nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bir de benzin tuvaleti duvarlarındaki selçuk erdem karikatürleri var. Zaten erkeğiz, hani ayakta yapıyoruz işimizi, bir de güzel kafayla karikatürü okuyup kahkaha atınca doğacak pisliğin kime ne faydası var? Koyulur mu erkekler tuvaletine karikatür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Xaenin said: Deren gibi cadde bebeleri. ahaha lan kaan 22 senedir caddenin dibinde yaşıyorum sen 2 senede benim 10 katım gitmişindir bi git derler adama sdfds o diil de napıosunuz siz onu söyle sen. ben olmayınca king falan da zevksiz oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Xaenin said: Bi de cadde insanının çoğu gerizekalı 17'likler olduğu için yanlış hamle. Avrupa yakasından çıkmaması lazımdı Pi'nin. e zaten cafe pi ve k.b.'nin ortalama müşteri kitlesi de 16-18 yaş arası? 17likler tam hedef kitle işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 giderim, gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sadgria kapanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sangria ama onun adı=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sandniggeria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sadgria daha seksi duruyo ama, kapansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sadıkaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Gilean said: Xaenin said: Deren gibi cadde bebeleri. ahaha lan kaan 22 senedir caddenin dibinde yaşıyorum sen 2 senede benim 10 katım gitmişindir bi git derler adama sdfds o diil de napıosunuz siz onu söyle sen. ben olmayınca king falan da zevksiz oluyormuş. Sensiz istanbulun bir keyfi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 fede said: açmayın dedeler hasfuhausfhfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Xaenin said: Gilean said: Xaenin said: Deren gibi cadde bebeleri. ahaha lan kaan 22 senedir caddenin dibinde yaşıyorum sen 2 senede benim 10 katım gitmişindir bi git derler adama sdfds o diil de napıosunuz siz onu söyle sen. ben olmayınca king falan da zevksiz oluyormuş. Sensiz istanbulun bir keyfi yok :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 cuma günü hizmete giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 namazdan sonra oradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 suadiye taps zaten 2 senelik hizmet hayatının son senesinde oldukça bozulmuştu. yerine pi lounge açılması iyi olmuş tabi ama taksimdeki gibi tıkış tıkış olacaksa hiç olmasın. apaçi dolacaksa (benzin en güzel örnektir herhalde buna.) yine hiç olmasın. biraz sakin bi pi lounge olur inş. tabi bi de ramazan ayında açılış yapmak ne kadar akıl karı tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 2 sene once evlenmeden evvel, annemlerle suadiye deydim bende, bu taps dediginiz marmara butik hotel in altindaki yer dimi bole sokak gibi bir sekilde giriliyor vs.. 1 kere gitmistim oraya.. ben ilk acildiginda evimin tam karsisindaki havelka ya cok giderdim (suadiye dekine).. o saskindaki benzin guzel gibi de, haftasonu hic gitmedim hep hafta ici gec saatlerde ugradim.. c.bostandaki cok fena yalniz. bide benim bildigim benzin, sevgili kadikoy bel. baskanimizin akrabasinin, o sebeple kisin falan kapanacagini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 an itibariyle bıraktım çalışmayı çok da iyi yaptım oooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bu aralar giderseniz garsonların hatalarını görmemezlikten gelmeye çalışın çünkü kendileri günlerdir: 90 metrekarelik derzleri elleriyle kazıyorlar, bahçeden taş topluyorlar, taş taşıyorlar, taşları kezzaba yatırıp beyazlatıyorlar, taşları geri taşıyorlar, daha çok derz kazıyorlar, gece bekçiliği yapıp, peynir ekmek domatesle idare ediyorlar sonra da önlüklerini takıp garsonluğa çıkıyorlar. arada canlarına da tak ederse özveri, pi ruhu gibi şeylerle kandırılıp devam ediyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 her işletme böyle zaten ne var bunda? türkiye burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 süper mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 meşru kılmadım tüm türkiyeyi eleştirdim şampiyon merak etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 açıldı dimi? :D bi de telefonunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar