Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 onur sakatlandığı anda ilan etti zaten fener şampiyonluğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 aha 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Vay arkadas bu trabzon tam bizim takimin tersi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ulan herifler yine attı son dakkada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 macın tamamını izledim adamlar cidden iyiler dk 90 hala paslasarak oynuyorlar burak umut cok iyi dribling yapıyorlar ama ikisi de sut özürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bursaya takilir mi acaba fener sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Umut'u kim forvet yapmış ya.Adam gol atamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tsnin ilk golü ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Red said: tirabzon hep çevirdi çevirdi maçları ama bu sefer çeviremez fener şampi :) helal yine çevirdiler.ama patlıcaklar bi gün :) gs maçında patlarlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 "İlhan Cavcav" said: Devre arası birkaç tane Trabzonlu futbolcu soyunma odamıza girip oyuncularımıza satılmış köpekler diye bağırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 gs satar maçı problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bursa-Ankaragücü maçını izliyorum da ne sıkıcı maç oluyor arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 benjani said: "İlhan Cavcav" said: Devre arası birkaç tane Trabzonlu futbolcu soyunma odamıza girip oyuncularımıza satılmış köpekler diye bağırdı http://img.mynet.com/ha/cavcav_fener_200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bursa gibi bi takıma güvenip kupon yapanda kabahat:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 aynen bende üst filan oynamıştım. ama unuttuğum iki şey vardı tabi. Biri bursanın artık hedefi kalmadı ikincisi bunlar ankaragücü yle kardeş takım ayağına birbirlerine yatıyolar. Ve evet süper lig den nefret ediyorum bu kadar paralarla bu kadar kalitesiz bir lig nasıl olabilir ? gz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ben şu kardeş takım ayağına yatma muhabbetini anlamıyorum. Arkadaş futbol takımları kardeş değil ki tribünler kardeş. Hatta maçı izlediniz mi bilmiyorum ama, Ankaragücü atak yaparken, normal bi şekilde ıslıklıyordu Bursa tribünleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 diyarbakırspor olsaydı uzaklaşmazdı bu kadar liderlikten bursa. Kısmet degilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Kasımpaşa maçı bitince deplasman ekibini stadtan salmamışlardı. Sonra Kasımpaşalılar gelip kardeş takım bunlar, olay çıkmaz ıvır zıvır diyince polisler fazla bekletmeyip salmışlardı. Sonra Kasımpaşalının biri gelip atkımı istedi, kardeş mardeş taktınız iki tane tebrikler dedi adam. Garip geldi :D Hadi bi yere kadar tamam da maç başladıktan sonra fazla uzatmamak lazım maç bitene kadar. Hem sahaya kötü yansıyor, hem oyunu bozuyor, hem oyuncuları ve sonucu etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ahaha maç oynanmadan 6 puan direk aynen. Ama bu senede ilk yarıda antep maçında antepliler hakeme bir sürü şey fırlattılar gene 3-0 hükmen bursa aldı maçı. Olayın aynısı ts-kayseri maçında yaşandı ama kayseri 3-0 hükmen galip gelemedi.neyse.. /nerf bursa asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 interperez said: aynen bende üst filan oynamıştım. ama unuttuğum iki şey vardı tabi. Biri bursanın artık hedefi kalmadı ikincisi bunlar ankaragücü yle kardeş takım ayağına birbirlerine yatıyolar. Ve evet süper lig den nefret ediyorum bu kadar paralarla bu kadar kalitesiz bir lig nasıl olabilir ? gz.. 4 maçlık kupon yaptım. Rusyalardan Portekizlerden maç buldum. Hepsini tutturdum. Bursa'dan yattım. Üzücü tabi. Çifte şansı denemeyi düşünmüştüm aslında 1/x şeklinde fakat oranı çok az lan bunun bursa yener heralde diyip ihmalkarlık yaptım. Hrrhr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 lawl. bende tek bursadan yattım. portekiz/rusya aynen tuttu.neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Abi bursa beraberliğini bilip braga maçını bilememek üzdü beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Antalya'nın stad sorunu üzerine antalya stadını istiyor diye kampanya başlattık. bir şekilde yardımcı olmak isteyen arkadaşlar twitter da #antalyayahemenstad yazars güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ertuğrul sağlam ile 3 yıl uzatılmış sözleşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ilk 4 de olmayı basarı olarak gördügü sürece basarılı olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar