Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AL:Galatasaray - FC Karpaty Lviv / 19.08.2010 / 21.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uefa avrupa ligi playoff turu ilk maçı.
Elano baros oynayacak mustafa sarp oynamayacakmış. yenebiliriz yani.
ayrıca biletler bitmemiş durumda yeni açık 35 lira eski açık 40 lira.
Mesaj tarihi:
tabi bitmez o biletler :)

utanıyorum eskiden karşımıza en güclü rakibi koy yeneriz alırız bi inanç oluyordu

şimdi birşey diyesim gelmiyor :)
Mesaj tarihi:
Red said:

utanıyorum eskiden karşımıza en güclü rakibi koy yeneriz alırız bi inanç oluyordu

hakkaten ha, eskiden karşımıza Milan çıksa Real Madrid çıksa "yeneriz yaw" "bakalım yenebilicez mi" diyoduk, şimdi köy takımlarına kaza olmasın diye korkuyoruz :)
Mesaj tarihi:
Szasstam said:

Satmayı denediler :)
alan olmadı bu süper transferlerle
ne alaka yahu? satıştaki kombineler 1 hafta içinde tükendi. benim sorduğum şey de tükendi dendiği halde bilet var demek ki tamamı kombine olarak satışa sunulmamış. niye sunulmadı diyorum
Mesaj tarihi:
Garanti bankamatiginden satin alabilir miyiz bilet acaba ? Yoksa biletix gisesi mi kovalamaliyim ?

13-14 yasinda kardes getircem hangi tribune gidelim efendi gibi izlemek icin,cok stad tecrubem yok da
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Red said:

hakkaten ha, eskiden karşımıza Milan çıksa Real Madrid çıksa "yeneriz yaw" "bakalım yenebilicez mi" diyoduk, şimdi köy takımlarına kaza olmasın diye korkuyoruz :)
:(
Mesaj tarihi:
Her türlü feci başlıklar çıkar o reklamdan..

GS yenemezse işi zor cidden.. Ligdeki iki haftası zaten zor, sıradaki 3 maçın en kolayı bu olcak sanırım.
  • Yeni Oluştur...