paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Berserk ve Claymore tarzı bir anime izlemek istiyorum ancak bulamıyorum bildiğiniz dark fantasy temalı bir anime varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=main bu siteye git. Arama ya Berserk ve Claymore yaz, Benzer animeleri ve ya benzer taga sahip yapımları bul izle, milleti uğraştırma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bu tür siteler bilinmedik bisürü anime çıkartıyor daha çok buradan referans almayı düşünerek ben de fikir almak istiyorum. Adam gibi bir anime arıyorum ben de. Cowboy Bebop'u bayağı sevmiştim, veletken trt'de yayınlanan Cobra'yı severdim, Death Note'u bir dönüm noktası var izleyenelrin bildiği oraya kadar çok sevip sonrasını meh diye izlemşitim, bunun dışında Elfen Lied'e etmediğim küfür yok, Fullmetal Alchemist de çok güzel de biraz çocuk işi geldi. Konusu durumu farketmez, futuristik, günümüz, geçmiş, fantastik, bilim kurgu vs her şey olur. Ama ciddi bi anime olsun. Bi kere baş kahramanı çocuk olan animeler otomatik olarak tırt geliyor bana sonradan bu imajı silmeleri bile çok zor oluyor. Bunun dışında öyle ne bileyim yanınca kıçı tutuşarak etrafta çılgın koşan, dayak yiyince yıldızlar gören abes mizah tarzı şeyler istemiyorum ciddi başlasın ciddi gitsin işte. Ve tabii ki en önemli özelliği sürükleyici olması gerekiyor. Var mı öyle bir anime? Kesin vardır da, ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Öyleyse Samurai Champloo ve Ergo Proxy'yi kesinlikle izlemelisin. Tokyo Magnitude 8.0, Eden of the East ve Bounen no Xamdou'ya da bakabilirsin yenilerden. Eğer komedi/drama istersen Toradora izle, vaktinde tüm pati ahalisini pembe dizi izleyen ev kadınlarına çevirmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 trigun izle. cowboy bebop seven herkese tavsiye ediliyor diye yazdım, ben trigun'ı daha önce izlediydim ama beboptan, ondan bana trigundan sonra tavsiye edildi =P çogzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Anidb'ye seinen yaz, ne varsa izle :=) Death Note sevdiysen birde Code Geass dene, başlarda çizimleri hoşuna gitmeyebilir ama konusu gerçekten çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 cowboy bebop noir, western, space opera temalı dedektiflik hikayesi gibi bişiydi. henüz tamamılarını izlemedim ama bana black lagoon ve ghost in the shell stand alone complex dizilerini andırıyor. oysa sitede samurai champloo ve seihou bukyou outlaw star önermiş. ne kadar alakası vardır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 @ Rewendor: Black Lagoon Kaiji One Outs Darker Than Black GitS Nodame Cantabile Hellsing Umineko Higurashi no Naku Koro Ni Baccano Get Backers Which Hunter Robin Monster Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Hepsi sürükleyici. Hepsi aksiyon. Bu arada sakın AniDB'de higurashi'ye bakıp bir zamanlar benim düşündüğüm gibi "Bıcırık kızlar, loli katılmış slice of life animesi bu heralde" diye düşünme, daha çok slice of throat animesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Blood+ var. Ama baştan biraz kaptırması zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 çok teşekkürler tavsiyeler için. bunların ucundan bucağından bir yerden başlayacam bakalım. Samurai Champloo yu çok fazla duydum da, ismi çok çakma geldiği için başlayamadım bi türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 isme bakarak karar verme baya iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 valla eski anime tavsiyesi istiyorum topiclerinede bakın zaten çoğu aynı şeyi yazıyor. Bunlara ek olarak bir kaç samurai vari anime ekleyeyim belki seversiniz. Peacemaker Kurogane Ninja scroll Shura no toki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bu arada bir şey soracam. Şimdi bende Fullmetal Alchemist vardı ara ara izliyordum. Geçen gün bir arkadaşla konuşurken bölümdeki olayların tutmadığını farkettik. Adam 10. bölümde şu oluyo dedi bende bambaşka işler oluyo 10. bölümde. Merak ettim, spoiler alma pahasına araştırdım, bölüm sayıları bile tutmuyor. 51 bölümü varmış sanırım normalde, bendeki seri 64 bölüm. IMDB de Wikipedia da 51 bölümlük liste vermiş, Wikide özetler de var bendekilerle uymuyor: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fullmetal_Alchemist_episodes Ayrıca olayların sırası falan bayağı farklı sanırım. Hani adamın şu şu oldu dedikleri bende olmadı, abi 25. bölümde x oluyo dedi bende 10. bölümde oldu falan filan? remake falan mı bendeki, bilen var mı? Orjinal değil mi? Değilse daha mı iyi daha mı kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bir bu var birde bu var. Konu olarak başları benzer olmasına rağmen ilerledikçe çok değişiyor(muş). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hmm güzel olanı hangisi peki :P yani daha doğrusu milletin hastası olduğu tavsiye ettiği ünlü olanı hangisi diye sorayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Brotherhood bence iyi olan, yenisi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Valla ikisi de ayrı mükemmel. İkisini de izle bence ^_^ Full Metal Alchemist eski seri. Bi noktada mangadan ayrılıp kendi yoluna gidiyo. Full Metal Alchemist: Brotherhood sonradan çıkanı. remake de diyebiliriz tabi ama mangaya sadık ilerliyo işte, plotline da ilk animeden bayağı farklı. Bence Brotherhood daha güzel, ama kişiden kişiye göre değişir tabi. ki Brotherhood çıkana kadar ilkine hastaydık doğal olarak. Ün olarak ta aynıdır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bence mangadan ayrıldığı yere kadar eskisini, sonra brotherhood'u izle. Brotherhood'un başları baya hızlı geçiyor, ilk kısımlar eskisinde oldukça detaylı birşekilde anlatıldığı için.O yüzden brotherhood'un başları baştan savma hissetirebilir. Eskisi mangadan ayrılınca brotherhood'dan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 e abi nerde konu ayrılıyo nerde ayrılmıyo bilmiyorum ki :) Brotherhoodu izliyorum ara ara, bahsettiğim gibi fazla çocukça geliyo da Champloo'yu edinene (ve daha sonra önerdiğiniz diğerlerine geçene) kadar vakit geçirtiyor. Belki araya birkaç anime daha soktuktan sonra geri dönüp orjinalini de izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 verdiğiniz linkden lodoss war diye bir anime buldum,biraz izledim aslında fena değil ama berserk ve claymore dan sonra biraz kötü geliyor. onun dışında bence fullmetal alchemist'in ilk versiyonu çok daha güzeldi iki dünya arasında geçiş felan 1.dünya savaşından sonra ki hal,yerde hitlerin posteri,daha fazla duygusal sahne hani atmosfere kaptırmıştım kendimi diyebilirim.ikincisi biraz sönük geldi açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 lodoss war'ın bir adet film uzunluğunda tek şeylik animesini izlemiştim zamanında, bir frp grubunun macerasını anlatıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar