Sufi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 blood bowl özlemişim valla unutmuştum onu. iş güç, bu ara açık online oyunum bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 evet oyun girip hemen bir custom atıyım dedim >15 tane map, en büyük mapten 1 tane neyse zamanla gelir herhalde. oyuna girelim ana ekrana bir baka- >ODUN KÖMÜR KAN KRİSTALİ O KADAR bu ne lan dalga mı geçiyor bu adamlar bizle. bakıyım kale nasılmış >dat kale ekranı abv ubi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 campaignde tutorialdan sonraki ilk bölümü geçemiyorum.necronun 1'i yani dat skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Lauranas said: oyun inanilmaz olmus bence. iv ve v den kat kat daha iyi. 2 gundur basindan kalkamiyorum. ozellikle unit animasyonlarina bayildim. deus ex le witcher 2`yi bitiriyim diodum ikiside yarim kaldi bunun yuzuden :D 4 ve 5 zaten kat kat kötü oyunlar heroes dedin mi 3 başka bişiy degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Tyrannus said: campaignde tutorialdan sonraki ilk bölümü geçemiyorum.necronun 1'i yani dat skill hacı yetemiyosun mu geçemiyoswun yoksa oyunda bi sorun mu var? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 3 tane resource olması cyclops cave için fellik fellik 20 kristal aramak, altar of wishes basmak için gem rush yapmak gibi oyunun resource tabanlı bütün harita stratejisini öldürüyor. Git kale ele geçir ordu bas. Sonra yine kale ele geçir. E combat harici taktiksel bişey kalmadı o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 artifact birleştirme olayı hala duruyo mu onuda bi söyleyin. undead artifactını birleştirip 1k power lichle adam dograyabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yetemiyodum yettim townı convert edince creature count da convert oluyor sanıyodum.olmuyomuş.production gidiyor aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yanlız büyülerin level atlayarak öğrenilmesi ineneılmaz kötü.adeta leş. combat dışında taktiksel olarak 0 oyun. >sadece campaign oynayarak yorum yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 hater lar damlamış gene. o değil de how i met i artık bitirsinler ya di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ne haterı len.hiç bi homm oyununa benzemiyor.asıl sensin hater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 oyun çok kötü heralde yine, woglu homm3 dururken çekmeye değer mi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 mee hater mee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Abi oyun kötü filan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Bu hater muhabbeti de yeni moda oldu. Oyunun en stratejik mekaniklerinden birini atıp harita kontrolünü ortadan kaldırıyorlar, hatersgonnahatelolol. Arkadaşım eğer sen oyunun stratejik unsurlarından bişey kaybetmediğini idda ediyorsan, gel böyleyken böyle diye düşüncelerini savun. Şu her eleştiriye körleme hater diyen arkadaşlardan bir ricam var. Lütfen yetin. Çünkü yetememek pati standartlarının baya bi altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 oyun kötü değil ama bencede biraz sığ kalmış. bina sayısı çok az (undead 4 teyim daha belki açılıyodur bişiler ama.. sanmıyorum), her townda 2 slot var buralara 2 şer binadan birini koyabiliyosun, diğerlerini görmedim ama undeadin ölen ünitelerin tamamını geri alan (parayla tabi) binası fazla güçlü geldi bana. görmediğim binalar fln yoksa kesin expansionla eklerler baya boş yer var orda çünkü. ünitelerin yarısı bi roundda 11(12?) karenin 8 ini gidiyor, savaşi alanı ondan baya küçük geldi campaigni beğendim yalnız, hele bi yerde (undead 2) "ahah burda NANİK NANİK" yapsa tam olur dedim.. savaş başladı, "NaNananaa naa!!" diye başladı karşı taraf :D yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 her nekadar tum racelerle oynamasamda oyun gayet basarili gibi gozukuyor.Undead'deki 10 k ya varan 1. lvl unite lamerligi kalkmi gayet de iyi olmus.Skillerde gayet basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 undeaddeki 10k ya varan level 1 lamerlik iskelet diriltmek çok zor çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ben yine geçemedim necro ilk görevin son kaleyi alamıyorum.sitsen de alamıyorum. baştan beri unit kaybetmedim nerdeyse.kaybettiklerime ress attım.hero son level.item var her bok var.ama adamda daha fazla var çok saçma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mass Life Drain almazsan, geçemezsin :p Son kaleden sonra, asıl bomba var, o felaket asıl. Çok beklersen bi de, 5 ay civarı AI abartı biriktiriyor, benzer durum Orc campaignde bana oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 çok bekledim eet sdf. eğlencelik büyüler alıyım dedim nasilsa ilk bölüm daha diye.olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Undead hero special çok abartı ama. Ghost res'liyor, hero res'liyor, mass life drain res'liyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 oynamıyom yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Gangren said: Undead hero special çok abartı ama. Ghost res'liyor, hero res'liyor, mass life drain res'liyor. Butun bunlar yetmezse, olenleri geri satin alabiliyorsun. Bu yeni necropolis tarzindan hoslanmadim. Eskisi gibi oldurdugun adamlari diriltmek daha iyi olurdu. Simdi ise olay ordunun hic olmemesine dayali. Multiplayer acisindan overpowered oldugu bile soylenebilir. Ama derdim o degil; undeadlerin tarzinin bu kadar fazla healinge dayanmasini sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Anastasya healer gibi birşey amai ölmeden önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar