Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Londradaki Roehampton universitesinden de kabul gelmiş 2000 pound da "burs" . 10k pound normalde, 8k pound oluo yani yıllık. Sonuçlar gelio bakalım yavaş yavaş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ortalama kac yahu? benim birader de basvursun bari. 2.93 ortalaması var, iktisat okudu. ama daha ielts vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Oleeeey!! Essex'ten gelirse çok net Essex'e gidiyorsun tabii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 @toggie: 2.66 ortalamam var ona göre bölümlere başvurdum tabi. @sesu: Valla bilmiorum essexe girmem zormuş ama denedim şanısmı bi şekilde kaubl olursam tabi ki zorlicam şartları hehe. Asıl şu programı gördüm geçen: Bir arkadaşım burda başka bir programa kabul olmuş Japonyadan bir arkım. Ve tam istediğim şekilde 1 taşla 2 kuş vurabileceğim bir program hem management hem de japonya odaklı japonca çalışmalarıma devam edip ilerde iş imkanı sağlayabilr vs. Fakat danışmanla konuştum 3.2 den 3.0e zar zor indirmişler geçen sene girme ihtimalin yok gibi bişey dedi :/ Hayatımın master programı olabilirdi bu xP http://www.soas.ac.uk/defims/programmes/mscintmanjapan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 SOAS super okul yalniz...Super olur girersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yok başvurmuorum bile ya 2.66 ortalamam var ilk 50 de falna dünya çapında okul ingilterede de top 10 da geçen sene işte 3.2 den 3.0 e zar zor çekmişler. denemedim o yüzden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mortis said: Londradaki Roehampton universitesinden de kabul gelmiş 2000 pound da "burs" . 10k pound normalde, 8k pound oluo yani yıllık. Sonuçlar gelio bakalım yavaş yavaş ^^ Tamam giriyorsun oraya. Para varsa richmond'da oda kiraliyorsun. Yoksa yine cok uzak sayilmaz wandsworth da olur. Cok fakirsen Hafta sonlari Richmond Golf Club'da takiliyorsun param bok havasi yaratarak. Derken zengin bir Ingiliz adam seni cok begenip kizi ile tanistiriyor ve olaylar gelisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mortis said: @toggie: 2.66 ortalamam var ona göre bölümlere başvurdum tabi. @sesu: Valla bilmiorum essexe girmem zormuş ama denedim şanısmı bi şekilde kaubl olursam tabi ki zorlicam şartları hehe. Asıl şu programı gördüm geçen: Bir arkadaşım burda başka bir programa kabul olmuş Japonyadan bir arkım. Ve tam istediğim şekilde 1 taşla 2 kuş vurabileceğim bir program hem management hem de japonya odaklı japonca çalışmalarıma devam edip ilerde iş imkanı sağlayabilr vs. Fakat danışmanla konuştum 3.2 den 3.0e zar zor indirmişler geçen sene girme ihtimalin yok gibi bişey dedi :/ Hayatımın master programı olabilirdi bu xP http://www.soas.ac.uk/defims/programmes/mscintmanjapan/ Japan ve East Asian studies istiyorsan Sheffield'a baksana. Ne kadar ortalama istiyorlar bilmiyorum tam. Benim arkadaş orda yaptı, doktora'ya devam etseydi Japonya'ya yolluyorlardı onu, yapmadı. Şimdi Japonca kursunada gidiyor. Ortalaması yüksekti ama :). International Management veya Inter. Business bende düşünüyorum seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 said: Dear Gokhan I am pleased to tell you that you have been made an unconditional offer to study MSc Business Management at Norwich Business School, University of East Anglia. Many congratulations. East Anglia'dan da kabul geldi, fakat tuition feesi 13.300 pound civarı. Ölümcül bi para, burs için başvuracam, danışmanla konuşup eğer bişeyler indirlerse gitme şansım olabilir. ilk 20 de okul sonuçta. @Dyna: Roehampton'a gitmeyeceğim büyük ihtimalle hani diğer okullara göre daha az parası ama yine de ama londra işine girmicem galiba daha böle öğrenci şehiri ucuz yerlerdeki okullara başvurdum. Fakat senin plan çok iyimiş, yine bi haftasonu londraya geldiğimde deneyelim haha hayatım kurtulabilir o şekilde ^_^ @Fixmen: Ona da baktım bi ara çünkü ingilterede 2 tane uzak doğuya odaklı eğitimi olan okul var galiba birisi SOAS diğeri de Sheffield, sheffielda girebilriim herhalde başvursam East Anglia'nın business managementına kabul olduysam. Fakat SOAS daki International MAnagement ve japonya odaklı . Japonyaya gitmesen bile Int. Management diploması aliosun fakat Sheffielddaki direk Japanese Studies veya böle East Asian Business , yani etiket olarak direkt beni uzak doğuya kitlicek, bişey olur gidemem iş bulamam, Çok pis patlayabilirim die endişem yok değil. Baktım fiyatlara da 13500-14000 pound arası bu okul da çok pahalı ya, şaka gibi. Bi tarafta Anglia Ruskin var 9k pound bi de dayımda kalacam kalma masrafı yok, diğer tarafta bu okullar 13k + kalma masrafı. En az bi 15-20K TL ediyor türk lirasına çevirince. Tabi eğitim reputasyon ve kalite farkı çok var. Ama şu an başvursam mı die düşünmedim değil Sheffield'a.^_^ o senin arkadaş naapio peki şu an okudu o bölümü iş güç? Bir de neden Türkiye japonca kursuna gidio madem orda hayvan gibi japonca dersi de veriolar ek olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 13k pound pahaliymis gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Gökhan pros & cons iyi de, teraziye bir seneyi bensiz geçirmeni de eklersek saçma sapan bir fikir ingiltere. Cumaları forever alone olursun orada bensiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Tebrikss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 said: Asıl şu programı gördüm geçen: Bir arkadaşım burda başka bir programa kabul olmuş Japonyadan bir arkım. Ve tam istediğim şekilde 1 taşla 2 kuş vurabileceğim bir program hem management hem de japonya odaklı japonca çalışmalarıma devam edip ilerde iş imkanı sağlayabilr vs. Fakat danışmanla konuştum 3.2 den 3.0e zar zor indirmişler geçen sene girme ihtimalin yok gibi bişey dedi :/ Hayatımın master programı olabilirdi bu xP Ahahaha alttaki linki görmedim, SOAS'ta olabilir böyle şeyler bak diyecektim. SOAS ya, canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 evet 2 gün sonra Türkiye'ye dönüp ben de başlıyorum başvurulara hayırlısı ile. Bu topic resmen harika benim için askdjasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 düşük ortalamayla alıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 benim ortalamam 2.01 abi asdlaksdjasld alıyorlar bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 basarsan parayı alıyorlar bazı okullar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 2 ortalama ile zorlayıp Roehamptona girebilirsin benim arkadaş girmişti ama böle telefonla arayıp mulakat tarzı bişey yapmışlardı extra olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mortis tebrikler! topiğine çöküyorum o zaman. ben de başvurdum 4 tane okula geçen hafta. bakalım bekliyeceğim. 2 okula daha karar vermem lazım da, veremiyorum. kendim de bıktım, edcon'daki kadın da bıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mortis said: 2 ortalama ile zorlayıp Roehamptona girebilirsin benim arkadaş girmişti ama böle telefonla arayıp mulakat tarzı bişey yapmışlardı extra olarak. Postgraduate degrees Bachelor degree or Lisans Diplomasi of four years – grades will be looked at on a case by case basis dependent on the ranking of the student in a class or the university’s overall ranking. In general CGPA of 2.6 – 2.8 will be considered with two academic references. CGPA of 2.8 or above is desirable. From 60% considered. English language requirements Taught postgraduate – IELTS 6.5 overall with a minimum of 6.0 in all sections or TOEFL 600 / 250 in CBT including 4.0 in essay writing / 100 iBT. Research postgraduate – 7.0 in all sections or TOEFL 600 / 250 in CBT / 100 iBT. yazmışlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 roehampton mı bu? çoğu universite öle yazio 2.5 2.75 vs de alaksı yok top 20deki universite dışıdna ingilteredeki her universite başvurursan parayı basarsan kabul edio bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bella said: Mortis tebrikler! topiğine çöküyorum o zaman. ben de başvurdum 4 tane okula geçen hafta. bakalım bekliyeceğim. 2 okula daha karar vermem lazım da, veremiyorum. kendim de bıktım, edcon'daki kadın da bıktı sdf oo hadi bakalım hayırlı olsun ^^ of ben de Sheffielda başvursam mı die hala düşünüyorum east asian business muhabbetine de emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 basılan para dediğiniz 13k sterlin mi ortalama tüm program için? ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 böle top 20 deki universiteler 1 yıllık 13k-14k pound oluyor, zaten 1 sene oluo programlar. onun dışındaki universiteler 9-10k civarı oluyor genelde. Bazıları indirim verio, mesela roehampton 10 k, ama kabul edip bi de 2k indirim verdi 8k oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 okul 8k olsa. ayda 1k'ya geçinilebilir mi? olur sankim. bi 20 küsür bin sterlin yani yaklaşık 50 bin TL. Hmm. Ben daha önce oturup hesaplayayım demiştim 80 bin tl felan çıkmıştı :P 50bin fena değil gözünü kararttın mı verirsin kredi çekip birikmişi koyup cart curt top üniversiteler kısmi burs için çok mu şey istiyo peki. 3 küsür olsa ortalama (3.0x) bi de prezentabıl akıllı bıdık bişi olsak mesela daha bişey yok ortada da hani öyle soruyorum boş boş ben yapamazsam çocuum yapar hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar