ YOK YOKSA HEPİNİZ YOBAZ DİNCİ MİSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 senko said: ataturk dovmesi yaptiranlar var, onlara daha da bir sasiyorum. atatürk silüeti şeklinde saç traşı yapan berber vardı yıllar önce haberlere çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Gaziantep nereden çıkmış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Gaziantep'e ziyaretinde hemşerilik belgesi veriyorlardı o zamanda kaydı oraya alınmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 haa, bunu bilmiyordum ben mesela, sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guncelbas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 On dakika önce aşk acısıyla ağlarken şu postların epikliğine tepki veremeden edemedim. aquila said: atatürkün tek hatası kadınlara haklar vermesi oldu, oysa ki kadının tek hakkı mutfakta olmak olmalı. abvblizzard said: 4 postundan 3 ü manyak laf manyak laf, senden mi takip edicez komiklik borsasını? aquila said: kadın da komik ama mutfakta olması lazım Rewendor said: aquila said: kadın da komik ama mutfakta olması lazım yatakta komikse zaten bi sorun var demektir. ha ayrıca hazır konuda aquila varken beyanat vereyim, abi bayadır takip ediyorum ben patiyi de, üyelik almıyordum uzundur. bi ton lavuğu ben sanıp banladınız, ben değildim onu belirteyim istedim :D eidt: ben derken, devoçi ben. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 haydaa, hiçbiri mi değildin? Ardeth'i de boşa banledik o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guncelbas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 profösöre noldu hakkaten niye aldılar madalyalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 rozetini ve silahını masaya bırak dedik. rozet bulamamış madalyalarını bırakmış. silah yerine ne bıraktı onu ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Kadın bildiğin çatlak yalnız oha oha baya çatlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yiğit amca yakalamış püf noktasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 haha harika karikatür bir yandan da ters noktalara çekilebilir karikatür aslında ne bileyim böyle ab uyum yasası örtüsü altında bir ara atatürk portresinin muhtelif yerlerden kaldırılması falan konuşuluyordu ya hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ahahah teyze yardırmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 neden bilmiyorum haberi okuyunca direk aklıma şu geldi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 kadin salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar