Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 OHA liverpool-Trabzon yuh daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Yalnız şaka maka Trabzon eleyebilir poolu. Adamların antrenör gitti oyuncular satılık takım kaos içinde, orta sahada adam kalmadı iskelet çöküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Yanlız Rosenborg çıktığında kimki demiştik zamanında 3 çektiler gönderdiler. Adamlar sonra senelerce iyi işler yaptı. Sevmiyorum iskandinav takımlarını =P Hiç olmazsa donmadan gidip bitiririz işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Frantic said: BiTcH_oFBaT said: Trabzon turu geçer bence. Liverpool satılık takım. huzursuzluk var fena. trabzon eski ruhu ile oynarsa geçer turu ikinci 8 vakası olabilir ingilterede. hiç bi'şey olmaz. bizi yıkan adamların çoğu yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 BiTcH_oFBaT said: hiç bi'şey olmaz. bizi yıkan adamların çoğu yok artık. bizi yıkan şanstı abi adamlarda değil adamın kıçına başına çarptı gol oldu o maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 olsun benayun filan gitti sonuçta :D kağıt üzerinde güçlü sadece pool. Ayrıca trabzon'u küçümsiceklerdir. Bu da trabzon'un avantajına. Şenol Güneş olmasa bu kadar olumlu konuşmazdım o da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ajmet said: young boys a da tottenham cikmis oh olsun onlara sizmisiniz bizi eleyen :P onlar elemediki siz elendiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Tenekeadam said: Yalnız fener PAOK çekerse bu formuyla zorlanır. Trabzon liverpool çekmezse kafa kafaya oynar diğerleriyle gibi geliyor bana. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Tenekeadam said: Tenekeadam said: Yalnız fener PAOK çekerse bu formuyla zorlanır. Trabzon liverpool çekmezse kafa kafaya oynar diğerleriyle gibi geliyor bana. : ) caner abi bi kupon ayarlayalım hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bi yanakta paok alır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 o değil de en zor fenerin işi, fener de trabzon da elenir, trabzona kimse neden elendin demez de fener karışır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi fener elin yunanına da elenmesin artık yeter ya iyice rezil ettiler ülkeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 http://ntvspor.net/haber/futbol/21213/liverpool-ile-34-yil-sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 PAOK affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 fener paoku eler.fenerin elenmesi için rahat kazanabilceği bir rakiple oynaması lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Liv'pool kaosta filan değil abi naptınız, oynadıkları takım TS sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 of zor kura çekmişiz ilk defa. :p Paok eler bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 paok tribünlerinden görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Darksun said: Yanlız Rosenborg çıktığında kimki demiştik zamanında 3 çektiler gönderdiler. Adamlar sonra senelerce iyi işler yaptı. Sevmiyorum iskandinav takımlarını =P Hiç olmazsa donmadan gidip bitiririz işi. 3 çektiler ama hiçbişi oynamadan çektiler bizim salaklığımıza, sonra biz de burada onlar 3 çektik hatırlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Liverpool TS'yi üzecek, umarım yine fark söz konusu olmaz. PAOK feneri çok net geçer (umarım yanılırım). Helsinki zorlamaz gibi bjkyi, ben asıl 2. metalist vakası olmasından çekiniyorum bizimkilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Pyro said: Liverpool TS'yi üzecek, umarım yine fark söz konusu olmaz. PAOK feneri çok net geçer (umarım yanılırım). Helsinki zorlamaz gibi bjkyi, ben asıl 2. metalist vakası olmasından çekiniyorum bizimkilerden. geçti gitti artık o metalist.. olmasıda normal olmamasıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Galatasaray için demiştim ben o metalist olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ts elenmiş yazık olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tribunse tribun, sanki 3 buyukler derbilerde oynamıyorlar :) inonu, asy, trabzon deplasmanları cok farklı sankı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Yahu metalist bizi yendikten sonra devam etmedimi, ben o kadar kötü olduklarını hatırlamıyorum. Ki bizim maçlarda ezmişlerdi bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar