Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 evet. nereye şikayet edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sorun servis mi yoksa taksicinin kendisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 dinliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 http://www.tsof.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 durak taksisiyse durağına edersin. iyi duraklarda kulağını çekerken çoğu durakta tamam tamam die olayı geçiştirip bitiriyorlar. Yoldan geçen random taksiyse tsof'a şansını zorlayabilirsin ama pek sallamıyorlar bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Plakasını aldıysan polisi ara, çarpıp kaçtı de. Çok temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bi de taksici naptı o da önemli kısa mesafe diye mi almadı? parayı mı fazla istedi? küfürlü konuşup rahatsız mı etti? dolaştırdı mı? taciz mi etti? çarpıp mı kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 valla taksicilerin %70i insan olmadıkları için neler yapmadılar ki. para üstünü vermeyip kaçan, yağmurda çamurda kısa mesafa diye almayan,bağdat caddesinden göztepeye ümraniye üzerinden getiren, gideceğiniz yeri biliyorum diyip ölümüne dolaştıran, randevum var diye taksi durağından taksi çağırınca hemen gönderiyoruz diyip göndermeyen geç kalmamı sağlayan... ooo yani. sabrım taştı devamlı bunlarla uğraşıyorum. bundan öncekilere yapılacak birşey yok da, ben bundan sonrakiler için sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ha bi de mükemmel yuvarlamaları var tabi, 12 tl falan tutunca 20 alıp bozuğum yok falan demeleri standart oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 motor al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hayatım boyunca hiç bi taksiciyle sorun yaşamadım ben mi çok şanslıyım siz mi şanssızsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Taksici bela oluyo da 12yi 20 isteyeni görmedim ben de hiç. "Madem bozuğun yok 10 vereyim" diyecen işte. Kız olduğun için kolay lokma görüp abartıyolar tahminen. En ideali korsan taksi valla. Fiyatı belli baştan, dolaştırması zararına. Durağı belli, arabası temiz, magandası daha az. Yağmurda almam muhabbeti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 5 tl lik yuola 7 tl gleince (hep gidi pgeldiğim yer) tarifede koskoca "2" yazmasına rağmen "zam geldi" diyen taksici.. yatacak yeri yoktu şoförler odasına plakasını verdim hatta bir yerlerde duruyor hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Benim arabasına bindiğim taksiciler hep çok kral oldu. Bi de pazarlık yapıyorum binmeden, 22 liraya 10 lira falan verdiğim oluyo sık sık. Öğrenci muhabbeti yapıp adamın gözüne girince otobüse binmeye gerek kalmıyo sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Senden az alıp cezayı başkalarına kesiyolar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Evet olabilir. Özür dilerim Babacum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 //-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 nereye şikayet edilir söyleyip kaçacaktınız ya ille başından geçen olayı anlattırcaksınız yani euhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 barınaktan çağır taksiyi, problem çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Rewendor said: Taksici bela oluyo da 12yi 20 isteyeni görmedim ben de hiç. "Madem bozuğun yok 10 vereyim" diyecen işte. Kız olduğun için kolay lokma görüp abartıyolar tahminen. En ideali korsan taksi valla. Fiyatı belli baştan, dolaştırması zararına. Durağı belli, arabası temiz, magandası daha az. Yağmurda almam muhabbeti yok bize de tavsiye edin korsan taksi biz de arayalım.. lan dün taksi beklemekten imanım gevredi. beyzadeler mesafeyi beğenmiyorlar bir türlü.. 100milyörluk yola mı gideceğim ben be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bende taksicileri çok severim.minibüscüleri sevmem taksiciler iyi insanlar olur genelde.herturlusu mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bizde taksici esnafına verilecek kız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 her gün kullandığım 2 durak var biri evden giderken öbürü eve dönerken. geçen bindim yakın bi yere gitcektim adam dedi gidemem oralara ben binersin minibüse takır takır gidresin falan böle laga lugalı konuştu dedim böle şey olur mu nası iş yapıon sen dedi bizde böle falan artis sonra gittim durağa dedm bn her gün burdan biniyorum bu nası adam falan adama dedi gerkeni yapcaz falan sinirlendi baya durağın reisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 aquila said: barınaktan çağır taksiyi, problem çıkmaz. barinak ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar