Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 tier 10 is-4'ün dmg'ını düşürürlerse çöp olur o tank, herkes 750 750 atarken 500 bile düşük kalıyor zaten. rof'un önemi yok kabak gibi ortaya çıkıp durmuyorsa ki aklı başında kimse yapmıyor bunu. vur-kaç üzerine kurulu oyun genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Şu an tier 10 heavy içinde 750 dmg'e sahip olan bir tek e100 dingili var, onun dışında hepsi 400-490 aralığında. is4'un yeni topunun( M62-T2) özellikleri, RoF = 5 Pen = 270 (standard) / 400 (gold) Damage = 440 Accuracy = 0.38 Aim time = 2.9 seconds bence en iyi tier 10 silahı yine is4'te oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 loooool 0.38 acc silselermiş tankı oyundan bari. meh bütün accuracyleri nerflemişler gibi ama gene öbür armor statları birebir aynı kalmış, en kötü tier 10 olmuş. satmasaydım keşke is-7'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 benimkini bi tur veririm sam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yok aslında premium alsam yama gelmeden satın alabilirim de harita seçememe olayı çok canımı sıktı artık, arka arkaya beş oyundan üçü campinovka çıkınca hayattan soğuyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 province adlı ömür törpüsü haritayı gördükten sonra campinovkayı bile sevmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Haritalar değil de fransız tankları oyunun içine etti.Bende e100 alacam ramak kaldı ama oynamak gelmiyor pek içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Sam said: loooool 0.38 acc silselermiş tankı oyundan bari. meh bütün accuracyleri nerflemişler gibi ama gene öbür armor statları birebir aynı kalmış, en kötü tier 10 olmuş. satmasaydım keşke is-7'yi. Bütün accuracyleri olması gerekene çektiler, yani daha önce 100% crew, vent ve extra combat rationsla falan olması gereken accurarcy değerini gösterirken, şimdi safi accurarcyi gösteriyor. Ayrıca 7.2 ile is4 armoru feci nerf yedi, driver hatch ve ön taraftaki shoulder kısımlarının armor değerleri neredeyse sıfıra indirildi, 7.3 ile yazılan değerlere geri dönüyor. Sanırım ulan is4 çok op idi birazcık indirelim tekrardan çıkarırız mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 500 hp koyup, silahını kötüleştirmişler, zerine tier 10 yapmışlar. 6 milyonumu verip tankımı alabilirlermiş yani yama gelince, bu kadar anlamsız bir tier 10 yok. zırh düşük, silah düşük, mobilite düşük. 7.1 is-4'ünden daha kötü bir tier 10 is-4, tam şaka gibi. bariz "gidin diğer tree'leri kasın, premium parası verin" demişler hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Birde mürettebat isim değiştirme olayı var. Bunun bi esprisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yok, kendi keyfin için sadece. gold istemese yapacaktım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 aman gereksiz :D Yav m103 aldım, son topu falan da aldım is 4 lere önden çok zor damage veriyorum. Ne biçim bi eğim var sa alette. Is kastırcaklar zorla :) jagtigerımla bile birsürü sektiriyorum adamlardan. Ufukta t95 le is gözüküyor sanırım bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 m103 ile is4 un driver hatch ini vuramamak cidden beceri ister, yeni amerikan tanklarında ray gun var direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 evet is-4 alın da gelen patlatsın giden patlatsın tier 10 olunca heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 önden sürücünün olduğu yere patlatıyorum yok yine sekiyo :) Tarete zaten vurulmuyo üstten atmadığın sürece. Benim şansımamı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Hocam cidden enteresanmış, auto aim yapsan bile ön taraftan her türlü hasar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 7.3 geldi, sovyet tech tree değişti. artık her tier'de rahatça yokedebilirsiniz sovyet tanklarını heh. is4 en kötü front armor, en kötü top vs vs. is8 vermişler is4 yerine, o da kv-1'den düşük zırhlı komedi bir tankmış. alıp başlarına çalsınlar. ben st-ı verirler bari onunla oynarım diyordum ama hayır, ona gidene kadar tech tree'yi de açmak lazım. meh yani. herkese bir gün premium için kod vermişler bugün ayrıca: ENDWAREU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 tam bir para kaybetme makinesi olmuş is4, is7'den kötü bir tier 10 oldu oyunda nihayet. %88 isabet, maç başına 3000dmg ile premium'la para kaybediyorum devamlı. ön tarafı kağıt gibi zaten giden vuruyor gelen vuruyor, silah da tam çöp. 350dmg görüyorum paso ya da bounce. gun depression'ı da nerflemişler midir nedir çok kötü şu anda. asfaltta speed governor ile max 37km/s, o top speed'i campinovka bayır aşağı gördüm sadece 2sn için, sonra detrack. keşke KT ile e75'e devam etseymişim dedirtti şu yama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 7.2 den sonra gerçekten para kaybetme makinası oldu, premium hesap olsa bile! Ön taraf cidden kağıt gibi tier 8 ve üstü için ön tarafı delmek hiç problem değil. Gun depression'da gayet kötü. Yalnız bala falan baya sektirdiğim oldu ama nafile. Bu arada e75 cidden çok güzel tank ama e100 tam bir hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://img585.imageshack.us/img585/1160/shot001ya.jpg sanırım rekorumu kırdım. t110 güzel tank. tepesinde "VUR BANA VUR BANA" diyen kubbesi olmasa daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 indirttiniz sonunda bana oynu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 T110 süper tank, eğer pozisyon almayı bilirsen çok yakın mesafe olmadığı sürece neredeyse her şeyi sektiriyorsun. Topu ray gun zaten. Malesef tepesindeki tümör çok büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 dağ taş rus olmuş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 hehe yenı oynuorm daha güzelmiş yalnız bişi var ya, eşleme kısmını çözemedim ben. light t2 tankla girince t2 hadi bilemedin bazen t3 ler oluyor grupta. t3 le girince gene t2 t3 agırlıklı bazen tabi yüksek seviye gelio ( hatta b1 die bişiyle kapıştım adamın arkasından 4 tane sıktım dmg veremedım yakın mesafe ). ama KMT ( artylleri olan ) t2 le girince direk t5 ler arasına t3 le girince t6 t7 falan goruyorum ( da fuq ? ) tank destroyerlarda aynı sekılde geldı gozume ondan bıraktım ama KMT ye devam . neden böle bu? nasıl daha dengim grupla aynı eşleşmeye girebilrim hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bide bazı haritalarda artyleeri için kapalımı ya, açık alanlar bi denk gemmio bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar