Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Yeni başladım arkadaşın tavsiyesi üzerine topçu oldum genellikle çok mal insanlar var takımda herifler rush yapıyor tabi biz topcular ördek yavrusu gibi avlanıyoruz önerileriniz nedir topculuk için

saklanabileceğin yerlerin yakınında takıl.
Mesaj tarihi:
Oyunda teknik açıdan bir değişiklik yok zaten sadece her şey sıfırlandı ve her gün gold gelmeyecek artık goldu parayla satın alacaksın. 11 Ocak 2011'den önce üye olup en az 1000 savasa katılanlarda 1 tane medium premium tank hediye olarak veriliyor.
Mesaj tarihi:
e tamam sağolsunlar bi amerikan medium vermislerde,e hani fransızlar,hani dünya haritasında clan capture lar olucaktı falan filan.
ne yani ne oldu release olunca,1 senedir beta oynuyoruz .neden bir senedir beleş oynadığım oyuna şimdi para verim.
ne bok yedi bunlar anlamadım ben
Mesaj tarihi:
Oyun şu an full paraladı değil seninde dediğin sebeblerden dolayı sadece altın paralı. Altın demek premium, extra slot, yüzde kaybetmeden crew degisimi ve premium mermiler vs demek.
Senin dediklerin ilerki dönemlerde gelecek. Bencede onlar yapıldıktan sonra release gecseler daha iyi olacaktı ama sonucta para işi bu.
Mesaj tarihi:
yoktu ben betasında oynarken. kamera ile sağından solundan bakıcaksın, beyaz bir şekilde olmaya çalış işte olabildiğince. çok bariz çalılıklara da saklanma, atıyorum dümdüz yol varsa bir iki tane çalı varsa yolda oraya gidip saklanırsan kaza kurşunu yersin kafana.
Mesaj tarihi:
sizin de hesaplar sıfırlandı değil mi? eski hesabımı tanımadı çünkü, aynı postayla yenisini açınca da silmiş bütün statları filan.

yalnız para birikmiyor böyle ya, is-4'ü geçtim daha kv'ye varmadan sıkacak gibi.
Mesaj tarihi:
us heavy'leri ultra ağır zırhlı taret önü ama gövdesi kağıttan, pz4'le bile patlatılır yani açıkta bırakılırsa taretten aşağısı.
  • Yeni Oluştur...