Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 unidentified driving object 704 op'luğu varken evet maalesef. t95 de çok yavaş yürüyen kale olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Alman TD'lerinden bir tek Jagdpanzer 4'den memnun kalmadim. Tier'i icin cok gucsuz kaliyordu. Gerci TDlerle ilgili bazi genel sorunlar var. Mesela duydugum kadariyla ust seviye klanlarin maclarinda TD hemen hemen hic kullanilmiyormus. Artillery ve T10 heavyler disinda bir sey pek kullanilmiyormus. Fakat yakinda TD agaclarina onemli degisiklikler gelecek, denge epey degisebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Şu sıralar bazı siteler bedavaya belli bir miktar gold ve premium günü vermeye başladı. Birini kaçırdım ama bugünkünde hala 2.000 tane var http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-bonus-pack/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 haydaaa, linke basıp hesap açtım ama şimdi de key already given diyor. vermedi ki birşey. meh. neyse hallettim, yazıyormuş hesapta. teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 lan bitmiş be pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Yine eklemişler dün akşam. Bir de şu site var http://www.gamestar.de/bonuscodes/world-of-tanks/ 750 altın, 1 gün premium veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 i used to be a top gun, then i took a shell to the track. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Bu konuda birkaç kişi gamestar sitesinden aldıkları keyleri dağıtmaya başladılar. http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/68103-some-bonus-codes-i-cant-use/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Burası da T-127 ve bir günlük üyelik veriyor http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html Almanca ama işlem basit, üye olup resime tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 havadan imba t-50, scout sevmem ama olsun. sağol. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Şu an denedim, ikinci email adresimle de kod alıp aktive edebildim. t-127'yi satmıştım, yine geldi. 1 günlük ekstra premium da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Hala oynayan var mı? varsa nick falrod.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 zaman zaman bedava gün bulursam ama platoon'a müsait oyun değil 1-2 tier'den fazlaysa fark. mmo gibi o açıdan yeni gelenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Match making çok aptal oyunlara koyabiliyor seni, PZ III/IV ile KT nin olduğu oyunlara falan koyunca direkt kamikaze'ye bağlıyor insan. Betada oynarken rus tanklarına yönelmiştim, is3 falan almıştım ama alman tankları kadar keyif vermiyor, çok çirkin rus tankları ve o kadar da op.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oyun bir süre sonra inanılmaz tekrar ediyor kendini,aynı mapler,aynı olaylar hep,ben td kasmıştım su-152 falan aynı yerde pus biri gelirse avla,gelmezse şuraya devam et falan hep ezbere olaylar.Ha bir de td fln sakın kasmayın td anlamsız cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Pusmak çok sıkıcı geldiği için medium tanklara yöneldim zaten.. Çok keyifli oluyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oyunun en büyük sıkıntısı oynayacağınız haritayı seçememek. komarin ve malinovka sağolsun premium almaktan vazgeçirdi. akıllarını başlarına ne zaman toplayacaklar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 7.1 ile fransız tankları geldi, kağıt gibiler ama autoloader sayesinde bayağı spike yapıyorlar gibi. henüz pek karşılaşamadım gerçi net fikrimi söylemek için ama glass cannon tam anlamıyla kağıt üzerinde. newyeareu kodunu girince bedava light tank veriyor, hemen yazın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 webdeki sayfadan activate bonus code diye bi link var ordan girmiyo muyuz? yazdım da saçma bi karakter hatası veriyo :) edit: büyük harfle yazılacakmış illa :p NEWYEAREU yani ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 evet ordan, küçük-büyük ayrımı varmış demek. tankın kendisi bir yana garaj yeri vermesi açısından faydalı. :) fransız tanklarına karşı 150mm kv'ye karşı olan taktiği uygulamak lazım anlaşılan, autoloader'ı boşaltınca doldurması uzun sürüyormuş. ama tabii boşaltınca patlamamış olmak lazım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tabi canım, 3 slot vermiş kafadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Acayip bir oyun bu fazla oynayinca bayiyor, ama bir sure sonra tekrar oynamak istiyorsun. Bu arada match maker baya duzelmis 2 kere ayni haritada ust uste hic oynamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hiç benzer bir oyun yok çünkü tank sevdalısı için, bir de harita seçebilsek keşke. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar