Promenader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 T29 hepsini garaja yolluyo gerisin geriye np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 t29 çok iyi de t32 ye geçemedim 2-3 maç zar zor oynuyorum sonra exit, tank 2 haftadır yatıyo öylece garajda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 En eğlendiğim tank T29'du. Yarın para kasabilirsem tekrar alıcam onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Buzx said: Bonus code (6-12 aralık) HAPPYSTNCKDAY 1 day of Premium account 5x Extra Combat Rations 5x Case of Coca Cola 5x Chocolate 5x Improved Combat Rations 5x Pudding and Tea 5x Strong coffee sağolasın, makbule geçti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 8.2 yarın geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 KV-1S nerflenmiş sonunda hohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 en les t7 tiger heralde ya. 1 tane mermi mi sekmez armordan ya. Geleni geceni aliyor iceri. O da yetmiyor trackler en ufak bir arty he mermisiyle gg. Kum torbasi oluyorsun sonra herkes vuruyor. t29 la ayni tier olmasi falan ne kadar sacma. Tiger 2 e az kaldi o iyi olsa bari. promo kod sayesinde 50k ye ulastim 25 k kaldi king tiger a sagol bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 dier t7lerde oley benım oynaduığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 t29 cok daha iyi bence. turret dan delemiyorsun kolayca. ondende yemiyor cogu zaman sekiyor benim attiklarim. Is de iyi mesela. mobilitisi daha iyi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yeni tanklarla bilmiyorum ama king tiger eskiden çok iyiydi. oyuna başlamama neden olan tank. is-4 ne kadar rezil bir tank oldu çıktı ama ya. en rezil tier 10 sanırım. ingilizlerinkini bilmiyorum gerçi pek. world of tank destroyers yapsınlar ismini de tam olsun. premiumla bile para kaybediliyor mermi dmg'si çok düşük olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 destroyerlarin ilaci arty ya. tepesine gum diye inince mermi dogrulamiyor bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 e zaten arty yüzünden flanklayamıyoruz birşey yapamıyoruz, oturmak ve beklemek dışında yapacak birşey yok oyunda şu anda. 3 tane penetration maçta, üçü de 0 dmg. ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 evet pusan kazanir olayi kotu biraz. heavy yim falan diye guvenilmiyor eritiyorlar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ya defansif oynama, vur-kaç filan her zaman lazımdı ama şimdi ortaya konan dmg komik boyutlarda olduğu için fransız tankı filan değilsen saldırmanın alemi yok. eskiden vuramayanlar da şimdi gold ammo sayesinde vuruyor illa ki. şu bir günlük premium varken oynayayım dedim ama yani geçmiş olsun bu oyuna. premium'la kazanıyorum, dmg de veriyorum tankımın health'i kadar gene zarar, gene zarar. daha fazla dmg de verilmiyor, bir ateş ettim 330 vurdu lol. 0 dmg alırsam ancak ama o da pek mümkün değil. haritalar zaten tonla abuk sabuk arty haritaları çoğu, seçtirmiyorlar. harita seçememe yüzünden bırakmıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 credi kasmak için T8 pre tank şart olmazsa olmaz yani, hergün her dakika credi kasıcam diye uğraşınca oyundan soğuyo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 IS4'ten önce E100 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 wot high tier oynanmıyor zaten, haritanın köşesinden köşesine vuruyor arty 3/4 mesafeden tanklar vuruyor, sadece bi taraflara yatabiliyorsun o kadar. nesini beğeniyor insanlar anlamıyorum şu oyunun zaten, 5-6 tierler eğlenceli geldi bana bitek, devamı yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Tiger 2 yi aldim sonunda. Armor ı is yapiyor. İlk defa arka arkaya 4-5 merminin sekmesinin nasil birsey oldunu yasatti :) simdi de topu yetersiz geliyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 tiger ların içinde en sevdiğim tank Tiger P diğerleri vasıfsız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 KV-1'e 122mm mi yoksa 85mm'yi mi alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Promenader said: IS4'ten önce E100 var. tek atışı is4'ün iki katı olan e100 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Aynı E-100'ün kolayca ateş alabildiğini ve is4'ün daha iyi bi penetrasyona sahip olduğunu düşünürsek evet. RoF'tan bahsetmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Quel-Thul said: KV-1'e 122mm mi yoksa 85mm'yi mi alayım? 122 tak. Pahali falan oluyor ama yakin mesafelerde takilirsin he mermilerde aglatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Promenader said: Aynı E-100'ün kolayca ateş alabildiğini ve is4'ün daha iyi bi penetrasyona sahip olduğunu düşünürsek evet. RoF'tan bahsetmiyorum zaten. rof'un önemi fransız tankı gibi autoloader değilse yok, alpha strike herşey oyunda. kimse asçıkta durup birbirine saydırmıyor. %10 penetration farkı da birşey değil dmg farkı %75 filanken. zırh zaten çok daha iyi o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Alpha değil abi, ona bakarsak KV-2 yada t92, gwtype'nin oyundaki en iyi tanklar olması gerekirdi. rof ve hasarın dengeli olması hem kendini kolay savunmanı hemde kolayca basmanı sağlar. ıskalaman/sektirmen durumundada yine adam kolayca basamaz üstüne. is4 alpha dışında çoğu yönden daha iyi bence e100'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar