Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 O zaman kesinlikle hemen almalısın abi, yapabileceklerinin sınırı yok zira. Bu arada oyunda optimizasyon pek yok. Her şey ultrada 40-45 fps alıyorum ben ama arada 9'a falan düşüyor 5-6 saniye, i7 2600K 4.60GHZ ve GTX780 ile, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Sparkcaster said: şu an cidden alırdım askere gitmicek olsam landmarkı ya. Abi al oyna refund et direk refund kabul ediyorlar, herkes alpha'dan memnun kalmak zorunda değil diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 tam planetside 2 işte dsfg 60 fps'den 10 fps'ye, oradan 30'a oradan 100'e gezindiğin tek oyun. benim canımı sıkan landmark ile next'in birbirinden bağımsız olması. ileride birleşseler, next oynarken build moduna geçsek landmark açılsa, aynı world'de olsalar çok hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yapılan evlere baksanıza, gayet alınası var.insan sıkılmaz onları yaparken.59 dolar çok fazla şu an bana o yüzden almıyorum, yoksa dakika durmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 20 dolarlık olanı alınabilir. En fazla bir ay sonra başlamış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 31 Marta çok var. Zor tutuyorum kendimi, 59 dolarlıktan almamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 f2p oyuna okadar para vermek anlamsız, sırf bir ay fazla oyun oynamak adına. Üstelik 31 Mart'tan önce de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 alın da destek olun adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Valla SOE'nin çok desteğe ihtiyacı yok da, yine de bir pack alınır elbet, ki aldım zaten. Destek vermek isteyenleri The repopulation'a bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ev yapımı için bende mutlaka denerim. Nedense oyunlardakı en büyük fantazim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Gerçi bu da sadce co-op tan mı ibaret yoksa mmorpg mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 co-op da yok sanirim.. single player world building. ilerde burada yapilan seyler sony tarafindan eq nexte aktarilabilir diye biliyorum. emin degilim sadece hatirladigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ya bunu öyle klasik mmo gibi düşünmeyin. Abi hiç mi ilginiz olmadı mine craft'la. Onun über über über cilalı hali işte. Hatta mine craft'ın hayatta kalma modunda bir sürü yaratık falan kesiyorsun, bunda o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 valla olmadi :( bir kac kere denedim ama tutunamadim pek. mine craftda gene server falan kurmaca var bunda varmi o olay yoksa tekmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Burada yaptığın şeyler EQN'ye transfer edilebilir. İtem Shop'ta satılabilir ve sen satıştan %40 pay alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Hayır benim mine craft'la olan ilgim de oğlumdan kaynaklanıyor. Ben de oynamaya tahammül edemiyorum, ama o oynarken izliyorum. İşte belki bunun grafikleri ve dinamikleri daha güzel olduğu için oynayabilirim diye düşünüyorum. Bina, falan filan yapmak biraz insanın içinde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ray sistemi yapıp gezebiliyor musun? hayırsa kalsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Exodous said: Burada yaptığın şeyler EQN'ye transfer edilebilir. İtem Shop'ta satılabilir ve sen satıştan %40 pay alabilirsin. Ben EQN i öğrenmek istiyordum. Mmorpg olacak o değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 landmark = mmo cilalanmıs minecraft. direk developer ının yazdıgı seyler vardı gecen bir twitch kanalında sorulara cevap olarak. landmarkta yapılanlar next e aktarılabilecek. yapılan blueprintler satılabilecek. oyunda pvp tagi olacak. isterseniz claimli zonelarınızı pvp e acabileceksiniz. moblar olacak. yer altına gittikce acayip seyler olacak. currency olacak ve uo nun idoc benzeri bi sistemi olacak upkeep odenmezse zonedaki seyler yıkılabilecek/claim ele gecirilebilecek. private server olmayacak(planlarında yokmus ama belki cok ilerde dedi) landmark sadece mmo olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Abi landmarkta yaptığım evin blueprintini alıp Next'e aktarıp buradaki hırbolarla kurduğumuz kasabaya dikebileceksem, evlere baskın olacaksa pvpler dönecekse evlerimizin etrafında, evleri pvp'ye yatkın dizayn edeceksek 200 dolar olsa da veririm şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Valla su haliyle gayet mesgul tutuyor falan..ama eger pvp namina azicik birsey bile olsa cozutur oyun ehu.. Cunku PVP haric su anki vizyon UO/Minecraft kafasinda. Haric dedim, cunku bilgim yok pek gelecekte pvp ne olacak... Heh..kazayim ben o halde, craftingde RNG var hatirlatayim..craft ettigin bir pickaxe cok yavas, ayni crafti 2ci yaptiginda baya statleri farkli, hatta legendary falan cikarabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Sparkcaster said: şu an cidden alırdım askere gitmicek olsam landmarkı ya. ne zaman gidiyosun lan ? ben de ağustos'ta gideyim diyorum. keşke bunu öm atsaydım ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Lan eve gitsem de kazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 pipi bekliyoruz senden kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar