Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 e zaten halihazırda is-7 almayıp is-4'te kalıyor insanlar ben dahil, olmamış birşey değil. :) gerçi abartılıyor istekler, hem maus gibi sağlam hem t30 topu istiyor forumdakiler. biraz değiştirilir ama o beklentilerin hepsi olmaz, olsa diğer tankları kimse oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 tamamda e-100 ün ön tarafı KT den daha iyi değil diyo millet o 200 lük zırh kağıt üstünde diyolar.Millet o yüzden ağlıyo hem zırh yok hem silah dandik diye.Hatta zırhı-hp yi geçtim bari silahta 15-20 pen arttırın yeter diyenler var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 silah işte maalesef düşük tierdeki kısa namlulu alman silahları gibi ama t30 kalkınca dengeye oturur sanırım. zırha gelince, benim is-4'te de güya 160mm yazıyor ama ruslar sağolsun orta yere t5-6+ her silahla delinebilen hedef tahtası koymuş. bu tankı alıp tier 10 yapacaklar. is-7'de de var aynısı. e-100'ün 150mm topu varken önden tamamen delinmez olması için neden göremiyorum. ayarlama yapılabilir belki biraz daha ama çok değiştirmezler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 is leri iyi kullanabilirsan çok ağlatıyorsunda karşındakileri ama adam gibi bi gun alana kadar sen de ağlıyorsun o kötü. bu arada demin is-3 le 2190exp 63k credit aldım ohş nasıl iyi geldi anlatamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bot kullanan yok mu hiç? Ben denedim bir döngüye sokamadım kodları biraz düzenlemek gerek. ban riski de var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 cıx cıx cıx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Nekro said: Bot kullanan yok mu hiç? Ben denedim bir döngüye sokamadım kodları biraz düzenlemek gerek. ban riski de var tabi. nick neydi? ihbar edelim sevabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 her nekadar daha bir sonraki tier e geçmenin mantığını kavrayamasamda :D gittim kv yolunda T 46 aldım.Allahım ne bela ne işlevsiz bir aletmiş o dakikadan beri küfür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Beyler sultans'a gelin bekleriz. Her akşam clan wars'da eğleniyoruz. Yeni çıktık afrikadan, portekiz ve iceland zorluyoruz süper oluyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mighty_THoR said: her nekadar daha bir sonraki tier e geçmenin mantığını kavrayamasamda :D gittim kv yolunda T 46 aldım.Allahım ne bela ne işlevsiz bir aletmiş o dakikadan beri küfür ediyorum. t-46 yine çoook iyi o yolda ,ondan sonra t-28 geliyor sanırım o tam bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Anatolian 1337 clanımıza kayıtlar devam ediyor, aşağıdaki adresten foruma üye olup başvuru formu dolduruyorsunuz; http://www.anatolian1337sclan.com/index.php/forum/7-kayit-formu/3-kayit-formu sonra şuradan clan'a başvuru yapıyorsunuz, gelişmekte olan clanımızla toprak sahibi olma yolunda verdiğimiz cansiperane çabamıza siz de katılıyorsunuz :D http://uc.worldoftanks.eu/uc/clans/500002466-ANTLN/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sultans da kimler var paticikten ? Benim nick Ohzman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 -Klanımıza neden katılmak istiyorsunuz? -Vatana hizmet :DD hastayım şu clan cılara yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ohoo o ne ki; -Türkün gücünü dünyaya göstermek (tekrar göstermek galiba ;)) -Türkün Türkten başka dostu olmadığı için -Dünya Türk olsun diye -Türkün adını yüceltmek için hatta klandan saçma sapan bir sebepten ayrılan bir arkadaş şey demişti "iyi oyunlar size, Türkün adını yüceltin, adımızı yerlerde süründürmeyin, eyvallah" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bunun uçaklısı geliyor sanırsam: http://www.worldofwarplanes.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tank güzeldi keşke tadında bıraksalardı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bu daha güzel oabilir, adam hibi game mode yaparlarsa falan heleki. bombalamalı falan şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 deneriz bunu da ama tankın yerini tutmaz bence çeşitli nedenlerle, sonra izah ederim l4d'den bekliyorlar. :) klan başvurusunu da yapacaktım ama bu hafta abim geliyor ziyarete black, girer girmez etrafta görünmezlik olmasın diye bekliyorum doğrusu. o yanımdayken pc'ye vakit kalmaz. (:P) neyse adam beklerken yazayım madem: said: staring from 1930’s with biplanes and up to Korean War jet fighters that led the way to modern air forces. wot'taki en büyük sorun erken 1930'lardan soğuk savaşa uzanan dizaynlar bulunması ki inanılmaz bir uçurum var 1-2 tier farkta bile çoğu tankta. şimdi sen burada pırpırla jetleri kapıştıracam diyorsun. oldu. uçaklar tam bir instagib durumu tanklara nazaran, vuruldu mu gg olur. hitpoint üzerine dönecek herhalde bütün sistem. bu da çok büyük sorun. haritanın hiçbir anlamı yok, kim kimin kuyruğuna takılırsa gg olur büyük ihtimalle kovalanan süper manevra becerebilen birisi değilse. tank vs uçak. yeterince izah ediyor bence durumu. :p ama yine de oynanır betası görülür. ama premium almaya değer bir sonuç çıkacağından çok şüpheliyim. world of battleships filan olsaydı belki yamato hatırına düşünebilirdim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Battleships uğruna navy fieldde az çarpışmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 uçak yerine navyfield gibi bişey yapsalarmış şukela olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 premium bitiyor 4 güne. bi daha almam premium. ne arty limiti getirdiler ne tracerları geri getirdiler. hack olayını bahane ediyorlar saçma sapan. 6 tier 7 arty ile oynamak nedir ya. oyunu ruslar yapıyor diye bütün rus tierlarının imba olması ise bambaşka bir mallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 beni de harita seçememek çıldırtıyor, cidden çin işkencesi gibi haritalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 aslında oynancak oyun deilde işte alternatif yok başka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 işte oynancak oyun wob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ooo güzel. gerçi hepsi oynanacak oyun aslında zira hiç alternatifleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar