Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

xaty

Öne çıkan mesajlar

aynen bende üst filan oynamıştım. ama unuttuğum iki şey vardı tabi.
Biri bursanın artık hedefi kalmadı ikincisi bunlar ankaragücü yle kardeş takım ayağına birbirlerine yatıyolar.

Ve evet süper lig den nefret ediyorum bu kadar paralarla bu kadar kalitesiz bir lig nasıl olabilir ? gz..
Sosyal ağlarda paylaş

Kasımpaşa maçı bitince deplasman ekibini stadtan salmamışlardı. Sonra Kasımpaşalılar gelip kardeş takım bunlar, olay çıkmaz ıvır zıvır diyince polisler fazla bekletmeyip salmışlardı. Sonra Kasımpaşalının biri gelip atkımı istedi, kardeş mardeş taktınız iki tane tebrikler dedi adam. Garip geldi :D

Hadi bi yere kadar tamam da maç başladıktan sonra fazla uzatmamak lazım maç bitene kadar. Hem sahaya kötü yansıyor, hem oyunu bozuyor, hem oyuncuları ve sonucu etkiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

interperez said:

aynen bende üst filan oynamıştım. ama unuttuğum iki şey vardı tabi.
Biri bursanın artık hedefi kalmadı ikincisi bunlar ankaragücü yle kardeş takım ayağına birbirlerine yatıyolar.

Ve evet süper lig den nefret ediyorum bu kadar paralarla bu kadar kalitesiz bir lig nasıl olabilir ? gz..

4 maçlık kupon yaptım. Rusyalardan Portekizlerden maç buldum. Hepsini tutturdum. Bursa'dan yattım. Üzücü tabi. Çifte şansı denemeyi düşünmüştüm aslında 1/x şeklinde fakat oranı çok az lan bunun bursa yener heralde diyip ihmalkarlık yaptım. Hrrhr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...