bu kadar modern tank eklenemez diye düşünüyorum.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
World of Tanks
Şimdi de çin tankları geliyormuş bakalım.
Çindeki oyuncu profilini kaçırmamak için Tier IV ve üzeri tanklarda ne uyduracaklar bakalım...
Çindeki oyuncu profilini kaçırmamak için Tier IV ve üzeri tanklarda ne uyduracaklar bakalım...
tier IV-V üzeri kolay doldururlar typelar, prototip tanklarla. onun altına ne koyacaklar adamların tank geçmişi yok ikinci dünya savaşını M3 stuartla falan atlatmış adamlar.
34-1 34-2 falan.
[hr]
TPTS2 is recruiting beyler.
Başvuru bana.
[hr]
TPTS2 is recruiting beyler.
Başvuru bana.
biraz ne tanklar gelmiş diye oynayayım dedim de cidden oyun oynanacak halden çıkmış hepten. 170mm td'ler akıl fikir. 3 kere penetre edersem ancak veriyor aynı dmg'yi. iyice pusmaya dönmüş oyun zaten zırh da yok bunları durduracak. 2 kere atılayım dedim 5sn'de yokoluyor tier 10 tank, angling mangling hikaye.
hangi tier 10 olduğuna bağlı.
JagdE100 o kadar iyi değil zaten. 20 küsür saniye reload var.
JagdE100 o kadar iyi değil zaten. 20 küsür saniye reload var.
o konu iyice biraz un biraz su olmus zaten.
ya tdleri nerfliycekler, yada tankları costurucaklar. her durumda deve/cuce oluyo ilişki.
kacarı varmıdır kestiremiyorumda, tank dediğin aletin doğası gereği böyle. zaten cok zorlama medium tank olayı falan o akdar zorlamaya rağmen olmuyo. combined arms yoksa tank savasın ıcınde olay pusuya yatmaya dönüşür tümüyle, kacarı yok.
ya tdleri nerfliycekler, yada tankları costurucaklar. her durumda deve/cuce oluyo ilişki.
kacarı varmıdır kestiremiyorumda, tank dediğin aletin doğası gereği böyle. zaten cok zorlama medium tank olayı falan o akdar zorlamaya rağmen olmuyo. combined arms yoksa tank savasın ıcınde olay pusuya yatmaya dönüşür tümüyle, kacarı yok.
bana versinler 1000dmg 300mm pen 20sn reload ile onlar beğenmiyorsa.
ara sıra girdiğimde arty ile oynuyorum diğerlerini bıraktım çekilmez.
- 2 hafta sonra ...
M103 >:D<
is7 aldım sonunda paramın hakkını fazlasıyla veriyor>:D< 1 yıldır bu tank için para biriktiriyorum
http://worldoftanks.eu/community/accounts/505624194-Irlandali/
Arkadaşın profili.
Arkadaşın profili.
farklı bir hesabı daha vardır belkide main olarak onu oynuyodur :S
yok, sinir etmek için yazıyo o.
Çin ağacı bu patchde gelmiycek vazgeçtiler.
çok op olucaktı iyi oldu gelmemesi. IS3 yine bufflanmış, taret 220 220 220 olmuş.
Bonus code (6-12 aralık)
HAPPYSTNCKDAY
1 day of Premium account
5x Extra Combat Rations
5x Case of Coca Cola
5x Chocolate
5x Improved Combat Rations
5x Pudding and Tea
5x Strong coffee
HAPPYSTNCKDAY
1 day of Premium account
5x Extra Combat Rations