Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksi(ci) nereye şikayet edilebilir?

Bella

Öne çıkan mesajlar

valla taksicilerin %70i insan olmadıkları için neler yapmadılar ki.

para üstünü vermeyip kaçan, yağmurda çamurda kısa mesafa diye almayan,bağdat caddesinden göztepeye ümraniye üzerinden getiren, gideceğiniz yeri biliyorum diyip ölümüne dolaştıran, randevum var diye taksi durağından taksi çağırınca hemen gönderiyoruz diyip göndermeyen geç kalmamı sağlayan...
ooo yani.
sabrım taştı devamlı bunlarla uğraşıyorum.

bundan öncekilere yapılacak birşey yok da,
ben bundan sonrakiler için sormuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

Taksici bela oluyo da 12yi 20 isteyeni görmedim ben de hiç. "Madem bozuğun yok 10 vereyim" diyecen işte. Kız olduğun için kolay lokma görüp abartıyolar tahminen.

En ideali korsan taksi valla. Fiyatı belli baştan, dolaştırması zararına. Durağı belli, arabası temiz, magandası daha az. Yağmurda almam muhabbeti yok
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Taksici bela oluyo da 12yi 20 isteyeni görmedim ben de hiç. "Madem bozuğun yok 10 vereyim" diyecen işte. Kız olduğun için kolay lokma görüp abartıyolar tahminen.

En ideali korsan taksi valla. Fiyatı belli baştan, dolaştırması zararına. Durağı belli, arabası temiz, magandası daha az. Yağmurda almam muhabbeti yok

bize de tavsiye edin korsan taksi biz de arayalım..

lan dün taksi beklemekten imanım gevredi. beyzadeler mesafeyi beğenmiyorlar bir türlü..

100milyörluk yola mı gideceğim ben be?
Sosyal ağlarda paylaş

her gün kullandığım 2 durak var biri evden giderken öbürü eve dönerken. geçen bindim yakın bi yere gitcektim adam dedi gidemem oralara ben binersin minibüse takır takır gidresin falan böle laga lugalı konuştu dedim böle şey olur mu nası iş yapıon sen dedi bizde böle falan artis sonra gittim durağa dedm bn her gün burdan biniyorum bu nası adam falan adama dedi gerkeni yapcaz falan sinirlendi baya durağın reisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...