roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Ardeth banlandı mı ya? Şurda 3-5 tane okunası adam var, onları da kaçırttınız ya, pes. Forumtr elemanlarıyla takılmaya devam ederiz artık. Teşekkür ediyorum. Not: Paticik.com'dan banlı olduğum için buraya açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 allahın varlığını sorgulayanlar banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yörünge dışı gözükmüyor ama yetkisi, tw'liği felan uçmuş herhalde. gerçi kullanıcı adına tıklayınca banlanmış gözüküyor. belki geceleyin site çöktüğü sırada databasede hata çıkmış olabilir. eğer öyleyse düzeltir adminler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Biz (onu) allahin varligini sorguladi diye banladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 allahın varlığını sorguladı diyorsunuz da topicte en az "sorgulayan" da o olmuştu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 üşüyoruz ardeth hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 sdf dalga geciom yaf, db de bisiler olmustur gelir birazdan geriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ben banlanırım o adam banlanmaz o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ardeth Faraday gibi adamdı. (Lost'taki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ARDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEkmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 çatla patla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 tipi gittikçe faradaya benzedi ya bi karizma geldi falan eskiden cücük gibi surat vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 we miss you :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Banlatmayın, ayıp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 banlenmemiştir ya gelir birazdan bık bık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Bir anda tüm manşetler değişti. Pati halkı şokta. Pankartlar hazırlanmaya başlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 banlenmemistir ya gösterimden kaldirilmistir sadece eühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 abi adama biri zamaninda kucuk bilimadami tavirlari yapiyosun demisti o zaman anlamistim ben gidecegini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Ginaly gittiğinde de isyan etmiş idim. Şu forumda böyle herkesin yazdıklarını okumaktan zevk aldığı bi 10 kişi olsun, onlar küfür falan edebilsinler, kız msnleri verelim, yeter ki yazsınlar. Nasıfikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 kotufikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 gid-gel sırasında uf olmuş olmasın niye banlanır ki ardeth hayır böyle ottan şeyden alınıp arkasını dönüp gidecek bir adam da değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Ayrıca ben paticik.com dan nasıl banlanmışım ya. Mesaj mı verilmeye çalışılıyor PATİCİK ÜSTÜNDE OYUNLAR OYNANIYOR PATOCOK OSRAOLE YORDOM YAPOYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ardeth banlanmışsa BU FORUMU YAKARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar