Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 smedley said: SWG PLAYERS - OUR NEXT GAME (not announced yet) IS DEDICATED TO YOU. Once we launch it... you can come home now. https://www.reddit.com/r/EQNext/comments/1w2lu2/im_john_smedley_president_of_soe_amaa/cey4zhx h1z1 için yazmıştı bunu sonra silmiş entryi keko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 eq2 cektim 10 saat, girdim 23 saniye, uninstall 32 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bir sinkaf et git kanuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sinkaf nedir diye bakip ogrenmek zorunda biraktin. eq2 den daha eglenceli idi o anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 olm oyun yok ve bence bu mevcut en iyi seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 single var, konsol var, handheld var.. var da var. yeter mmo :P wildstar gelecek iste onu bekle en kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bu iptal olacak büyük ihtimal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 wildstar gelecek derken :S, o oyun cikali cok olmadimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 f2p olacak manasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Top yekun firlatip atacam PC yi assagiya. Bir haftadir evdeydim, oynayacak hic birsey bulamadim. Bir tane sci fi themed mmo arandim durdum ama yok, cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Anarchy online çok iyi di ya O sıra yurtdışındaydım swg yi kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Halbuki başlığa bir umut ile girmiştim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Cancelled :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 officially beklediğim mmo kalmadı end of an era Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 bemre said: Evet arkadaşlar oyun patlar https://twitter.com/DaveGeorgeson/status/565587111353778179 şuradan belli etmişlerdi zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 http://www.gurmeyemektarifleri.com/wp-content/uploads/2012/09/patates.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 uleeyn duygusal cancel etmiş adamlar, ortaya bi bok çıkartamıyoz seriyi rezil etmeyelim demişler kısacası :p Güzel duruyordu halbuki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ulan :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 landmark'ı da kapatıyorlarmış. ne scam döndü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 abi. Zombie Survival MMO'ların geleneğinde scam olduğu için bu adamları convert etti resmen. Çoğu kişi şikayet de etse sony bünyesindelerdi ve scam yapamazlardı. H1Z1 dediler, dedim ki sony bu scam yapamaz. Adamlar gitti sony'den ayrıldı, Daybreak diye firma kurdu. H1Z1 release olamadı, scam'e dönüştü, diğer bütün projeleri de kapattılar. Zombie Survival laneti diye bişey var galiba abi. En büyük firmaları bile scam'e itiyor. Lanetli genre anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 bu adamlar yasal olarak sorumlu tutulmadığı sürece bu devran böyle gider. para toplayıp, projeyi patlatmanın bir bedeli olmalı. olmayınca işte çarpılan ve çarpanlar kalıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 niye iptal oldu ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 mmo genresi ölü çünkü 10000'de biri maliyetine kart oyunu yapıyorsun daha karlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar