Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

en les t7 tiger heralde ya. 1 tane mermi mi sekmez armordan ya. Geleni geceni aliyor iceri. O da yetmiyor trackler en ufak bir arty he mermisiyle gg. Kum torbasi oluyorsun sonra herkes vuruyor. t29 la ayni tier olmasi falan ne kadar sacma. Tiger 2 e az kaldi o iyi olsa bari.

promo kod sayesinde 50k ye ulastim 25 k kaldi king tiger a sagol bu arada ^^
Sosyal ağlarda paylaş

yeni tanklarla bilmiyorum ama king tiger eskiden çok iyiydi. oyuna başlamama neden olan tank.

is-4 ne kadar rezil bir tank oldu çıktı ama ya. en rezil tier 10 sanırım. ingilizlerinkini bilmiyorum gerçi pek.

world of tank destroyers yapsınlar ismini de tam olsun.

premiumla bile para kaybediliyor mermi dmg'si çok düşük olduğu için.
Sosyal ağlarda paylaş

ya defansif oynama, vur-kaç filan her zaman lazımdı ama şimdi ortaya konan dmg komik boyutlarda olduğu için fransız tankı filan değilsen saldırmanın alemi yok. eskiden vuramayanlar da şimdi gold ammo sayesinde vuruyor illa ki.

şu bir günlük premium varken oynayayım dedim ama yani geçmiş olsun bu oyuna. premium'la kazanıyorum, dmg de veriyorum tankımın health'i kadar gene zarar, gene zarar. daha fazla dmg de verilmiyor, bir ateş ettim 330 vurdu lol. 0 dmg alırsam ancak ama o da pek mümkün değil. haritalar zaten tonla abuk sabuk arty haritaları çoğu, seçtirmiyorlar. harita seçememe yüzünden bırakmıştım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

Aynı E-100'ün kolayca ateş alabildiğini ve is4'ün daha iyi bi penetrasyona sahip olduğunu düşünürsek evet. RoF'tan bahsetmiyorum zaten.

rof'un önemi fransız tankı gibi autoloader değilse yok, alpha strike herşey oyunda. kimse asçıkta durup birbirine saydırmıyor. %10 penetration farkı da birşey değil dmg farkı %75 filanken.

zırh zaten çok daha iyi o ayrı mesele.
Sosyal ağlarda paylaş

Alpha değil abi, ona bakarsak KV-2 yada t92, gwtype'nin oyundaki en iyi tanklar olması gerekirdi. rof ve hasarın dengeli olması hem kendini kolay savunmanı hemde kolayca basmanı sağlar. ıskalaman/sektirmen durumundada yine adam kolayca basamaz üstüne. is4 alpha dışında çoğu yönden daha iyi bence e100'den.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...