Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Uefa avrupa ligi playoff turu ilk maçı. Elano baros oynayacak mustafa sarp oynamayacakmış. yenebiliriz yani. ayrıca biletler bitmemiş durumda yeni açık 35 lira eski açık 40 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tabi bitmez o biletler :) utanıyorum eskiden karşımıza en güclü rakibi koy yeneriz alırız bi inanç oluyordu şimdi birşey diyesim gelmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ben aldım valla biletimi. gideceğim bakalım. hiç yenilmedim samiyen de, bu istatistiğim devam eder inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ben samiyene gidince genelde 5 yiyoruz 5 lik maçlarda vardım hep chelsea maçı trabzon maçı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 O chelsea maçının bi özelliği var ya. Bende gittim. 5 yedik. Hala unutmaya çalışsamda böyle bi acısı var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Red said: tabi bitmez o biletler :) utanıyorum eskiden karşımıza en güclü rakibi koy yeneriz alırız bi inanç oluyordu şimdi birşey diyesim gelmiyor :) hakkaten ha, eskiden karşımıza Milan çıksa Real Madrid çıksa "yeneriz yaw" "bakalım yenebilicez mi" diyoduk, şimdi köy takımlarına kaza olmasın diye korkuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 benim anlamadığım eski açık'ta niye tüm biletleri kombine olarak satmadılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Satmayı denediler :) alan olmadı bu süper transferlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 gs fark atar. atması lazım. atamazsa bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 BiTcH_oFBaT said: gs fark atar. atması lazım. atamazsa bıraksın. kesin heralde insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Szasstam said: Satmayı denediler :) alan olmadı bu süper transferlerlene alaka yahu? satıştaki kombineler 1 hafta içinde tükendi. benim sorduğum şey de tükendi dendiği halde bilet var demek ki tamamı kombine olarak satışa sunulmamış. niye sunulmadı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Garanti bankamatiginden satin alabilir miyiz bilet acaba ? Yoksa biletix gisesi mi kovalamaliyim ? 13-14 yasinda kardes getircem hangi tribune gidelim efendi gibi izlemek icin,cok stad tecrubem yok da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yeni açık üst iyidir kardeş abla vs için. atm işini bilmiyorum açıkçası ama biletix internet sitesinden bilet başı +2lira verip alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Rewendor said: Red said: tabi bitmez o biletler :) utanıyorum eskiden karşımıza en güclü rakibi koy yeneriz alırız bi inanç oluyordu şimdi birşey diyesim gelmiyor :) hakkaten ha, eskiden karşımıza Milan çıksa Real Madrid çıksa "yeneriz yaw" "bakalım yenebilicez mi" diyoduk, şimdi köy takımlarına kaza olmasın diye korkuyoruz :):( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 adamların forma reklamları da çok bi manidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ahuahahhaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yenilirsek ZiK`i yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 inş eleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 elenirsek star gazetesi çok feci başlıklar atar o reklamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Her türlü feci başlıklar çıkar o reklamdan.. GS yenemezse işi zor cidden.. Ligdeki iki haftası zaten zor, sıradaki 3 maçın en kolayı bu olcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 metalistle karpaty 2008de şike yapmış. 9ar puanları silinmiş an itibariyle 2 tane futbolcuya ömür boyu men cezası gelmiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 bizde var mı tiriveracı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 lucescu karpaty için metalistten daha iyi takım demiş. elenirsek şaşırmam. nurtopu gibi tromso 2010 edition geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar