Asgard Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 122 lik toptan cıkan merminin a-20 den sekmesi nasıl olabilir bide arkasından vurulunca...a-20 benim is-3 e catır catır saydırdı ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Yeni başladım arkadaşın tavsiyesi üzerine topçu oldum genellikle çok mal insanlar var takımda herifler rush yapıyor tabi biz topcular ördek yavrusu gibi avlanıyoruz önerileriniz nedir topculuk için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 oyun çıkıyo bugün.Tank müptelası varsa duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 NolaxThensbane said: Yeni başladım arkadaşın tavsiyesi üzerine topçu oldum genellikle çok mal insanlar var takımda herifler rush yapıyor tabi biz topcular ördek yavrusu gibi avlanıyoruz önerileriniz nedir topculuk için saklanabileceğin yerlerin yakınında takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 eee ne oldu,oyun çıktı şimdi girdim.yine aynı tas aynı hamam.bi değişiklik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Oyunda teknik açıdan bir değişiklik yok zaten sadece her şey sıfırlandı ve her gün gold gelmeyecek artık goldu parayla satın alacaksın. 11 Ocak 2011'den önce üye olup en az 1000 savasa katılanlarda 1 tane medium premium tank hediye olarak veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 e tamam sağolsunlar bi amerikan medium vermislerde,e hani fransızlar,hani dünya haritasında clan capture lar olucaktı falan filan. ne yani ne oldu release olunca,1 senedir beta oynuyoruz .neden bir senedir beleş oynadığım oyuna şimdi para verim. ne bok yedi bunlar anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Oyun şu an full paraladı değil seninde dediğin sebeblerden dolayı sadece altın paralı. Altın demek premium, extra slot, yüzde kaybetmeden crew degisimi ve premium mermiler vs demek. Senin dediklerin ilerki dönemlerde gelecek. Bencede onlar yapıldıktan sonra release gecseler daha iyi olacaktı ama sonucta para işi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ya td oynuyorum çalıların arasına girince saklandığımı nasıl anlayacam yani şöle yaparsan kesin gözükmesin diyebileceginiz trick varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yoktu ben betasında oynarken. kamera ile sağından solundan bakıcaksın, beyaz bir şekilde olmaya çalış işte olabildiğince. çok bariz çalılıklara da saklanma, atıyorum dümdüz yol varsa bir iki tane çalı varsa yolda oraya gidip saklanırsan kaza kurşunu yersin kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 reset yediysem ben de sovyet tankı açayım madem değişiklik yoksa, is-4 imbalığı aynen devam herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 zaman geçiyo ya oynuyoruz işte fena deil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sizin de hesaplar sıfırlandı değil mi? eski hesabımı tanımadı çünkü, aynı postayla yenisini açınca da silmiş bütün statları filan. yalnız para birikmiyor böyle ya, is-4'ü geçtim daha kv'ye varmadan sıkacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Premium al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Uzun zmndir acmiyodum 26k altinim vardi sonra betadan cikinca bi baktim ne altin kalmis nede kastigim experiencelar bende direk Uninstall ettim oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 usain tanklari heavyleri nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Topiğe dışarıdan bakınca diğer class'lar yer almayan bir MMO falan sandım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 t29 ve sonrası gömçürtüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 us heavy'leri ultra ağır zırhlı taret önü ama gövdesi kağıttan, pz4'le bile patlatılır yani açıkta bırakılırsa taretten aşağısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 t29 güzel alet ya.Keyfine doyum olmuyo.Bide upgradeleri tamamlayınca düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 demin tepeden t29a çaktim %80 gitti yalnız dikkatini çekerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ben de sovyetlerden basladim bu sefer. elim premiuma gidiyor alicam buyuk ihtimal nick phyxantar bu arada ekleselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Asgard said: demin tepeden t29a çaktim %80 gitti yalnız dikkatini çekerim:D sorun değil nası olsa platoon yapıyoz bana çakma ihtimalin yok asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 belli olmaz arkanı kolla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar