Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 hakkaten de şöyle iyi ve böyle kötü yani. ama iyi ya, iyi olacak yani. da ben hala landmark ile next'in bağlantısını kuramadım, tamam landmarkta template yapcaz nexte aktarabilcez felan da o zaman landmark building tool olsun direk, content var ama oyunda falan. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 key lazım ya da account :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Landmark oynayan varsa bragor nickini ekleyebilir. Biz 4 kişi falan oynuyoruz. Bilmeyenler için eq next landmark isim değiştirdi sadece landmark oldu. Oyun baya baya iyi, minecraft seven hastası olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 en son bilinen öyle değil yalnız, next ayrı oyun landmark ayrı oyun şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Next mi landmark mı bu beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 next betaya girmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Landmark betasına mı seviniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 sanırım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 olm grappling hook ne eğlenceliymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 dreagloth olarak geldim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Evet eq next ile ew next landmark ayrı oyunlar. Kafa karışmasın diye landmarktan eq next ibaresini çıkardılar. Landmark betada ve daha sular falan eklenecek, biz eq nexte eklediğimiz herşeyi landmarka koyacağız dediklerine göre eq next 2 seneden önce çıkmaz. Landmarka eklencek çok şeyvar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 sağlam sistem yiyor sanırım, oyun açıldığı anca benim pc bağırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 En son patch ile physix motorunu aktivite ettiler ufak parçacıklar falan. Optionstan onu kapatınca daha makul oluyor. Gölgeleri falanda düşük seviye yapınca anca. Close betada çok optimizasyon beklememek lazım. Suları ekleyince ne olacak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 yaptım bi işsizlik http://i.hizliresim.com/1P29zD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Bi bulamadim sunun beta key'ini :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 son umudum bu oyun. bu da sıcarsa zaten mmo oynamayı 3 sene once bırakmıstım. artık adlarını bile anmayacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Bir Landmark beta key daha ; E3PP3HZZCZRZAPUXP9CF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 refund ettiydim 2-3 ay once, ucuzcu tier aldim simdi gene hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Acaba ne zaman çıkacak everquest nextin alphası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Pax'da hiç konusu geçmedi benim bildiğim kadarıyla. Sanırım Ağustos ayında Sony'nin fuar gibi bir şeyi oluyor. Orada bahsi geçebilir. Oyun Q3-Q4-2015'den filan önce asla çıkmaz kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Sanırsam bu Landmark ve asıl oyunun ekibi farklı. O yüzden oyun beklenenden hızlı gelebilir. PS4'e de aynı anda çıkartmak istiyorlar. Bir de SOE akıllanmış gibi. MMOların konsollara gelmesi bunu tetiklemiş olabilir. Yıllarca alpha/beta piyasaya sürdükleri oyunları oynattılar millete, şimdi hiç bir şeye tarih bile vermiyorlar, bitince çıkacak falan demeye başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 2016 yi bulur herhalde next Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Bu ne ya ? 4 weapon abilities? and 4 'utility abilities Ne oluyor neyapıyorlar gw1 mi yapıyorlar olmaz olamaz Bu kadar beklentim olan bir oyuna Yapmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konsol'da da olacağı için fazla tuş beklememek lazım zaten. İlk oyunlara göre çok daha basit bi UI yaparlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 geldi betam, ne yapiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar