Holy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Neyin virali bu gene? http://www.facebook.com/video/video.php?v=103513103040663#!/pages/Ben-Asli-beni-bul/144630135555400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 abi bu viral olmayabilir kollar patlıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ahah tarif ettiği tip çok ortalama bir tip, ordan direk virali yapıştırdım ben. sen misin yoksa ozan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ya da miller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 miller herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 aa miller virali lan işte. resmen uykusuzluktan dikkatim şaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 miller virali işte bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 asmalı mescit virali bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genji Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 viral olabilir ama esas sormamiz gereken ya viral değilse ? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 millerla kafa oluyosa tuborg kırmızıya gider bu kız . :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 miller varili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 kız 2 yıl sonra bbw olacak seveni için kaçırılmaması gereken fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 lan ne milleri, bildigin bolulu recep usta bu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 said: çok tatlısın sen yaa (: Allah sahibine bağışlasın şirinlik muskası gibisin (: bulsun seni yüffeeen.. bol şans bunu da spamlamış arka arkaya biri hahha. said: MİLLER IN YENİ REKLAMI '' BEN ASLI BENİ BUL '' MİLLER FİRMASININ YENİ REKLAMI OLAN "BEN ASLI BENİ BUL" PROJESİNİN ALTINDA NE YATIYOR? BU PROJE DAHİLİNDE EKLENEN ADRESE GÖNDERİLEN MİLLER BİRALI FOTOĞRAFLAR YENİ REKLAMDA MI KULLANILACAK ? İŞTE ......BU SORU İŞARETLERİNİN ALTINDA, YAPILAN BİLİNÇALTI REKLAMIN BİZİ SAF YERİNE KOYDUĞUNU SİZLERE SÖYLEMEK İSTERİZ. YANLIŞ ANLAŞILMASIN; İNSANLARIN BİRA İÇMESİNE BİZ BİRŞEY DİYEMEYİZ AMA MILLER GİBİ BİR ALKOLLU İÇKİ FİRMASININ SIRF SATIŞLARI ARTSIN DİYE KADIN OBJESİNİ KULLANARAK BÖYLE REZİL VE UCUZ BİR REKLAM YAPMASI HİÇ HOŞ BİRŞEY DEĞİL. MILLER FİRMASININ YETKİLİLERİNEDE ŞUNU SÖYLEMEK ISTIYORUZ; GENÇ KIZLARIMIZI BİLİNSİZ GENÇ ERKEKLERİMİZE KARŞI KULLANARAK REKLAM YAPMAK SİZE YAKIŞMIYOR VE ŞUNU BİLİNKİ YURT DIŞI SERMAYEYE BİR GRAM KATKIMIZ OLMAYACAKTIR. REKLAMINIZLA VE SAYFAYI TAKİP EDEN UYURGEZERLERLE SİZE MUTLULUKLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 tamam da kafan güzelken bu kızla muhabbet etmiş olsan bile hatırlamak istemessin ne foto göndermesi. koca miller başka kız mı bulamamış şişko bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 çok güzel olsaydı çok belli olurdu. bu daha olabilecek bişey. gerçi hala çok belli bari şişko ama oyunculuğu iyi olan birini bulsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Çok kötü ya izleyemedim 5. saniyeden sonrasını. Bundan sonra viral reklam yapcak olanlar daha gerçekçi oyunculuk yapan birini bulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bence oyunculuk fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 virallll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bu kizi dovsen yararli ya burnuna vursan kirilir burnu ole miy my konusmaz burnunda et var cunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 böyle bi film vardı adam gazeteye ilan veriyordu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 berrbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 post-cinderella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 asmalı mescit reklamıda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 asmalı mescit tek bir mekan değil ki, onlarca mekan var. birleşip reklam vermeleri çok mantıklı gelmedi. küçük beyoğlu olsa olabilirdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar