Ohzman senmisin yoksa? 8-) seslendirme sanatçisi felanmı bu arkadaş türkçesi şukela :D edebiyat öğretmeni dir belkide ?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
World of Tanks
Ohzman benim nick wot'ta :).
Yok spikerlik eğitimi aldım + sesim eskiden de düzgündü + sunum/anlatım/eğitim seviyorum. Eğitmenlik falan da yaptım zamanında bu yüzden iyice hobi niyetine ego tatmini için video çekiyorum :)
Yok spikerlik eğitimi aldım + sesim eskiden de düzgündü + sunum/anlatım/eğitim seviyorum. Eğitmenlik falan da yaptım zamanında bu yüzden iyice hobi niyetine ego tatmini için video çekiyorum :)
Ohzman benim nick wot'ta :).
Kesinlikle başka oyunlar için de video çekmelisin...
Hem sunum hem tarz olağanüstü =)
Teşekkürler :),
Biraz oyun dışına çıkmak istiyorum video konusunda bakalım ilerde göreceğim tepkileri
Biraz oyun dışına çıkmak istiyorum video konusunda bakalım ilerde göreceğim tepkileri
çok başarılı video wp.
bu aralar ping sorunu yasayan var mi?
video güzel evet ama dershane hocası gibi anlatınca bi değişik geldi :).
[video]https://www.youtube.com/watch?v=EnUdpC71YXE?feature=oembed" width="459">
Gayet güzel bir guide olmuş. Anlatım tarzın da hiç sıkmıyor başarılı
Oyunu uzun zamandır oynamıyorum, ilgimi de çok çekmemesine rağmen türkçe guidelar arasında gördüğüm en iyilerinden :)
Selam videolar süper hepsini izlemeye çalışıyorum, oynar başlıklı TD'ler için bi how to play çekersen çok memnun kalırım t28 prot. açmak üzereyim nedense bir pişmanlık var o treede o kadar vakit harcamasaydım diorum bi zor geldi tanklar.
t25/2 kanseri elime yapıstı en kadar video baksam yazı okusam oyunun en kotu tankı denmiş tierine göre :S
Öne çıkan mesajlar