aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 vatsaptan gondericem ben sana fotosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 EQN alphası daha başlamadı galiba abi ama aynı mantıklı olacak işte, başladığında 60 dolar üstü paketlere access verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi yanlış konudasın GW2 yi hypelaman lazımdı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ben aldım ya 20 dolareslik paketi. Ben oynamasam oğlan oynar. Minecraft'tan başka oyun görsün, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ilgili başlığa yazdım onu da asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Su anda esas MMO olan EQNEXT betasina giremiyorsunuz para ile. Ancak signup edip bekleyeceksiniz. EQNEXT:Landmark ise alfa seviyesinde, baya oynanabiliyor, ama eksik cok ve alfa. en ucuz 59.99 basip girebiliyorsunuz, yada 31 martta closed beta 19.99basip girebiliyorsunuz. EQNEXT ve EQNEXT:Landmark, iki ayri oyun ama birbirleri ile baya iciceler. ikiside f2p cikacak, release tarihi bilinmiyorre EQNLandmark bu yaz sonuna baya baya eglenceli hale gelir, bu hizla dev'ler calisirsa. Simdilik baktigim kadari ile forumlarda, VoD'larda, Devler baya iyi gibi gozukuyor..eski kafali biraz, superstar egosu yok, Game Designer'in kendisi ederiz no problem demisler o yetti bana zaten.. Edit: Hatirlatayim, Landmark baya ciddi Minecraftin Massive serverli olani ve "bence" daha fazlasini sunacak gibi...Uzun, cok uzun sureden sonra ilk kez bir mmo sistem gereksinimi isteyecek gibi duruyor. 64bit OS ve PC only. Konsol falan dusunmuyoruz demisler, oynarken gordugum kadariyla zaten klavye/mouse sart oyuna ehuh.(tu) Edit2: SWG de "explore" kafasi ile orman olsun kurak mekan olsun..dolanirken hissettigim duyguyu aldim ben inceden, npc/moblar yok henuz, ama elalemin yaptigi eve girip onun crafting itemini kullanmak falan iyi baya heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Anladım mersi. Şu anda otistik gibi kazıp bina yapmak çok zor geliyor, daha fazla havuç göstersinler o zaman düşünürüm Landmark'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 landmark bize göre değil ya asdsadasd EQN gelsin de şuursuzca oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 BANA GÖRE :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 YA BIRAĞHK NE İNŞA EDECEĞİNİ BİLMİYORUN SANKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 consla kermite paticik olarak almak gerek aslında çok enteresan tasarımlar çıkar asdadsadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bu yetersizler bişey yapamaz, minecraftta ne yaptılar bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Xaenin said: Şu anda otistik gibi kazıp bina yapmak çok zor geliyor kermit said: BANA GÖRE :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sehre tasininca icindeki koyluyu oyunlarla tatmin ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Hiç maynkırat oynamadım ama bu eq fena diil gibi, mart ayında alınır 20 dolarese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 mine craftta dandik bi roller coaster yapmıştım lan 3 saat uğraşıp. sonra binip 3 dk dolanmıştı canım sıkılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi bina yapıyoruz landmarkda sonra noluyor peki? bi ağaoğlu falan olabiliyor muyuz yoksa ehe yaptım oldu mu diyoruz sadece nedir? Not: ben de minekıraft oynamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Gerçekten güzel bir şeyler yaparsan satabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ultimada bina yapınca napıyosan onun gibidir heralde. evin var lan kendi yaptığın. arkadaşların gelir çay içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 vay satıyorsak iyiymiş. evde çay içmek. yoo yoo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 2 farklı oyun neden onu anlamadım.nereyi kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Yani oyunda ekonomi olacak kesinlikle..Normalde kaptigin bir topraga, senin evin dibine baskasi bina dikemiyor..bu Guild olayi olunca muhtemelen kasaba yapilir. Bakalim vaatleri baya buyuk, ve bence bu motorla yapilmamasi icin hicbir sebep yok + verdikleri vaatler dolayli yoldan esas EQNext'de zaten olacak ve onu besleyecek seyler. Kisaca innovatif bir haltlar oluyor, takipte kalalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi işte yaptığım eve kestiğim herifin kellesini asabildiğimde ben oyuna para veririm, ondan önce gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ay neyse ya ayıp oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Xaenin said: Abi işte yaptığım eve kestiğim herifin kellesini asabildiğimde ben oyuna para veririm, ondan önce gerek yok. peace bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar