Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1390 iyidir oynardım önceden bazen çok zevkli oyunlar çıkar 10 tane t10 heavy tankın içinden birinci olduğum çok oldu potansiyel var yani.ama forumdan okuduğum yeni amerikan autoloaderlı lightların daha iyi olduğu yönündeydi araştırmak lazım
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ohzman benim nick wot'ta :).

Yok spikerlik eğitimi aldım + sesim eskiden de düzgündü + sunum/anlatım/eğitim seviyorum. Eğitmenlik falan da yaptım zamanında bu yüzden iyice hobi niyetine ego tatmini için video çekiyorum :)
Mesaj tarihi:
Mathias said:

Ohzman benim nick wot'ta :).

Yok spikerlik eğitimi aldım + sesim eskiden de düzgündü + sunum/anlatım/eğitim seviyorum. Eğitmenlik falan da yaptım zamanında bu yüzden iyice hobi niyetine ego tatmini için video çekiyorum :)

Kesinlikle başka oyunlar için de video çekmelisin...

Hem sunum hem tarz olağanüstü =)
Mesaj tarihi:
Mathias said:

Teşekkürler :),

Biraz oyun dışına çıkmak istiyorum video konusunda bakalım ilerde göreceğim tepkileri

Ooooo Abone oldum, adult videolarını bekliyorum (:P)
Yeni videolarda da Gulyabani mi eşlik edecek? >:D<
Mesaj tarihi:
serkanay said:

Ooooo Abone oldum, adult videolarını bekliyorum (:P)
Yeni videolarda da Gulyabani mi eşlik edecek? >:D<

buna güldüm ben ya :D

edit: ayrıca ozhman gerçekten çok muazzam videolar, hepsini ders niyetine izleyip feyz alıyorum. teşekkürler tekrar tekrar.
Mesaj tarihi:
Mathias said:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=EnUdpC71YXE?feature=oembed" width="459">

Selam videolar süper hepsini izlemeye çalışıyorum, oynar başlıklı TD'ler için bi how to play çekersen çok memnun kalırım t28 prot. açmak üzereyim nedense bir pişmanlık var o treede o kadar vakit harcamasaydım diorum bi zor geldi tanklar.
Mesaj tarihi:
t25/2 kanseri elime yapıstı en kadar video baksam yazı okusam oyunun en kotu tankı denmiş tierine göre :S
  • Yeni Oluştur...